Aslan Haftalık Burç Yorumları (28 Mart – 3 Nisan Haftası)

Aslan burcunun 28 Mart – 3 Nisan haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 28 Mart – 3 Nisan haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Mart – 3 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Mart – 3 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 28 Mart – 3 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 28 Mart – 3 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 28 Mart – 3 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı, mutlaka kullanmanız gereken pratik bir enerji getiriyor. Özgeçmişiniz üzerinde çalışın, temizlik yapın veya ayrıntı odaklı herhangi bir şey yapın. Sorunsuz gidecek. Haftanın geri kalanı çok daha heyecanlı olacak ve hafta sonu başlamadan önce birçok aksiyon bulmalısınız. Hafta ortası bir gösteri veya parti varsa, bunu arkadaşlarınızla yaptığınızdan emin olun. Yine de onları hafta sonu bırakmak isteyebilirsiniz çünkü işleri kendi şartlarınıza göre yapmak isteyeceksiniz.


Aslan Burcu 28 Mart – 3 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Leo, Evren senin için kapıyı açıyor ve seni ileriye doğru itiyor.

Hafta, 28 Mart Pazartesi günü, Venüs’ün Kova’da, ilişkiler evinizde Satürn ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Birine çıkma teklif etmek isteyebilirsiniz. Ama bugün doğru gün değil. Leo, sert bir “hayır” alabilirsin. Bu her iki şekilde de çalışır, bu yüzden sorulursa muhtemelen siz de “hayır” diyeceksiniz. Bu enerjinin iyi bir kullanımı, bir arkadaşın hareket etmesine yardımcı olmaktır. Günü ağır kutuları kaldırarak veya bir merdivenden aşağı buzdolabı indirmeye çalışarak geçirin. Büyük bir başarı duygusu hissedecek ve bu süreçte bir egzersiz yapacaksınız.

Haftanın ortasına doğru, 30 Mart Çarşamba günü Venüs, Kuzey Düğüm ve Güney Ay Düğümü ile kare açı yapmak üzere ilerliyor. Leo, sana rahatlık alanının çok küçük bir parçası olan bir kariyer fırsatı sunulabilir. Daha fazla topluluk önünde konuşma yapmanızı, toplantılara liderlik etmenizi veya bir konferans düzenlemenizi gerektirebilir. Bu, programınızda daha az esneklik anlamına gelebilecek bir ekip çalıştırmak anlamına gelebilir. Bu beklediğiniz pozisyon olabilir.


Aslan Burcu 28 Mart – 3 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu, muazzam iyileşme ve iş değişiklikleri yaşamanız için harika bir hafta, Leo. Bakış açınız yeni bir farkındalık düzeyi kazanacak ve odağı kişisel ihtiyaçlarınıza doğru kaydırabilir. Şu anda sizden çok fazla özerklik isteniyor. Bir işletme sahibi olsanız da olmasanız da veya kendiniz için çalışıyor olsanız da, zihninizi normların dışında bir şeye açmak için Merkür’ün Koç burcuna geçmesine izin verin. Yirmi sekizinci gündeki kader düğümleri ile Neptün arasındaki güçlü uyum, genel olarak hayatınızda önemli bir şeyi değiştirecektir. Bu, zihninizi genişleten bir fırsat için hediyelerinizi ve yeteneklerinizi kullanmanıza izin verecektir. Bu, emlak piyasalarını ve konutla ilgili diğer sözleşmeleri bile içerebilir.

Otuz birinci hilalden önce ince baskıya dikkat etmeniz ve herhangi bir yazılı anlaşmayı imzalamaya karar vermeniz gerekebilir. Ortaya bir anlaşma çıkıyor ve bu yolculukta ilgi odağı sizsiniz. Bir ortaklığı çevreleyen çok fazla şans var. 31 Mart Koç burcundaki yeni ay, ikinci evinizi canlandıracak, maddi varlıklarla ilgili eski bir alışkanlığı bırakacak ve yeni bir şeyin oluşmasına yer açacak!


Aslan Burcu 28 Mart – 3 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Hayatının profesyonel macerasına hazır mısın Leo?

27 Mart Pazar günü Merkür Koç burcuna girerken, şimdi farklı potansiyel yolları keşfetme ve bunlar hakkında konuşma zamanı. Kendinden emin ve iddialı olan Merkür, Koç’ta profesyonel maceralar için olası fikirlerinizi açıkça ifade ediyor. İş için seyahat etmek, iş için yer değiştirmek ve hatta bir eğitim fırsatına başlamak için eğlenceli olabilir. Ertesi gün Venüs Satürn ile Kova burcunda kavuşum yaptığında, bu tür çabalara girişerek sahneyi kurmak mümkün olabilir. Birleşim, profesyonel bağımsızlığa ulaşmanıza yardımcı olacak fütüristik çalışma ilişkilerine ve benzersiz sorumluluklara odaklanmanızı teşvik eder. Bu tür taahhütler, eğitim veya seyahat ile bir inanç sıçraması anlamına gelebilir! Bir akıl hocasına, bir çalıştaya veya başka bir heyecan verici fırsata bağlı kalmak gibi görünebilir. Ancak Venüs 30 Mart Çarşamba günü Boğa burcunda kuzey ay düğümü ile kare açı yaptığından, kariyerinizin ilerlemeye devam edebilmesi için anlaşmalarınız ve iş ilişkilerinizle ilgili tatlı noktanızı bulmanız gerekebilir. Daha sonra, Koç burcundaki yeni ay sizin parlama zamanınız! Ateşli ay, sadece hafta sonunu değil, aynı zamanda profesyonel keşif ve geliştirmede yeni, heyecan verici altı aylık bir döngüyü de başlatıyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.