Akrep Haftalık Burç Yorumları (28 Mart – 3 Nisan Haftası)

Akrep burcunun 28 Mart – 3 Nisan haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 28 Mart – 3 Nisan haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Mart – 3 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Mart – 3 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 28 Mart – 3 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 28 Mart – 3 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 28 Mart – 3 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftaya harika hissederek başlarsınız, özellikle de her düşündüğünüzde bir gülümseme getiren o büyük sırrı hala elinde tutuyorsanız. Bir süre daha dökmeyin. Çarşamba gününden itibaren, çalışanlarınız sizinle birlikte geri tepmek ve bir plan gerçekleşene kadar fikirleri ileri geri atmak isteyecekler. Onlara uygun olduğunuzdan emin olun. Bu hafta sonu, ortaya çıkan tüm insanlarla ve etkinliklerle ilgilenmek için fazlasıyla enerjiniz olmalı.


Akrep Burcu 28 Mart – 3 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Akrep, bu hafta vereceğiniz birkaç karar hayatınızı yepyeni bir yöne yönlendirebilir.

Hafta, 28 Mart Pazartesi günü, Venüs’ün Kova’daki evinizde Satürn ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Evinizi düzene sokuyorsunuz. The Container Store’dan aldığınız kutuları kullanarak yeniden organize ediyor veya yeni etiketleme makinenizle her şeyi etiketliyor olabilirsiniz. Kış aylarında meydana gelen hasarlardan bazı onarımlar yapıyor olabilirsiniz. Bahar için bahçeyi açabilirsiniz. Bu, evrak işlerini düzenlemek veya vergi beyannamesi vermeye hazırlanmak için iyi bir zamandır.

Haftanın ortasına doğru, 30 Mart Çarşamba günü Venüs, Kuzey Düğüm ve Güney Ay Düğümü ile kare açı yapmak üzere ilerliyor. Akrep, bir ilişki hakkında büyük bir karar vermen gerekebilir. Siz ve sevgiliniz, bu ilişkiyi daha ciddiye alıp almayacağınızı merak ederek bir yol ayrımında olabilirsiniz. Birlikte hareket etmekten, hatta nişanlanmaktan bahsediyor olabilirsiniz. Aşkı arıyorsanız, çevrimiçi bir flört sitesi aracılığıyla kendinizi dünyaya açmaya karar verebilirsiniz. Veya birkaç ay daha erteleyebilirsiniz. Seçim senin. İpucu: Bir planla ilerlerseniz sonuçlardan çok daha mutlu olacaksınız.


Akrep Burcu 28 Mart – 3 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Geçmişten nostalji yaşayabilirsiniz – ve haklı olarak, Akrep. Bu hafta sembolik olarak Koç burcunda temizlenen bir yeni ay ile açılıyor. O ateşlerin ruhunuzu arındırmasına izin verin, böylece kendinizi bırakabilir ve oldukça parlak bir şeye teslim olabilirsiniz. Hayatınızda bir değişiklik veya değişim hissettiniz ve hatta kariyer yolunuzu tamamen değiştirmeyi düşünebilirsiniz. 27’sinde Merkür Koç’a girerken, bir şekilde eski hayatınıza geri çekildiğini hissedeceksiniz. Şu anki zorluk, bir şeyin gitmesine izin vermek. Yenilenme ve kişisel gücünüzü nasıl kullandığınızı yeniden tanımlama, burcunuz için zamanların temalarıdır.

Otuz birinci Koç burcundaki yeni ay, bir bütün olarak belirli kişisel ve finansal kararların bağlamına katkıda bulunur. Başkaları kalp atışlarınızı çekmeye çalışsa bile, önce kendinizi koymayı unutmayın. Kişisel ilişkileriniz alanında hafta içinde daha fazla psişik içgörü kazanacaksınız. Kozmik perdeler ince olduğu için ekstra büyülü bir şey olmasını bekleyin!


Akrep Burcu 28 Mart – 3 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Akrep, hafta boyunca iş yerinde enerjinizi toplamaya hazır olun!

27 Mart Pazar gününden itibaren Merkür Koç burcuna geçerek zihinsel çevikliğinizi besliyor. Hızlı ve içgüdüsel, Merkür Koç’ta işyerinde hareket etmekten çekinmez. Bu geçiş boyunca ışık hızında zihinsel ve iletişimsel reflekslere sahip olduğunuzu hissedebilirsiniz, bu da sizi işyerinde günlük yapılacaklar listenizden nelerin kontrol edilmesi gerektiği konusunda aşırı derecede haberdar olmanızı sağlar. Görev vermek daha kolaydır, çünkü Merkür Koç’ta iş konularında liderliği almaktan korkmaz. Ancak, bu geçiş sırasında aşırı otoriter olmak yerine düşünceli görünmeyi unutmayın! Ertesi gün, kuzey ay düğümü Boğa’da Neptün Balık’ta altmışlık açı yaptığında, kendinizi profesyonel olarak ifade etme ve yaratıcılığınıza adamaya hazır hissedebilirsiniz. Mistik ve büyülü olan sextile, yaratıcı ancak profesyonel vizyonunuzu paylaşan yükümlülükler ve sırdaşlarla çalışmanızı teşvik eder. Sanatsal bir fikirden veya tutku projesinden yararlanmayı bile taahhüt edebilirsiniz! Hafta geçtikçe, 1 Nisan Cuma günü Koç burcundaki yeni ayın altında hayalinizdeki işyerini gerçekleştirme potansiyeline sahipsiniz. Önümüzdeki altı ay boyunca, işte ideal günlük rutininizi gerçekleştirmek için çalışmalısınız!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.