Başak Aylık Burç Yorumları Neler? Başak Burç Yorumu Nisan 2022

Başak burcunun Nisan ayı için burç yorumları neler? Başak burcunun Nisan ayı neler bekliyor? Başak burcunun Nisan ayı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun Nisan ayı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun Nisan ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu Nisan ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu Nisan Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Esprili lideriniz Merkür, Nisan ayının başlarında arkadaş canlısı, özgün düşünür Kova ile ortak olurken, rutininizden çıkma dürtüsü harika. Rahat bölgenizden çıkın ve hoşlandığınız kişiye beklenmedik bir mesaj gönderin ya da eşinize karşı duygularınızı anlatan halka açık bir şiir okuyarak onu şaşırtın. Sıra dışı olan her şey şimdi sizin lehinize çalışıyor, Başak.

8 Nisan’da doğrudan bir Merkür-Mars altmışlığı, dürüstlüğü teşvik ederken ve inisiyatif alırken düşünce süreçlerinizi hızlandırır. Bir süredir biriyle birlikte olsanız bile ilk adımı atmak veya hassas bir tartışma konusunu gündeme getirmek sinir bozucu olabilir, ancak bu hızlı tempolu yön, bu tür bir çabanın yüzde 100’ünün arkasındadır.

Güzel Venüs tarafından yönetilen Terazi, büyüleyici enerjisiyle on altıncı aydaki dolunaya katkıda bulunur ve bu da şu anda sahip olduğunuz şeyi takdir etmenize yardımcı olur. Bir kez olsun, aşk hayatınızda neyin eksik olduğunu düşünmüyorsunuz, bunun yerine çekebildiğiniz şeyler için şükrediyorsunuz. Ay boyunca bu bolluğu teşvik eden ay tutulması hissinin tadını çıkarın.

Mental Mercury, 29 Nisan’da uyarlanabilir İkizler için topraklanmış Boğa’dan ayrılıyor ve ayak parmaklarınızın üzerinde düşünmenize ve hemen hemen her şey hakkında hemen hemen herkesle kolayca konuşmanıza yardımcı oluyor. Genelde küçük konuşmalar yapmakta harika değilsin, ama bu geçişin inkar edilemez bir BFE (büyük flört enerjisi) var!


Başak Burcu Nisan Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

5 Nisan’da Venüs Balık burcuna geçtiğinde kalbinizi açık tutun. Hayalperest insanlarla güçlü duygusal bağlar kurmak kolaydır. Ancak onuncu ayda Merkür Boğa burcuna geçtiğinde sağduyunuzu kullanmayı unutmayın. Taahhüt etmeden önce randevunuz hakkında daha fazla bilgi edinin.

En iyi randevu geceniz, Mars’ın 14 Nisan’da Balık’a girdiği ve çok romantik bir dönem yarattığı zamandır. Mükemmel eşleşmenizi sürdürürken bunu resmileştirin. Ayın on altıncısında Terazi burcundaki dolunay sırasında ayrıntıları çekin. İlişkiler söz konusu olduğunda tam olarak neye bulaştığınızı bildiğinizden emin olun, Başak.

19 Nisan’da güneş Boğa’ya girerken, kendinizi uzun mesafeli bir aşk ilişkisine girerken bulabilirsiniz. Partneriniz ister şehir dışında olsun, ister seyahatlerinizde birine aşık olun, ister saatlerce uzakta yaşayan biriyle tanışın, ilişki kolay olmayabilir ama buna değecektir.

Eğer “biz neyiz?” Henüz konuşuyoruz, Merkür yirmi dokuzuncu ayda İkizler’e girdiğinde yapın. Gerilemeden önce duygularınızı açığa çıkarın. 30 Nisan’da Boğa burcundaki yeni ay sırasında zihni ve kalbi canlandırmak için eğlenceli bir randevu gecesi ile ayı sonlandırın.


Başak Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Değişim için istekli

Küçük değişiklikler tek bir büyük kaymaya neden olabilir, Başak. 19 Nisan’a kadar dönüşüm sektörünüzde güneş dolarken, daha fazla para, daha fazla iş ve daha gerçek mutluluk yaratmak için ne üzerinde çalışmanız gerektiğini hissedeceksiniz. Zor veya engellenmiş duygularla çalışmak, tüm bu alanlardaki enerji akışını artırabilir.

Aynı zamanda, ilişkilendirme sektörünüzde işler daha hareketli hale gelir. Büyüleyici Venüs beşinci evde, ardından on dördüncü evde, duyguları harekete geçirebilecek ve romantizm faktörünü güçlendirebilecek kızgın Mars geliyor. Önümüzdeki haftalar, önümüzdeki aylar için hedefler oluşturmak üzere eşinizle birlikte çalışmak için mükemmeldir.

10 Nisan’da Merkür’ün Boğa burcuna geçişi, sizi yeni seçenekleri keşfetmeye hazır bulabilir, bu ister çalışma, seyahat veya başka bir heyecan verici olasılık anlamına gelebilir. Bir ders almak, seçtiğiniz alanda başarılı olma yeteneğinizi geliştirmeniz için size beceriler kazandırabilir.

16’sında, para bölgenizdeki Terazi dolunayı tarafından teşvik edilen bir harcama çılgınlığına gitmek için ilham alabilirsiniz. Biraz duygusal hissediyorsanız, biraz perakende terapisi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak şey olabilir.

19 Nisan’da güneşin yaklaşık bir aylığına Boğa burcuna geçişi, kendinizi daha hafif ve mutlu hissetmenizi sağlayabilir. Son birkaç hafta yoğun geçtiyse, bu hafiflemeye başlamalıdır. Yeni seçenekleri keşfetmek ve geleceğin neler getireceğini görmek için sabırsızlanıyor olacaksınız.

Son olarak, otuzunda Boğa burcunda gerçekleşecek bir güneş tutulması ile heyecan verici bir şey yaklaşıyor gibi görünüyor. Hayatınızı yeni bir düzeye taşıyan bir fırsatı keşfetmeye çekilebilirsiniz. Konfor alanınızın dışına çıkmak anlamına gelebilir, ancak risk alırsanız buna değebilir.


Başak Burcu Nisan Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Venüs, 5 Nisan’da ortaklıklar ve sözleşmelerden oluşan yedinci evinize girdiğinde, ofiste hedeflerinizi paylaşan insanlarla aynı hizaya gelebileceksiniz. Bu size bir süredir yok olan projeler üzerinde işbirliği yapmak için dayanıklılık ve güç verebilir. Bu enerji, Jüpiter ve Neptün bir hafta sonra Balık burcunda hizalandığında ve Mars 14 Nisan’da Balık burcuna geçtiğinde yoğunlaşır.

Tüm bu gezegensel enerji, daha fazla müşteri edinmenize ve serbest çalışan biriyseniz işinizi büyütmenize olanak tanır. Bir şirkette çalışıyorsanız, üstlenmiş olduğunuz tüm sözleşmeleri yerine getirmekte zorlandığınızı fark edebilirsiniz.

Bu, finansal ve ticari beklentilerinizi aşmak için harika bir ay. 16’sında Terazi dolunayında ve 29’unda Merkür’ün İkizler’e geçişi sırasında işinizi büyütebilir ve her şeyi karıştırabilirsiniz. Mümkünse kendinize güzel bir şey ısmarlayın. Ne de olsa Başak, bütün ay gece yarısı yağını yakıyorsun ve küçük bir hediyeyi hak ediyorsun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.