Aslan Burç Yorumları 23 Mart 2022

Aslan burcunun 23 Mart 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 23 Mart 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Aslan burcunun 23 Mart 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 23 Mart 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 23 Mart 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 23 Mart 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Mart 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kapıdan çıkıp dünya, kendiniz veya bir başkası hakkında yeni bir şeyler öğrenebilmeniz inanılmaz. Havada dolaşan çok fazla ham veri var.


23 Mart 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şöhretinize meydan okunuyorsa, hareketlerinizin savunmanız gibi konuşmasına izin verin.


23 Mart 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İyi baskıyı oku, Leo. Yatırımlarınız, varlıklarınız veya kaynaklarınızla bir şeyler yapmaktan keyif alıyorsanız, kendinizi tutmak isteyebilirsiniz. Bugün Merkür, Neptün ile Balık burcunda kavuşuyor, bu da ortak finans sektörünüzü bulanıklaştırıyor. Bu sektör, krediler, satışlar ve birleşmeler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere karşılıklı finansal düzenlemelerle ilgilenebilir. Mental Mercury, ayrıntıları konuşmaya hazır, ancak Neptün’ün gölgeli etkisi, herhangi bir şeyi kabul etmekten kaçınmanızın nedenidir. Neptün’ün gül renkli gözlükleri, tüm ayrıntılara sahip olmadığını ima edebilir. Bu nedenle, dürüst bir anlaşma yapmak için herhangi bir anlaşmayı başka bir gün için masaya yatırın.


23 Mart 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Yay burcu ve Chiron arasındaki tatlı bağlantı sayesinde, sevgili Aslan, sanat, kelimeler ve hatta moda yoluyla kendinizi ifade etmek bu sabah ruhunuza şifa getirecek. Bu enerjiyi özür dilemeden kendiniz olmak için bir bahane olarak kullanın ve evren bunun için sizi ödüllendirecektir. Luna, tatlı Venüs’e bir öpücük üflerken bu akşam aşk bölümünde işler ilginçleşebilir. Eğer bir ilişkiniz varsa, bae ile ortalığı karıştırmaya çalışın. Şu anda bekarsanız, özellikle bir hobiyi benimsiyor veya kişisel ilgi alanlarınızı araştırıyorsanız, bu titreşimler kendinizi geliştirmek için mükemmeldir.


23 Mart 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

En iyi yaptığın şeyi yapma zamanı, Leo: kendin ol. Ayın dünyevi Yay burcuna geçişi ve aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci eviniz üzerine, yalnızca kalp meselelerine daha fazla odaklanmakla kalmaz, aynı zamanda kendinizi ifade etmek için fırsatlar ve/veya çıkışlar ararsınız. Ay ayrıca ilişki sektörünüzde Mars ve Venüs ile uyum sağlayacak ve karışıma, yani bire bir bağlantılarınızla ilgili olarak, perçinleyici bir kendiliğindenlik katacak. Bununla birlikte, zorluk, potansiyel olarak ay karesinden Jüpiter’e, samimi sekizinci birleşme eviniz aracılığıyla kaynaklanabilir ve kalbinizin arzuları ile ayarlanması gereken sınırlar arasında sürtüşme yaratabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.