Başak Burç Yorumları 13 Mart 2022

Başak burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü neler bekliyor? Başak burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 13 Mart 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

13 Mart 2022 Pazar Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Harika bir film veya şehir merkezindeki yeni bir hangout gezisi, işteki iyi davranışlarınız için mükemmel bir ödül. Kendinizi şımartın.


13 Mart 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Duygusal dürüstlük bugün sizi şok edebilir ama aynı zamanda sizi ileriye taşıyacaktır.


13 Mart 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün arkadaş çevrenizdeki dramlara dikkat edin, Yengeç burcu Plüton’la yüzleşirken. Ne yazık ki, bu titreşimler birkaç nefretçinin ahşap işçiliğinden dışarı çıkmasına neden olabilir, ancak toksisite ile toksisite ile savaşmamaya çalışın ve görgü ve güçlü bir benlik duygusu ile kendinizi kanıtlamanın yollarını arayın. Neyse ki, bu öğleden sonra ay Aslan’a girdiğinde enerji değişecek ve özgüveniniz ve gururunuzla yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olacak. Bu enerji size gerçek arkadaşlarınızın kim olduğunu hatırlatacak ve içsel gücünüze dokunmanıza izin verecektir.


13 Mart 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Destek için sevdiklerinize yaslanın, ama onu çarpıtma Başak. Özellikle romantik bir ortaklığa yatırım yapıp yapmamayı düşünme sürecindeyseniz, duygusal ihtiyaçlarınız hakkında konuşabilecek tek kişi sizsiniz. Doğru, Ay’ın Yengeç’teki yolculuğu ve sosyal açıdan bilinçli onbirinci geniş ağlar eviniz, dost destek sistemlerinize ışık tutuyor, ancak Luna’nın Plüton’a muhalefeti işlerin zorlaştığı yerdir. Anlamı: herkesin sizin için ne istediğine bakılmaksızın, kalbiniz istediğini ister. Luna ayrıca ilişki sektörünüzde Güneş-Neptün’ü üçgen yapacak, bu nedenle hissettiklerinizle diğer etkiler arasında ayrım yaptığınızdan emin olun.


13 Mart 2022 Pazar Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başak, mesleki taahhütlerinden emin misin? Güneş kavuşumu Neptün zıt burcunuz Balık’tayken, ortaklıklarınız ve anlaşmalarınız konusunda son derece idealist hissedebilirsiniz. Enerji olumlu bir şekilde umut verici olsa da, idealizmin fantastik düşünmeye yol açabileceğini unutmamalısınız. Fırsatlarınız ve hatta iş ilişkileriniz konusunda heyecan duymalısınız! Ancak bağlacın kararınızı bulandırmadığından emin olun. Bu nedenle, yeni taahhütleri düşünürken gül renkli gözlükleri takmamak için birleşim geçene kadar yeni bir şeyi kabul etmekten kaçının.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.