Aslan Burç Yorumları 9 Mart 2022

Aslan burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Aslan burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 9 Mart 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Mart 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir arkadaşınıza yazın, arayın veya e-posta gönderin, özellikle de eskiden çok yakın olduğunuz ve yakın zamanda bağlantınızı kaybettiğiniz biriyse. Ne yaparsanız yapın, bağlantıda kaldığınızdan emin olun.


9 Mart 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İnsanların size sunduğu yardımdan yararlanın. Tek başına gitmek akıllıca değil.


9 Mart 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

İkizler ayı, şifalı asteroit Chiron ile destekleyici bir bağlantı paylaştığından, bu sabah topluluğunuz aracılığıyla şifa bulabilirsiniz, tatlı Aslan. Rastgele karşılaşmalar, komşunuzla karşılıklı hoş sohbetler ve rastgele nezaket eylemleri, bu titreşimlerden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilir, bu nedenle etrafınızdaki insanlarla etkileşime geçtiğinizden emin olun. Bu akşam Merkür Balık’a girdiğinde, haritanızın dönüşümü yöneten sektörünü harekete geçiren bir değişim fark edeceksiniz. Bu gezegensel yerleşim, önümüzdeki birkaç hafta içinde ilerlemenizi teşvik edecek ve kendiniz ve uygulamak istediğiniz herhangi bir kişisel değişiklik üzerinde çalışmanıza izin verecektir.


9 Mart 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Artık yeni mali planlarınız ve fikirlerinizde sezgisel olarak gezinme zamanı, Leo! Merkür son birkaç hafta boyunca Kova’dayken, benzersiz sözleşmeler, ortaklıklar ve anlaşmalar üzerinde pazarlık yapıyor olabilirsiniz. Artık Merkür, Balık için Kova’dan ayrıldığına göre, bu konuşmaları sezgiyle yönlendirebilirsiniz. Kendinize harika bir getiri sağlayabilecek veya önemli kaynaklara yol açabilecek iyi bir fırsatın nasıl hissettirdiğini sorun. İçgüdüleriniz, neyin taahhüt etmeye değer olduğunu bulmada ve ardından devam etmede rol oynayabilir. Umutlu ama gerçekçi olmak için bu geçişi kullanın!


9 Mart 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten bağlı, bugünün astro-hava durumu ironik bir şey değil, Aslan. Örneğin, ay, yaramaz İkizler’de ve dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusuyla ilgili deneysel onbirinci evinizde aylık ilk çıkışını yapacak, bu da şu anda bireysel özgürlüğünüzü önceliklendirmeye daha yatkın olduğunuz anlamına geliyor. Sosyal çevrenizdeki biriyle kaynaşmak ve flört etmek mi? Ay, eş zamanlı olarak – seks, birleşmeler, işbirlikleri ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla – cömert Jüpiter ile karşı karşıya gelecek; bu, doğuştan gelen sosyalleşme arzunuza rağmen, bir parçanızın hala daha derin bir şey arzuladığı anlamına geliyor. İkisinden de biraz ne dersin?


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.