Balık Burç Yorumları 22 Mart 2022

Balık burcunun 22 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 22 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Balık burcunun 22 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 22 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 22 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 22 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mart 2022 Salı Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Size yakın biri bir şey saklıyor. O kadar büyük bir anlaşma olmayabilir, ama sen anlayana kadar seni rahatsız edecek. Şu anda doğrudan sorularla iyi şanslar elde edeceksiniz.


22 Mart 2022 Salı Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Birinin belirsiz yorumları sinirlerinizi bozarsa, gerçekten ne anlama geldiklerini sorun.


22 Mart 2022 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Göğsünden atman gereken bir şey var mı Balık? Ay, Akrep ve bilinmeyen bölgelerin geniş dokuzuncu evindeki yolculuğunu tamamlarken, Mars asi Uranüs ile kafa kafaya gidecek ve bilinçsiz kalıplarınız ve ilkel zihniniz arasında sürtüşme yaratacak. Gerçekler nelerdir ve sadece sizin hayal gücünüzden kaynaklanan nedir? Hem ruhsal hem de fiziksel alemlerde yüzmekte zorluk çekmeseniz de, artık yüksek benliğinizle rezonansa girmeyen insanlar, yerler ve şeyler hakkında da fikir ediniyorsunuz. Başka bir yere gitmeye cesaretin var mı ya da belki de ilişkinize farklı bir çift mercekle bakmaya mı?


22 Mart 2022 Salı Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Spot ışığında mısın, Balık? Ay Yay burcuna girdiğine göre, profesyonel bir çaba için öne çıkabilirsiniz. Umarım, kariyerinizi tanımlayabilecek bir inanç sıçraması veya bir başarı elde ettiğiniz için tanınırsınız! Ama yine de zihinsel olarak biraz huzursuz hissedebilirsiniz. Bugün, Kova burcundaki Mars, Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yapıyor ve bu da strese neden olabiliyor. İç huzursuzluğunuz konuşma sırasında beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir, bu nedenle iş arkadaşlarınızla konuşurken tonunuzu, alanınızı ve zamanlamanızı hatırladığınızdan emin olun. Hatta çok sinirlenirsen bir adım geri at!


22 Mart 2022 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı, bu sabah çok erken saatlerde yönetici gezegeniniz Neptün ile bağlantı kurarak evrenden sevgi ve destek alıyor. Diğer taraftan size muhtemelen bir miktar manevi rehberlik de içerebilecek bir şifa ziyareti bahşedilmiş olduğundan, rüya görürken karşılaşmış olabileceğiniz önemli karşılaşmaları not edin. Bu öğleden sonra Ay Yay burcuna geçtiğinde bir değişim kendini gösterecek ve odak noktanızı kariyer meselelerine getirecek. Bu enerjiyi profesyonel hedeflerinizle yeniden bağlantı kurmak için bir bahane olarak kullanın ve ofiste birkaç şans vermekten korkmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.