Aslan Burç Yorumları 16 Mart 2022

Aslan burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Aslan burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 16 Mart 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Mart 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yüksek sesli müzik ve büyük bir kalabalıkla stres atmak için güle güle deyin. Geç saatlere kadar dans pistinde nasıl yapıldığını onlara göster.


16 Mart 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün, belirsiz bilgiler alacaksınız – anlayana kadar noktaları birleştirin.


16 Mart 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Aşk hayatınızdaki güvensizlikler bugün yüzeye çıkabilir, tatlı Aslan, Başak ayı tutkulu Mars ve tatlı Venüs ile dengesiz açıları paylaşıyor. Kendinizi veya partnerinizi eleştirerek işleri daha da kötüleştirmekten kaçının, yoksa sarsılması zor bir korkaklığa girebilirsiniz. Sözleriniz bu akşam Luna Merkür ile karşı karşıya geldiğinde ciddi hasara neden olabilir, bu da gerçeğinizi haysiyet ve zarafetle konuşmanızı önemli kılar. Neyse ki, bu gece, ayın devrim niteliğindeki Uranüs’ü öptüğü ve gün boyunca sizi rahatsız etmiş olabilecek her türlü bozuk titreşimden kurtulmanıza yardımcı olduğu zaman, dengenizi sağlama ve soğukkanlılığınızı bulma fırsatınız olacak.


16 Mart 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ayın titiz Başak burcuna geçişi ve istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri eviniz üzerine, enerjinizde daha tutumlu olmanız ve belki de olaylara pratik bir bakış açısıyla yaklaşmanız normaldir. Bununla birlikte, yöntemli bir şekilde liderliği ele alma arzunuza rağmen, kişinin bakış açısına dikkat etmeniz ve nereden geldiğiniz konusunda iletişim kurmanız önemlidir, Leo. Luna ayrıca asi Uranüs ile elektrik üçgeninde buluşacak, bu da bu karşılaşmaya beklenmedik bir dokunuş katacak, bu yüzden sevgilinizle açık fikirli bir şekilde tanıştığınızdan emin olun. Sizi çok iyi şaşırtabilirler.


16 Mart 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mali durumun hakkında ne düşünüyorsun, Leo? Ayın kritik Başak burcundayken farkındalığınız keskindir. Ay enerjisi son derece analitiktir ve bugün banka hesabınızdaki her başıboş makbuz, vergi beyannamesi ve mevduat üzerinde düşünmenizi teşvik eder. Bu aslında vergi beyannamesi vermek için ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi bir araya getirmeye başlamak için mükemmel bir ay. Ancak Luna, Uranüs’ü Boğa’da üçgen yaptığından, kariyer yolunuzun güvenliği konusunda birkaç farklı fikriniz olduğunu görebilirsiniz. Maaşınıza yansıttığınızda ortaya çıkabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.