Başak Aylık Burç Yorumları Neler? Başak Burç Yorumu Mart 2022

Başak burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? Başak burcunun Mart ayı neler bekliyor? Başak burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

iyi kimya

İlişkiler bu ay büyük bir potansiyel gösteriyor, Başak, 20 Mart’a kadar Güneş Balık’ta olacak, bağlantı kurmanız, etkileşim kurmanız ve başkalarıyla birlikte çalışmanın keyfini çıkarmanız için size ilham verecek. Bu, bir ekip üzerinde tek başınıza çalışmaktan daha fazlasını başarabileceğiniz bir zamandır.

Her şeyi başlatmak için, hızlı Jüpiter ve elektrik Uranüs ile aynı hizada olan Balık burcunda muhteşem bir yeni ay var. Bir projede çalışmak, bir iş kurmak veya romantik bir ilişkinin tadını çıkarmak için doğru kişiyi bulmak asla kolay değildir. Bu güçlü ay evresi, işleri mümkün olan en iyi şekilde başlatmaya yardımcı olabilir.

Mart ayında birlikte seyahat eden sevimli Venüs ile şımarık Mars arasında da ilginç bir şeyler oluyor. Yolculukları 3 Mart’ta Oğlak burcundaki güçlü Plüton ile aynı hizada başlıyor ve iki gün sonra Kova burcuna geçiyor. Bu, çalışmayan bir şeyi bırakma şansınız olabilir, böylece yeni fırsatları kucaklayabilir ve ilerleyebilirsiniz.

On sekizinde, burcunuzda güçlü duygular uyandıran dolunay ile normalden daha duygusal olabilirsiniz. Sizi kızdırmak çok uzun sürmeyebilir, ancak ağlamaya başlarsanız, her şeyi bırakın. Sonuç olarak çok daha iyi hissedeceksiniz. Bununla birlikte, daha sonra pişman olabileceğiniz bir anda bir şeyler yapabilir veya söyleyebilirsiniz. Düşünce için bir duraklama, bundan kaçınmaya yardımcı olabilir.

Son olarak, 20 Mart’ta güneş Koç’a ve finans, iş ve dönüşüm sektörünüze doğru ilerlerken, önümüzdeki dört hafta bazı değişiklikleri çalmak için bir şans getiriyor. Hareketli Merkür bir hafta sonra bu burçta hareket eder, ardından ayın son gününde Koç burcundaki yeniay gelir, böylece yeni gelişmeler sizi fazlasıyla hak ettiğiniz başarıya giden yolda engelleri aşmaya hazır bulabilir. İçgüdülerinize de güvenin. Nokta atışı yapacaklar.


Başak Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

2 Mart’ta yeni ay Balık burcundayken, ay rüya gibi bir notla başlar ve bu, onu en iyi randevu geceniz yapar. Uzun bir kıştan sonra şu anki kaçamağınızı resmileştirmek ve ciddileşmek için iyi bir zaman. Bırak yeni aşk açsın Başak.

Ancak, beşinci ayda Venüs ve Mars Kova’ya girdiğinde kendinize iyi bakmanız gerekecek. Kendinizi besleyerek, tükenmeden sevebilirsiniz. 9 Mart’ta Merkür Balık’a girdiğinde ikinizin de neye ihtiyacı olduğu hakkında konuşun. Seksi olmayabilir, ancak iletişim sağlıklı ilişkilere yol açar.

Özellikle on sekizinci burcunuzdaki dolunay sırasında dikkat etmeniz gerektiğinde. Herkesle ilgilenmek için çok zaman harcadıktan sonra, ilgilenilmesini istemekten korkmayın. 20 Mart’ta güneş Koç burcuna geçtiğinde sizi daha da yakınlaştırabilir. Yoğun tutkular sizi bağlayabilir.

Merkür yirmi yedinci gün Koç burcuna geçtiğinde iletişim baştan çıkarıcı hale gelir. Ne istediğin konusunda bu kadar doğrudan olmaya alışık değilsin ama bu tür bir yastık konuşması seni daha da yakınlaştırabilir. 31 Mart’ta Koç’taki yeni ay sırasında ayı başka bir samimi tarihle bitirin ve biraz zevk paylaşın.


Başak Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

2 Mart’taki yeni ay, patronunuzdan zam istemek için size uygun bir zaman sunuyor. İyi haber şu ki, gerçekten istediğiniz ekstra parayı alabilirsiniz (eğer yeterince güçlü bir dava yaparsanız), Başak.

18’indeki dolunay, yolunuza çıkan parayı hesaba katmak için harika ve çok önemli bir zamandır. Hakkınız olanı aldığınızdan emin olmak için güncellemeleri kontrol edin.

27 Mart’ta Merkür Koç burcuna geçtiğinde, işvereninizden zam talebiniz hakkında haberler duyabilirsiniz. Elinizde ne kadar nakit olduğuna bile şaşırabilirsiniz. İstediğinizden daha fazlasını elde etmeye veya parayla birlikte bir unvan değişikliğine hazır olun. Tüm çabanızın takdir edildiğini hissetmek sizi son derece mutlu edecektir. Sonuçta, çok çalışıyorsunuz ve yolunuza çıkan her kuruşun hakkını veriyorsunuz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.