Başak Burç Yorumları 20 Mart 2022

Başak burcunun 20 Mart 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 20 Mart 2022 Pazar günü neler bekliyor? Başak burcunun 20 Mart 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 20 Mart 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 20 Mart 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 20 Mart 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Mart 2022 Pazar Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Dün her şey oldukça açıktı, ama şimdi bunun tahmin edebileceğinizden çok daha kafa karıştırıcı olacağını fark ediyorsunuz. Bu işlerin bu kadar karmaşık hale gelmesi şaşırtıcı.


20 Mart 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İnsanlar bugün kendi hızlarında hareket edecekler. Bunu kabul edin, daha mutlu olacaksınız.


20 Mart 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün, Akrep ayı haritanızın iletişimi yöneten bölümünü harekete geçirirken, derinlik ve yoğunlukla konuşacaksınız. Bu kozmik iklimi, özellikle son zamanlarda yanlış anlaşıldığınızı hissediyorsanız, gerçeğinizi ifade etmek için bir fırsat olarak kullanın. Bu enerji, aynı zamanda, önemsediğiniz insanların düşüncelerini ve duygularını, söylediklerini beğeneceğinizden emin olmasanız bile sorgulama cesaretini de sağlayabilir. Neyse ki, sekizinci evinizi harekete geçirirken baharın başlangıcını işaret eden güneş ateşli Koç burcuna girdiğinde, kişisel gücünüze daha fazla bağlı hissedeceksiniz.


20 Mart 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün için için için yanan Akrep’e giriyor, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevreyle ilgili meraklı üçüncü evinize duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor, ancak burada bitmiyor. Bu, güneş aşırı hevesli Koç burcunda ve birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz ilk kez ortaya çıktığında gerçekleşecek. Başak, bir sonraki seviyeye bir ilişki alma konusunda inisiyatif almaya karar verebilirsiniz. Bazılarınız, her zamanki pow-wow’u bae’nizle renklendirebilir. Tutkularınız bugün kendileri için konuşuyor, bu yüzden cinsel içgüdülerinize boyun eğmekten korkmayın.


20 Mart 2022 Pazar Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Öncülük yapmayı taahhüt et, Başak. Bugün güneş, yükselişine ateşli Koç burcunda girerek varlıklarınızı, kaynaklarınızı, yatırımlarınızı ve karşılıklı finansal düzenlemelerinizi aydınlatıyor. Koç mevsimi, bir inanç sıçraması yapma cesaretini bulma zamanınız. İş ve finansal fırsatlar için içgüdüsel yönünüzü onurlandırabilirsiniz. İşlemlerinizde güç oyunları görülüyorsa, bazen normalden daha agresif davranabilirsiniz. Bu iddialı Koç enerjisini kucaklamak, ruhunuza The Wolf of Wall Street zihniyetinden içsel Jordan Belfort’unuza adım atması için meydan okuyabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.