Başak Burç Yorumları 1 Nisan 2022

Başak burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü neler bekliyor? Başak burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 1 Nisan 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Nisan 2022 Cuma Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Dünyada başa çıkamayacağın çok fazla şey oluyor, bu yüzden yalan söylemenin ve yeniden şarj olmana izin vermenin zamanı geldi. Önemli bir şeyi kaçırmayacaksınız.


1 Nisan 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Aşırı kişiliğe sahip biri şimdi sizi geri bırakıyor olabilir. Mesafe alın.


1 Nisan 2022 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Varlıklarını dönüştürme zamanı, Başak! Koç burcundaki yeni ay mali durumunuzda yeni bir döngüye girerken, önümüzdeki altı ay boyunca hayatınıza ne kadar bolluk geleceğine şaşırabilirsiniz. Şimdi finansal bir öncü olma zamanı! Bir emeklilik fonu kurmak veya güçlü karşılıklı tahvilleri eğlendirmek gibi profesyonel varlıklarınıza daha fazla yatırım yapmaya hazır olduğunuzu hissedebilirsiniz. Her fırsat yolunuza çıktıkça, içgüdülerinizin sizi bu fırsatlara yönlendirmesine izin verin. Gördüğünüzde sezgisel olarak iyi bir anlaşma bileceksiniz!


1 Nisan 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Koç güneşi şifalı asteroit Chiron’a sığınırken, bugün artık size hizmet etmeyen kalıpları kırmak ve tazelemek için bir fırsatınız olacak. Bu kozmik iklim, sıkı çalışma yoluyla kendinizi yükseltmeyi ve sizi engelleyen tüm insanları veya durumları serbest bırakmayı seçerek, kişisel gücünüzden yararlanmanızı isteyecektir. Bu öğleden sonra Luna, altıncı evinizi harekete geçirerek tutkulu Mars’a bir öpücük üflediğinde üretkenliğinizde bir artıştan yararlanacaksınız. Bu titreşimler ayrıca mümkün olduğunca sağlıklı yaşadığınızdan emin olmak için vücudunuzu kontrol etmenizi isteyecektir.


1 Nisan 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, genellikle esrarengiz zihninle tanınırsın, bazen zodyakın geri kalanından bile daha fazla. Ve bu süregelen strateji oluşturma yeteneği, güçlü yönlerinizin bir parçası olsa da, bugünün ateşli yeni ayı, bire bir ilişkilerinizde, kontrol ihtiyacınızdan vazgeçmeniz için sizi zorluyor. Burada kimsenin beyaz bayrağı sallamasına gerek yok, ancak bu ay, Koç’taki yaralı şifacı Chiron ile birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla bir araya gelecek, bu da sopayı teslim etme zamanının geldiği anlamına geliyor. bu göründüğü kadar korkutucu). Güvenme yeteneğiniz ön plana çıkıyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.