Balık Aylık Burç Yorumları Neler? Balık Burç Yorumu Mart 2022

Balık burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? Balık burcunun Mart ayı neler bekliyor? Balık burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Harika Fırsatlar

Bu sizin için birden fazla yönden harika bir ay, Balık. Burcunuzdaki güneş size muazzam bir destek verir, enerjinizi arttırır ve kendinizi ifade etmeniz için size güven verir. Doğanızın en girişimci yönü görülmek ister ve doğal olarak dışarı çıkmaya başlar.

İkinci olumlu etki, 2 Mart’ta burcunuzdaki yeni ay. Senin için en önemli olan nedir? Şimdi başla.

Bu gezegenler birlikte yolculuk ederken, ayın ilk iki haftasında sevimli Venüs ile ateşli Mars arasında ilginç bir dans oluyor. Oğlak burcunda başlayıp Kova burcunda son bulurlar. 3 Mart’ta karışıma dahil olan güçlü Plüton ile toksik bir arkadaşlığı veya sosyal durumu bırakmaya hazır olabilirsiniz. Ve eğer yaparsan, ondan iyi bir şekilde kurtulduğunu anlayacaksın.

Her iki gezegen de 5 Mart’ta Kova burcuna ve ruhsal bölgenize taşınıyor ve sizi içe dönmeye ve ruhunuzun manzarasını keşfetmeye teşvik ediyor. Dikkatiniz düşünceleriniz, duygularınız ve ruhsal farkındalığınız üzerinde olacaktır. Tüm potansiyelinizi ortaya çıkarmak için istekli misiniz? Bir öğretmen veya yaşam koçu yardımcı olabilir.

Başak burcunda dolunay zamanında duygular doruğa çıkabilir. Başkalarının sözleri olabilir veya hiç konuşmadığın bir şeyi paylaşabilirsin. Her iki durumda da duygusal bir zaman olabilir.

Güneş Koç burcuna geçerken 20 Mart’tan itibaren finans odak noktası haline geliyor. Ve 31 Mart’ta Koç burcundaki yeni ay, kontrolü daha fazla elinizde tutmanıza yardımcı olacak değişiklikleri başlatmak için mükemmel bir zaman. Bir yan koşuşturmaya başlamaya hazır mısınız? Şimdi devam edin ve ay gelgiti ivme kazanmanıza yardımcı olacaktır.


Balık Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Ayınız, 2 Mart’ta yeni ay burcunuzdayken mükemmel bir randevu gecesi ile başlar. En iyi kıyafetinizi giyin ve ilk randevunuza çıkın. Ancak, beşinci ayda Venüs ve Mars Kova’ya girdiğinde bu aşk ilişkisini gizli tutun. Çok fazla meraklı göz ruh halini mahvedebilir.

9 Mart’ta Merkür sizin burcunuza girdiğinde sahada oynamaya devam edin. Biraz flörtleşme sizi özel birine götürebilir. Bir ilişki içinde olmak istiyorsanız, on sekizinde Başak burcundaki dolunay sırasında hamlenizi yapın. Onlara ne istediğini söyle ve seni yarı yolda karşılayıp karşılamayacaklarını gör.

Ancak, kimsenin sevgisini dilemeyin. Özellikle 20 Mart’ta güneş Koç’a girdiğinde. Birisi taahhütte bulunmaya hazır değilse, Balık, bırakın gitsin. Merkür’ün 27’sinde Koç’ta olduğu potansiyel tarihler hakkında kendiniz konuşun ve insanlara gerçekte ne kadar çekici olduğunuzu gösterin.

Son olarak, 31 Mart’ta Koç burcundaki yeni ay sırasındaki buharlı bir randevu gecesi ile ayı bitirin. Biraz fiziksel olmak, birbirinize masaj yapmak veya gece geç saatlerde yüzmeye gitmek gibi, randevunuzla yepyeni bir düzeyde bağlantı kurmanıza yardımcı olacaktır. . *göz kırp*


Balık Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bahar ekinoksu etrafındaki enerji sizin için biraz erken başlıyor, Balık, 18 Mart’ta Başak’taki dolunay ile. Başak dolunayı her zaman bir iç gözlem zamanıdır ve neredeyse tamamen huzurlu bir tamamlanma duygusu getirir. Kendinizi başarmak istediğiniz ancak henüz yapmadığınız bazı şeyler hakkında düşünürken bulabilirsiniz, ancak bu hedeflere ulaşamadığınızı yargılamaktan çok kabullenebilirsiniz. Enerjinizi kendinize sert davranarak boşa harcamayın.

Bu heyecan verici enerji, akut dinleme becerilerinizin test edilebileceği yirmi yedinci günde Merkür Koç burcuna girene kadar sürer. Sadece çevrenizdeki her şeyi yapmaya meyilli olduğunuz gibi emmemeye dikkat edin. Bu süre zarfında insanların yüksek sesle söylemediklerinin farkında olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Hatta onları gözetliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Durum buysa, kendiniz ve başkaları için bazı sınırlar koymaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.