Balık Aylık Burç Yorumları Neler? Balık Burç Yorumu Nisan 2022

Balık burcunun Nisan ayı için burç yorumları neler? Balık burcunun Nisan ayı neler bekliyor? Balık burcunun Nisan ayı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun Nisan ayı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun Nisan ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu Nisan ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu Nisan Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Bu ayın başlarında güçlü Koç güneşinden gelen güveni mümkün olduğunca özümseyin. Aşk hayatınız, daha cesur davrandığınızda ve daha fazla risk aldığınızda gelişir, Balık! Bir gün geriye dönüp bu anlardan bazılarına bakacak ve konfor alanınızın dışına çıktığınız ve bunun için gittiğiniz için kendinizle inanılmaz derecede gurur duyacaksınız.

Romantik Venüs, 5 Nisan’da duygusal burcunuzla eşleşmek üzere entelektüel Kova’dan ayrılarak sizi hipnotik bir aşk büyüsüne kaptırıyor. Bekarsanız, aşık olmayı hayal edersiniz. Zaten aşıksanız, ruh eşiniz yanınızdayken sonsuza dek mutlu yaşama hayalleriniz var. İnsanlar geçit töreninize yağmur yağdırmayı deneyebilir, ancak bu parlak geçiş sırasında kafanız herhangi bir olumsuzluktan etkilenmek için kabarık bulutların içinde çok yüksekte.

Şanslı Jüpiter ile ev gezegeniniz Neptün arasında, on ikincideki hayali burcunuzda iyimser bir kavuşum var ve kendinizi kişisel gelişim deneyimlerine açtığınızda yolunuza mutluluk getiriyor. Bu, bir sinastri aşk raporu almak, bir medyumla aşk hayatınız hakkında konuşmak veya derin bir ruhsal meditasyon yapmak için harika bir zaman.

Güçlü Mars, 14 Nisan’da nazik işaretinizle bağlantı kurduğunda, dağları çok ince şekillerde hareket ettirebilirsiniz. Hayata karşı şefkatli ve empatik yaklaşımınız en çekici özelliğinizdir. Diğerleri sizin nezaketinize çekilir.


Balık Burcu Nisan Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Uzun bir kışın ardından 5 Nisan’da Venüs burcunuza girdiğinde romantizme hazırsınız. Hayallerinizdeki kişiyle tanışırken romantik bir komedi anınız olabilir. 10’unda Merkür Boğa’ya giriyor, bu sizi ekstra flört ediyor, ancak yalnızca zamanınıza layık insanlarla dışarı çıkın.

En iyi randevu geceniz, 14 Nisan’da Mars’ın burcunuza girdiği zamandır. Sadece eğlenmek için bol bol enerjiniz olacak. On altıncı ayında Terazi burcundaki dolunay, yoğun bir bağlanma deneyimine yol açabilecek samimi bir gece yaratır. İhtiyaçlarınız ile randevunuzun çalışması için ihtiyaçları arasında bir denge bulun, Balık.

19 Nisan’da güneş Boğa burcuna geçtiğinde ihtiyaçlarınızı dürüstçe iletebildiğiniz için flört hayatınız daha da güzelleşiyor. Mükemmel eşinizi aramaya devam ederken flört sizi oldukça meşgul ediyor.

Bununla birlikte, gerçekten sevdiğiniz biriyle tanıştıysanız, Merkür yirmi dokuzunda İkizler burcuna girdiğinde, aşk hayatınız hakkında birçok fikirleri olsa bile, onu ailenizle tanışmaya davet edin. 30 Nisan’da Boğa burcundaki yeni ay, sıradan bir karşılaşmanın büyük kıvılcımlara yol açabileceğinden başka bir romantik komedi anı getiriyor.


Balık Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

yetkilendirilmiş

Balık, Koç’taki güneş ve 19 Nisan’a kadar para bölgeniz, mali durumunuzu düzene sokmak ve yol boyunca herhangi bir düğümü çözmek için mükemmeldir. Stok almak ve işlerin nasıl gittiğini görmek için bir şans. Konuları iyileştirmek için ne gibi değişiklikler yapabilirsiniz? İster bir iş kurmaya, ister ek iş yapmaya, bir bütçe oluşturmaya veya artık ihtiyacınız olmayan ürünleri satmaya karar verin, ileride daha iyi zamanlara giden yolda iyi olacaksınız.

Beşincisinde büyüleyici Venüs, ardından ondördüncüsinde iddialı Mars sizin burcunuzda ilerlerken, kendinizi güçlü ve cesur hissedeceksiniz. Her iki gezegen de ruhsal ve yaratıcı niteliklerinizi geliştirmek ve içinizdeki en iyiyi ortaya çıkarmak için neşeli Jüpiter ve eterik Neptün’e katılır. Ancak, sizi yolda tutmak için hedeflerinizi ve niyetlerinizi belirlemenize yardımcı olacaktır.

16 Nisan’da Terazi burcunda ve finans ve iş sektörünüzde dolunay, savurganlık dürtüsü getirebilir. Zor bir gün geçiriyorsanız, biraz perakende terapi, yaşam hakkında daha iyi hissetmek için ihtiyacınız olan şey olabilir. Yine de kolay gelsin. Zor kazanılan paranızı anlamsız eşyalara harcamak yerine değerli bir şeye yatırım yapın.

Güneş on dokuzunda, yaklaşık dört haftalık bir konaklama için Boğa burcunda dans ederken iletişim daha önemli hale geliyor. Konuşma ve düşünce sektörünüze girerken, yazmaya, öğretmeye, çevrimiçi veya medya projelerine geçmeye hazır olacaksınız. Beceri setinizi geliştirmek istiyorsanız, size yardımcı olabilecek bir ders almak için iyi bir zaman.

29 Nisan’da, güçlü Plüton sosyal sektörünüzde retro hareketine geçiyor ve birkaç ay boyunca öyle kalıyor, bu da birinin amaçlarını daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.

Son olarak, otuzunda Boğa burcundaki güneş tutulması yeni bir sözleşme, iş fırsatı veya oyunun kurallarını değiştiren bir karşılaşma ile aynı zamana denk gelebilir.


Balık Burcu Nisan Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay tamamen seninle ilgili, Balık! Uzun zamandır ilk kez ofiste konuşabiliyor ve duygularınızın bilinmesine izin veriyorsunuz. 5 Nisan’da Venüs burcunuzla aynı hizaya geldiğinde ve önümüzdeki hafta Mars harekete geçtiğinde, profesyonel yaşamınızda birçok değişiklik yapabileceksiniz. Özlediğiniz bir fırsat varsa, yakında parmaklarınızın ucunda olabilir.

On ikinci, burcunuza çok fazla pozitif kozmik enerji getirir, daha büyük hayaller kurmanıza ve dünyayı daha da coşkuyla üstlenmenize izin verir. O gün burcunuzdaki Jüpiter-Neptün bağlantısı, vizyonunuzu gerçeğe dönüştürmek için size çok fazla dayanıklılık verir. Kendinizi ilk sıraya koymak ve ofiste daha dinamik bir rol üstlenmeyi istemek için harika bir zaman.

16 Nisan’daki Terazi dolunayı sizin güç gününüz. Patronunuzu ve dünyayı ele geçirmek için kullanın. Başarı şansı senin lehinde, Balık, bu yüzden gelecek hakkında iyimser olmana izin ver.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.