Başak Burç Yorumları 16 Mart 2022

Başak burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Başak burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 16 Mart 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Mart 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İlgi çekici bir tatlı pastayı çekmek için bağımsız beyninizi çalıştırın. Arkadaşların sadece bu seferlik seni ayarlamasına izin ver.


16 Mart 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İçeriden alınan bilgiler, en az dirençli yolu bulmanıza yardımcı olacaktır.


16 Mart 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Ay burcunuzdan geçerken Mars ve Venüs ile dengesiz açılar oluştururken, bugün tipik rutininizden sıkılmış hissedebilirsiniz. Özellikle biraz heyecana ihtiyacınız varsa, bu titreşimleri gününüzü yeniden yapılandırmak için bir bahane olarak kullanın. Bu akşam Luna, aşk hayatınızda yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunda size işaret edecek olan iletişimsel Merkür ile karşı karşıya geldiğinde ilişkinizdeki kırmızı bayraklara dikkat edin. Neyse ki, bu gece, ayın Uranüs’le tatlı bir açı paylaştığı ve diğer taraftan sizi destek işaretleri ile kutsadığı zaman, daha parlak tarafından bakma şansınız olacak.


16 Mart 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Çok mu strateji yapıyorsun Başak? Ay burcunuza geçtiğinde, olaylara yalnızca incelik ve yön ile değil, aynı zamanda inanılmaz bir hassasiyetle yaklaşma eğilimindesiniz. Ancak bu, bırakın aşk ve romantizm bir yana, önceden tasarlanmış eylemlerde eşzamanlılık olmadığı için ruhun önüne geçer. Bu arada, gezegen yöneticiniz Merkür ile – bire bir ilişkilerle ilgili kararlı yedinci eviniz aracılığıyla – zarar verme burcundayken, bazılarınız siz ve sevgiliniz arasında telepatik bir bağ paylaşıyormuş gibi hissedebilir, bu da size bir şeyler yapmanız için ilham verebilir. Bir inanç sıçraması. ona güveniyor musun? Ne kanıtı arıyorsunuz?


16 Mart 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendine sert davranmanın bir anlamı yok, Başak. Ay burcunuzdayken, biraz bilinçli olabilirsiniz. Bu, iş gününüz boyunca kendinize güvenmek için eylemlerinizi ve öz algınızı ayarlamak için ay enerjisini kullanabileceğiniz için etkili olabilir. Bununla birlikte, ortaya çıktıklarında, potansiyel olarak normalden daha fazla özeleştiri yaparak küçük kusurlar üzerinde telaşa kapılabilirsiniz. Ay, Balık burcunda Merkür’e karşı olduğundan, bir meslektaşınızdan veya müşterinizden tüm gününüzü değiştirebilecek cesaret verici sözler alabilirsiniz! Değilse, bunun yerine öz-şefkat pratiği yapın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.