Akrep Haftalık Burç Yorumları (21 Mart – 27 Mart Haftası)

Akrep burcunun 21 Mart – 27 Mart haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 21 Mart – 27 Mart haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 21 Mart – 27 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 21 Mart – 27 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 21 Mart – 27 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 21 Mart – 27 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 21 Mart – 27 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Belirli bir teklif bu haftanın başlarında kulağa hoş geliyor, ancak sizi rutinlerinizden çok fazla saptırmakla tehdit ediyorsa kibarca reddetmelisiniz. Yakında çok daha iyi fırsatlarınız olacak. Enerjiniz çarşamba ve perşembe günleri ateşlenecek ve inanılmaz miktarda iş başarabileceksiniz. Ancak hafta sonu boyunca, kendinizi tutmalı ve diğer insanların dikkati çekmesine izin vermelisiniz. Biri sizi izliyor ve sessiz tarafınızı görmek istiyor.


Akrep Burcu 21 Mart – 27 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Akrep, bu hafta çok talep görüyorsun.

Hafta 20 Mart Pazar günü, Merkür’ün Balık burcunda, romantizm ve macera evinizde Jüpiter ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Akrep, yakın zamanda yeniden bağlantı kurduğunuz biri tarafından bir aşk ilişkisi için takip ediliyor olabilirsiniz. Artık telefonunuz çalıyor veya bazı açıklayıcı emojiler de dahil olmak üzere metinler gidip geliyor olabilir. Bu, özellikle soyut olarak, baştan çıkarıcı bir eğlencedir. Ama derinlerde, bununla ilerlemek istediğinizden emin olmayabilirsiniz.

21 Mart Pazartesi günü, ailenizin evindeki Kova burcundaki Mars, Koç burcundaki Kayron ile altmışlık açı yapıyor. Ailenizden uzakta bir kişiyle bir araya gelebilirsiniz. Bugün, konuşmak istedikleri kişi siz olabilirsiniz. Size güvenmek ve itiraf etmek isteyebilirler (ki Akrep, kabul etmelisiniz, insanlar sırlarını size oldukça sık itiraf etme eğilimindedir). Günün sonunda, bazı sulu aile sırlarını biliyor olabilirsiniz.


Akrep Burcu 21 Mart – 27 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Partnerinizin içeri girmesine izin vermek çok zaman alan bir şeydir. Ancak bu hafta, 20 Mart’ta güneşin Koç’a kayması nedeniyle açılıyorsunuz, bu da ilişkilerinizde yeni bir başlangıç ​​anlamına geliyor. Şu andan itibaren, onlara güvenip güvenemeyeceğinizden emin olmasanız bile, insanların içeri girmesine izin vereceksiniz. Geçmişteki gençliğinizin sırlarını ve hikayelerini paylaşmak, birlikte yapacağınız bir şeydir. Gülebildiğin sürece, duruma ve ilişkiye sığınacaksın.

25 Mart’ta duygusal olarak zorlanacaksınız, ancak sezginize teslim olmaya ve eşinizle bir olmaya karar vereceksiniz. Taahhüt etmekten korkmuş olsanız bile, daha sonra harcadığınız zamana ve yatırıma değecektir. Sizin için zor olsa da korkularınızı bir kenara bırakıp romantik yolculuğunuzun daha duygusal unsurlarına atlamaya çalışın.


Akrep Burcu 21 Mart – 27 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yükselmeye ve öğütmeye hazır ol Akrep!

Hafta, 20 Mart Pazar günü güneşin ateşli Koç burcuna girmesiyle başlar. Koç mevsimi, içinizdeki Koç’u uyandırarak sizi ateşli ve işinize karşı tutkulu olmaya teşvik eder. Koç burcundaki güneş, işyerinde günlük yapılacaklar listenizdeki her şeyi yapmanız için size yakıt vereceğinden, tonlarca enerji tüketiyormuş gibi hissediyorsunuz. Heyecanlı ve gitmeye hazır olduğunuz için çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmadığınızdan emin olun. Koç enerjisi yenilmez hissedebilir, ancak bu normalden daha ağır bir iş yükünü kabul etmeniz gerektiği anlamına gelmez. Kendinizi tüketmemek için sınırlarınızı koruyun! Ardından Balık burcundaki Merkür, önümüzdeki birkaç gün içinde Balık burcundaki Jüpiter ve Neptün ile kavuşum yapıyor. Her bir bağlantı, hayal gücünüze dokunmanız için size ilham verecek. İş için ne yaparsanız yapın, her zaman biraz yaratıcılıkla yapabilirsiniz. Balık enerjisinin bolluğu size düşünmeniz gereken çok şey verecektir! Merkür ayrıca Boğa burcundaki kuzey ay düğümüne seksen yapacak, bu nedenle yaratıcılığınız, profesyonel taahhütlerinizin ve ilişkilerinizin geleceği ile uyumlu olacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.