Başak Burç Yorumları 14 Mart 2022

Başak burcunun 14 Mart 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 14 Mart 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Başak burcunun 14 Mart 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 14 Mart 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 14 Mart 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 14 Mart 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Mart 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Geri çekilin ve güzel zamanların akmasına izin verin. Büyük bir mola kazandınız (belki şu anda alacağınızdan biraz daha büyük), bu yüzden içinde yuvarlanın.


14 Mart 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Geçmişten bir patlama geldiğinde bugün affetmek, unutmaktan daha kolaydır.


14 Mart 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Balık güneşi kaderin düğümleriyle bağlantı kurarken, ilişkinizin geleceği hakkında anlamlı tartışmalar bugün gerçekleşebilir. Bu titreşimler sizin lehinize çalışmalı, ancak artık size hizmet etmeyen ortaklıklarda karışıklığa neden olabilir ve sizi en yüksek potansiyelinizden alıkoyan herkesten uzaklaşmanıza yardımcı olabilir. Geçmişiniz olan birinden uzaklaşmak zor olsa da, Luna ile şifa veren asteroit Chiron arasındaki bir bağlantı, size dönüşümün gücünü hatırlatacak ve yapılması gereken herhangi bir duygusal ayrılma ile barışmanıza yardımcı olacaktır.


14 Mart 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sezgisel olarak taahhütte bulunmanıza izin verirseniz, sizi nereye götürdüğüne şaşırabilirsiniz, Başak. Balık burcundaki güneş, Boğa burcundaki kuzey ay düğümüne altmışlık açı yaptığından, çalışma ilişkilerinizin veya yükümlülüklerinizin yeni yollara yol açabileceğini görebilirsiniz. Doğru hissettiğiniz taahhütler – yolunuza uygun görünen taahhütler – mesleki gelişiminizi taşıyan taahhütler olacaktır. Bir meslektaşınızın (veya müşterinin) işinizin yeni derinliklerini keşfetmenize olanak tanıyan bir fırsatı olduğunu görebilirsiniz. Hatta iş için yeni bir yere fiziksel olarak seyahat etmeyi bile ifade edebilir!


14 Mart 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ayın Aslan burcuna geçişi ve bilinçsiz on ikinci teslim eviniz üzerine, kendinizi saklamaya ve derin iç gözleme katılmaya daha yatkınsınız. Bununla birlikte, ister bekar ister romantik bir şekilde bağlı olun, ayın Venüs ile doğrudan karşıtlığı – sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla – günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleri – fedakarlıklarınız konusunda ayırt edici olmanız için sizi zorluyor. Başak, nerelerde kendini abartıyorsun ve karşılığında hiçbir şey alamıyorsun? Bu tam tersi olabilir, ancak Luna’nın Uranüs ile karesi bu süreçte bazı inanç sistemlerinize meydan okuyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.