Aslan Aylık Burç Yorumları Neler? Aslan Burç Yorumu Nisan 2022

Aslan burcunun Nisan ayı için burç yorumları neler? Aslan burcunun Nisan ayı neler bekliyor? Aslan burcunun Nisan ayı aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun Nisan ayı iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun Nisan ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu Nisan ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu Nisan Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Cesur lider güneşiniz doğrudan ateş burcu Koç burcunda vakit geçirirken, tam olarak konuya girmek üzeresiniz. Mesela, gerçekten varken neden birine karşı hislerin yokmuş gibi davranıyorsun, değil mi? Ve tam tersi.

Ve 2 Nisan’da açık sözlü Koç burcunda bir güneş-Merkür kavuşumu, bu noktayı eve götürmenize gerçekten yardımcı olur. Sadece söyleyeceklerinize değil, nasıl söylemeye istekli olduğunuza olan güveniniz de ortada. Düşüncelerinizi aktarmak için duygularınızı birkaç farklı platformda paylaşmanız gerekiyorsa, bunu seve seve yaparsınız. Dikkat, hangi biçimde olursa olsun, bu cesur kozmik buluşma sırasında yüzde yüz memnuniyetle karşılanır.

On ikincisinde bir güneş-Satürn altmışlığı belirir, aşk hayatınıza yön verir ve bazı ciddi konulara odaklanmanıza yardımcı olur. Son zamanlardaki tuhaflıklarınız, şu anki partnerinizle başınızı belaya soktuysa veya bir aşkla şansınızı mahvettiyse, bu, tekrar yola çıkmanıza yardımcı olabilecek yöndür. Ve gerçekten iyileştirme yapmaya kararlı olduğunu göstermek ilk adımdır, Leo.

Güneş, 19 Nisan’da Boğa burcunda doğaçlama bir şekilde Koç burcundan ayrılarak size son zamanlarda sahip olmadığınız güveni veriyor. Hakkında sorularınız olsa bile yeni veya çökmekte olan bir ilişkiye bağlı kalın. Azim uzun vadede karşılığını verir.


Aslan Burcu Nisan Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

5 Nisan’da Venüs Balık’a girdiğinde ilişkiler çok hızlı bir şekilde yoğunlaşır ve romantik partnerinizle güçlü bir duygusal bağ geliştirmenizi teşvik eder. Daha akıllı düşünün, Merkür onuncu ayda Boğa burcuna geçtiğinde daha zor değil. Biriyle bir gelecek göremiyorsan, Leo, şimdi kes.

14 Nisan’da Mars Balık burcuna geçtiğinde ayınız daha seksi hale gelir ve yatak odasında daha yaratıcı olmanızı sağlar. Bununla birlikte, şu anda gündelik kaçamaklara girişmeyin, çünkü fiziksel ve duygusal yakınlık artık el ele gider. Sizi daha da yakınlaştırabilecek romantik bir hafta sonu kaçamağı yapmak için on altısında Terazi burcundaki dolunayı kullanın.

“Biz neyiz?”e sahip olmaya hazır olun. 19 Nisan’da güneş Boğa burcuna girdiğinde konuşarak romantik geleceğinizi düşünmeye teşvik edin. Henüz düğün çanlarını duymuyor olsanız da en azından sosyal medya yetkilisi olmak isteyeceksiniz.

Hâlâ aşkı arıyorsanız, yirmi dokuzunda Merkür İkizler burcuna geçtiğinde birçok flört fırsatınız olacak. Gerilemeden önce mümkün olduğunca çok flört edin. Biriyle görüşüyorsanız, 30 Nisan Boğa burcunda yeniay sırasında bunu resmileştirin. Sevginizle halka açık olun!


Aslan Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

İleriye Doğru Büyük Sıçrayış

Bu senin için heyecan verici bir aya benziyor, Leo, başarı şansını artırabilecek. Seyahat sektörünüzdeki güneş ve uzak ufuklar, sizi erişiminizi genişletmeye ve yeni zorluklar ve fırsatlar üstlenmeye istekli olmaya teşvik eder. Yeni arazileri gezmek, ders çalışmak veya hayatınızın daha büyük bir parçası haline gelebilecek bir ilgi alanına daha fazla dalmak için harekete geçmiş hissedebilirsiniz.

Aynı zamanda, odak Balık burcuna ve derin bir duygusal bölgeye kayar. Bu, güzel Venüs’ün 5 Nisan’da bu burçta hareket etmesi ve ardından 14 Nisan’da ateşli Mars’ın gelmesiyle başlar. İyimser Jüpiter, on ikisinde Balık’ta rüya gibi Neptün ile aynı hizaya geliyor. Bu olaylar, dönüşüm, finans, iş ve derin duygusal bağlar gibi hayatın büyük sorunlarıyla ilişkili haritanızın bir bölümünde meydana gelir. Sizi engelleyen şeyleri keşfetmeye hazır olabilirsiniz, böylece bu sorunları çözebilir ve iyileştirebilirsiniz.

16 Nisan’da Terazi’deki dolunay, özellikle bir şeyleri sonuçlandırmayı umuyorsanız, bir anlaşmaya, anlaşmaya veya önemli tartışmalara ışık tutar. Her zamankinden daha duygusal hissedebilirsin, o yüzden sakin ol. İlerlemenizi engelleyen herhangi bir şey yapmak veya söylemek akıllıca olmaz. Ayrıca, kutlanacak bir şey olacak bir proje tamamlanabilir.

Güneşin on dokuzunda, dünyevi Boğa burcuna geçişi, odak noktanızı hedeflerinize, kariyerinize ve emellerinize verir. Önümüzdeki dört hafta, stok almak ve sonraki hamlelerinizi düşünmek için iyi bir zaman.

Son olarak, 30 Nisan’da Boğa burcunda büyük bir değişim zamanına denk gelebilecek güçlü bir güneş tutulması var. Yeni bir şey denemeye karar verebilirsiniz veya olaylar sizi uzun zamandır gitmek istediğiniz bir yöne itmek için bir araya gelebilir. Biraz heyecana hazır olun!


Aslan Burcu Nisan Ayı Aylık İş Burç Yorumu

İşyerinde zam istemek ve borçlarınızı ödemeye başlamak için harika bir zaman. Ay ortasında ödenmesi gereken vergilerle, özellikle de 5 Nisan’da Venüs Balık burcuna geçtiğinde, para parmaklarınızın arasından kayıp gidiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu size harcamalarınızı çok geç olmadan kontrol etme şansı verir.

On ikisinde Neptün-Jüpiter kavuşumu sırasında, mali durumunuz sizin için çok kafa karıştırıcı olabilir ve bu da biraz dış yardım gerektirebilir. Bir arkadaşınızın veya güvenilir bir sırdaşınızın, harcamanın ve tasarruf etmenin en iyi yolları konusunda netlik kazanmanıza yardımcı olmasına açık olun.

Bu aynı zamanda patronunuzun size borçlu olduğunu düşündüğünüz ve geleceğinizde maaş artışı olup olmadığını sorduğunuz bir dönem olabilir. Size ihtiyacınız olan parayı vermeye hazır olmayabilecekleri konusunda önceden uyarınız. 14 Nisan’da Mars Balık burcuna geçtiğinde zam istemek konusunda biraz agresif olabilirsiniz. Söylemeye gerek yok, bu muhtemelen patronunuzla pek iyi gitmeyecek ve gelecekte bazı çatışmalara neden olabilir. Onların değerlendirmesiyle tartışmamak en iyisi olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.