Aslan Aylık Burç Yorumları Neler? Aslan Burç Yorumu Mart 2022

Aslan burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? Aslan burcunun Mart ayı neler bekliyor? Aslan burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeni bir başlangıç

Leo, Parlak güneş, dönüşüm ve yeniden doğuş sektörünüzde hareket ediyor, bu yüzden bu ay heyecan verici bir ay gibi görünüyor. Kapatılması gereken alanlara karşı tetikte olacak ve artık sizin çıkarlarınıza hizmet etmeyen her şeyi bırakmaya istekli olacaksınız.

Cazip Jüpiter ve şımarık Uranüs ile bağlantılı 2 Mart’ta bu bölgede muhteşem bir yeni ay ile yeni bir ritimle dans etmeye başlayacaksınız. Arzular kalbinize davetsiz bir şekilde yükselebilir ve doğru ve gerçek hissedebilir. Onlara odaklanmanın ve onları gerçeğe dönüştürmenin zamanı geldi.

Ayrıca, tatlı Venüs ve savaşçı Mars’ın bu ay Oğlak’ta başlayıp Kova’da sona ererek birlikte hareket etmesiyle devam eden bir başka ilginç astrolojik fenomen daha var. Yeni bir şeye başlamadan önce bir projeyi bitirmeniz gerekebilir. Bu gezegenlerin gelişimi, sürecinizi yansıtabilir.

18’inde, titiz Başak burcunda dolunay ile birlikte para meseleleri ön plana çıkıyor. Sakin ol. Kendinizi savurganlık yapmaya cezbedebilirsiniz; bu, zor duyguların üstesinden gelmenin ve kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olmanın bir yolu olabilir. Bu olursa, doğada yürümeyi veya biraz şımartmanın tadını çıkarmayı düşünün. Sadece ihtiyacın olan şey olabilir.

20 Mart’ta, güneş dinamik Koç burcuna ve yeni girişimler ve heyecan verici fırsatlar sektörünüze doğru ilerlerken, ateşli benliğinizle daha uyumlu hissedeceksiniz. İster seyahat etmeyi, ister bir girişimde bulunmayı veya eğitim görmeyi umuyor olun, harekete geçecek ve yola çıkmaya hazır olacaksınız.

Meraklı Merkür, 27’sinde Koç burcuna geçerek yeni gelişmelerin hızını artırıyor. Yeni bir başlangıç ​​vaat eden her şey ilginizi çekecek. Ve 31 Mart Koç burcundaki yeni ay ile birlikte, dikkatinizi çeken ve geleceği daha iyi hale getirebilecek her şeye geçmek için sabırsızlanacaksınız.


Aslan Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Mart, 2 Mart’ta Balık’ta yeni ay sırasında samimi bir randevu gecesi ile başlar. Büyülü bir şeye yol açabilecek şehvetli bir tarih planlayın. Özellikle Mars ve Venüs Kova burcuna beşinci ayda girdiğinde, bu onu ayın en iyi randevu gecesi yapar. Zıtlıklar, tipiniz olmayan birine aşık olduğunuzda birbirini çeker.

9 Mart’ta Merkür Balık burcuna geçtiğinde yastık sohbeti baştan çıkarıcı ve rüya gibi olur. Bunun yerine, on sekizinde, Başak dolunayı sırasında eşinizi şımartın. Sevgiline istediğini verirsen karşılığını alırsın Leo.

20 Mart’ta güneş Koç burcuna geçtiğinde aşk hayatınıza biraz renk katın. Partneriniz hakkında yeni bir keşif yapmak ortalığı ısıtabilir. Merkür yirmi yedinci gün Koç burcuna geçtiğinde inançlarınız ve felsefeleriniz hakkında konuşarak bu sevgiyi genişletin. Her konuda hemfikir değilseniz, öfkenizi kaybetmeyin.

Ayı 31 Mart’ta Koç yeni ayı sırasında heyecan verici bir randevu gecesi ile sonlandırın. Bir hafta sonu kaçamağı için uçağa atlamak gibi unutulmaz bir gece geçirmek için ücra yoldan çıkın. Her şey mümkün!


Aslan Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

5 Mart’ta Venüs ve Mars aynı hizaya geldiğinden iş ilişkileri bu ay biraz zor olabilir. Sadece başkalarına ne söylemeye çalıştığınızı anlamakta zorlanmakla kalmaz, aynı zamanda gerçekten net bir şekilde kavrayamazsınız. kendin ne düşünüyorsun.

Ayrıca başkaları hakkında aşırı önyargılı görüşler ifade etme eğiliminiz olabilir, bu nedenle bu geçiş sırasında çok yargılayıcı olmamaya çalışın. O gün iş yerinde müzakere etmeniz gerekiyorsa, her anı azami dikkatle ele alın. Sakinliğinizi korumak istiyorsanız, biraz sessiz yansıma en iyi seçeneğiniz olacaktır.

On sekizinde, Başak burcundaki dolunay, beraberinde daha merkezli ve topraklanmış bir hava getiriyor. Odağınızı iş yerinde pratik konulara kaydırabilir ve buna göre bunlara konsantre olma becerisine sahip olabilirsiniz. Tüm hedeflerinize ulaşırken bu harika başarı duygusunun en güzel ifadesi “memnuniyet”tir.

Bu enerjiyi iyi kullanırsanız, kendinizi ilerlerken ve gelecek ayın hedefleri üzerinde çalışırken bulabilirsiniz. Daha büyük resme daha fazla netlik getirmek için yapbozun küçük parçaları bir araya geldikçe daha iyi rutinler keşfedebilirsiniz. Her şey ayrıntılarda, Leo!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.