Başak Burç Yorumları 15 Mart 2022

Başak burcunun 15 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 15 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Başak burcunun 15 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 15 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 15 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 15 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Mart 2022 Salı Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir tuğla romantizm duvarı üzerinize düşmek üzere, bu yüzden kendinizi hazırlayın. İlk başta çılgınca gelecek, ama düşündüğünüzden çok daha fazla hoşunuza gidebilir.


15 Mart 2022 Salı Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir şeye devam et ve bitireceksin. Büyük değişiklikler küçük artışlarla olur.


15 Mart 2022 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı, haritanızın bilinçaltını yöneten sektöründen geçerken, şu anda aklınızda çok şey olacak, sevgili Başak. Ne yazık ki, Luna ve Satürn arasındaki bir karşıtlık, özellikle bazı ağır düşünce veya duyguları sıralamaya başladıysanız, gün için yapılacaklar listenize odaklanmayı zorlaştırabilir. Neyse ki, bu akşam ay burcunuza girdiğinde kendinizi daha çok kendiniz gibi hissetmeye başlayacaksınız. Bu enerjiyi, yeni bir gün başlamadan önce yeniden toparlanmanıza yardımcı olması için zihniniz, bedeniniz ve ruhunuzla yeniden bağlantı kurma şansı olarak kullanın.


15 Mart 2022 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, etkileyici Aslan ve kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey ile yolculuğunu tamamlamadan önce, Luna, sorumlu altıncı sağlık eviniz, günlük ritüelleriniz ve hizmet eylemleriniz aracılığıyla yapılandırılmış Satürn’e bir muhalefet yapacak. . Başak, çevrenizdeki insanlardan gelen bir dizi talep ve beklentiye rağmen, ayın on ikinci evinizdeki yolculuğu sizi gerçekten serbest bırakmaya hazır olduğunuz insanlar, yerler ve şeyler üzerinde düşünmeye çağırıyor. Bu, özellikle birlikteliğiniz uğruna mutluluğunuzu sürekli olarak feda edenleriniz için geçerlidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.