Aslan Burç Yorumları 22 Mart 2022

Aslan burcunun 22 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 22 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Aslan burcunun 22 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 22 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 22 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 22 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mart 2022 Salı Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yeni biri hayatınıza fırtına gibi girecek ve büyük olasılıkla olaylara bakış açınızı kalıcı olarak değiştirecek. Onları sevin ya da onlardan nefret edin, işler değişecek.


22 Mart 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yeni bir şey öğrenmek çok zaman alır, bu yüzden kendinize karşı sabırsız olmayın.


22 Mart 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kişisel bakımına ve kendini sevme ritüellerine öncelik ver, Leo. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bu özellikle ayın gizemli Akrep ve duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleri ve en içteki hisler boyunca yaptığı yolculuk düşünüldüğünde geçerlidir. Sen de normalden daha huysuzsun, bu yüzden gerekirse geri çekilmekten çekinme. Ne de olsa Mars, aynı zamanda işlerin zorlaştığı onuncu otorite eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile eş zamanlı olarak karşı karşıya gelecek. Belki işle ilgili ya da önemli birinin hayatındaki önde gelen bir otorite figürüyle ilgili. Her iki durumda da, bugün kişinizle tartışma olasılığınız daha yüksek, bu yüzden sakin olun.


22 Mart 2022 Salı Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Harekete geç ve kendini geliştir, Leo! Ay, ateşli Yay tarafından ısıtılır, işte yaratıcı çıkışlar arama arzunuzu heyecanlandırır veya size yeteneklerinizi gösterme fırsatı verir. Bununla birlikte, Kova’daki Mars, Boğa’daki Uranüs’le kare açı yaptığından, bu enerji yumuşatılabilir. Meydan biraz gerginliğe neden olur ve kariyer yolunuzu etkileyebileceğinden, kime ve neye bağlı olduğunuz konusunda akıllı olmanızı teşvik eder. Mesleki mirasınızı zamanla değiştirebileceğinden, şimdi çalışma ilişkileri ve hatta yükümlülükler için alışılmadık seçeneklerinizi keşfetme zamanı.


22 Mart 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı dönüştürücü Plüton ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, bu sabah alanınızı eski giysiler, kullanılmayan eşyalar ve evinizde toz toplayan diğer her şeyi temizlemek için cazip hissedeceksiniz. Bu enerjiyi, evinizde çok fazla yer kaplayan ve kendinizi daha hafif hissetmenize neden olacak herhangi bir şeyle bağınızı koparmak için bir neden olarak kullanın. Luna ateşli Yay burcuna geçerken, bu öğleden sonra enerji seviyeniz yükselecek ve sizi eğlenirken macera aramaya teşvik edecek. Bu akşam en iyi arkadaşlarınızı davet ettiğinizden emin olun, çünkü ruhunuz arkadaşlık için can atacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.