Akrep Haftalık Burç Yorumları (7 Mart – 13 Mart Haftası)

Akrep burcunun 7 Mart – 13 Mart haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 7 Mart – 13 Mart haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 7 Mart – 13 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 7 Mart – 13 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 7 Mart – 13 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 7 Mart – 13 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Normalde iki kez düşünmeden reddedebileceğiniz bir planla ilerleyerek haftanın ilk yarısında kendinizi şaşırtacaksınız. İyi bir fikir olabilir veya olmayabilir, ancak kontrolü bırakmak şimdilik size iyi gelecek. Perşembe ve Cuma, halkınıza veya sizden kaçan o tatlı kıza haber vermek için iyi günler. Bu hafta sonu evdeki sıkıntılara dikkat edin. Alan veya parayla nasıl başa çıkılacağına dair farklı fikirler sürtüşmeye neden olabilir.


Akrep Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta birçok yeni insanla tanışabilirsiniz.

Hafta, 6 Mart Pazar günü Venüs ve Mars’ın Kova burcuna girmesiyle başlıyor. Akrep, otoyolda harika zaman geçirmek için yelken açarken aniden fren lambaları ve ileride bir dolambaçlı yol işaretinin yanıp sönmesinin nasıl bir şey olduğunu bilirsiniz. Herkesle birlikte otobandan inmeniz gerekiyor, Akrep, eski projeler değişiyor ve yeni projeler tanıtılıyor. Birisi yaptığınız şeyi otomatikleştirmek veya üzerinde çalıştığınız şeyi ortadan kaldırmak istiyor. Ve çevrenizdeki bazı insanlar sadece sıkıldıkları için değişiklik yapıyor. Vahşi ve çılgın bir dünya.

Ayrıca Pazar günü, evinizin ve ailenizin evinizdeki Kova’daki Merkür, Kuzey Düğüm ve Güney Düğüm ile kare açı yapıyor. Bugün ailenizin geçmişini ve geleceğini düşünüyor olabilirsiniz. Akrep, çocuklarınızın daha küçük olduğu zamanları hatırlarsınız ya da anne babanızın yaşlandığını düşünürsünüz. Uzun vadeli planlar yapmak için güzel bir gün. Yeterli sigortanız olup olmadığına bakın, 401(k)’nize para koyun veya nerede emekli olabileceğinizi düşünün. Ve sonra kendinizi o yöne doğru çevirin ve ilerlemeye başlayın.


Akrep Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Gezegen yöneticiniz Mars, Kova ve 6 Mart’ta Venüs ile bağlantı kurduğunda, kişisel gelişiminiz için yeni bir aşama oluşturmanıza izin veriyor. Buna ev hayatınız da dahildir. Bu noktadan sonra, kendinize harika ve müreffeh bir kişisel yaşam sağlamak için kişisel hedeflerinizi ilişkiler açısından tezahür ettireceğinizi söylemek güvenlidir. Uyarı, özellikle altıncı Boğa’da enerjiyi dengeleyecek ve çatışma yaratacak bir ay getirdiğinden, eşiniz tarafından dirençle karşılaşabileceğinizdir. Tepki göstermeden veya onlarla yüzleşmeden önce, bir adım geri atmanız ve duygularınızı çalmadan önce kendilerini ifade etmelerine izin vermeniz en iyisidir. Ardından, nasıl yanıt vermek istediğinizi çözebilirsiniz.

Merkür’ün Balık’a girişi, sizin için en iletişimsel enerji değildir, çünkü su burçları duyguları konusunda sessiz olma eğilimindedir. Bununla birlikte, karar vermek için en içteki duygularınızı kullanmanıza izin verecek çok sayıda hassas ve sezgisel titreşim verecektir. Partnerinizle veya sevdiğiniz kişiyle en açık sözlü olmasanız da, onlara nazik hizmet eylemlerini içerebilecek sevgi eylemleriyle kendinizi ifade edebileceksiniz.


Akrep Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu haftadan itibaren uzlaşmaya açık olmanız gerekebilir, Akrep.

Gerilim, 6 Mart Pazar günü Mars ve Venüs’ün sabit Kova burcuna girmesiyle başlıyor. Bu geçişler aynı gün içinde gerçekleştiği için birbirleriyle de kavuşum yaparlar. Ne yazık ki, burcunuz bu geçişlerin her ikisini de kareler ve biraz stres yaratır. Ancak bu, Kova’daki Mars’ın tutkunuzu alışılmadık bir şekilde sürdürmeniz veya olası olmayan profesyonel hedeflerin peşinden gitmeniz için size ilham verebileceği için yaratıcı bir çözüme yol açabilir. Venüs daha sonra sizden alışılmadık bir profesyonel taahhüt veya çalışma ilişkisi düşünmenizi isteyebilir. Yani, bu Kova enerjisinden öğrenilecek çok şey var! Birkaç gün sonra, 9 Mart Çarşamba günü Merkür Balık burcuna geçiyor. Zihinsel Merkür, mesleki yükümlülükleriniz ve projelerinizle daha yaratıcı bir yol izlemeniz için sizi teşvik edebilir. Bu geçiş sayesinde görevlerinizin nasıl sonuçlanabileceğini de görselleştirmeniz daha da kolay olabilir! Ancak, yaratıcı çekimlerinize fazla kapılmayabileceğiniz için bazı sınırları aklınızda bulundurun. Son olarak, ilk dördün, ertesi gün kaynaklarınız hakkında farklı bir bakış açısı düşünmenizi teşvik edebilir. İkinci bir görüş alma zamanı!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.