Akrep Haftalık Burç Yorumları (14 Mart – 20 Mart Haftası)

Akrep burcunun 14 Mart – 20 Mart haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 14 Mart – 20 Mart haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 14 Mart – 20 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 14 Mart – 20 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 14 Mart – 20 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 14 Mart – 20 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 14 Mart – 20 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında kendinizi ekstra eğlenceli hissediyorsunuz ve hemen hemen her koşulda bunu destekleyecek duygusal enerjiye sahipsiniz. İş yerinde bile işler normalden çok daha ilginç olabilir. Perşembe ve Cuma, hayalini kurduğunuz yeni projeye veya ilişkiye başlamak için ihtiyacınız olan kıvılcımı size vermeli, bu yüzden meşgul olun. Bu hafta sonu arkadaşlarınızla ve hatta yabancılarla biraz rekabet edebilirsiniz. Her şeyin dostça kaldığından emin olmaya çalışın.


Akrep Burcu 14 Mart – 20 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Akrep, romantik bir fırsatın var.

Hafta 13 Mart Pazar günü Balık burcundaki güneşin romantizm ve macera dolu evinizde Neptün ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Siz ve sevgiliniz birlikte romantik bir tatil planlıyor olabilirsiniz. Belki bir gemi yolculuğuna çıkıyorsunuz veya bir Yunan adasını keşfetmeye gidiyorsunuz. Akrep, yiyecek yetiştirmek için arazi ve belki biraz tavuk ile kendi inşa ettiğin bir evin olduğu bir çiftlik hayal ediyor olabilirsin. Sevgilinizle veya gelecekte tanışabileceğiniz ikiz alevinizle bir gelecek tasavvur etmek için mükemmel bir gün.

Haftanın ortasına doğru, 17 Mart Perşembe günü, Balık burcundaki Merkür, ortaklık evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile altmışlık açı yapıyor. Akrep, bugün çok zeki ve çok yardımsever bir insanı kendine çekebilirsin. Bu kişi, web sitenizi nasıl oluşturacağınızı, bir NFT satın alacağınızı veya verimliliğinizi nasıl üçe katlayacağınızı size gösterebilir. Ünlü olabilirler ve onlarla bir Zoom semineri veya bir YouTube videosu aracılığıyla etkileşime geçebilirsiniz. Bugün, yeni fikirler ve yeni bir yön alıyorsunuz.


Akrep Burcu 14 Mart – 20 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

13 Mart, beşinci eğlence evinize nüfuz eden güneş ile Neptün ve Balık arasındaki kavuşum nedeniyle havada süzülüyormuş gibi hissetmenizi sağlıyor. Akrep, bu, bir inanç sıçraması yapmanız ve sevdiğiniz kişiyle en samimi duygularınızı paylaşmanız gereken bir andır. Şu anda sizi engelleyen çok şey olsa da, duygularınızın bilinmesine izin verebileceğiniz bir zaman ve yer bulmak için sezgilerinize güvenmek en iyisidir.

On üçüncü gün, aynı zamanda aşkınızla mum ışığında bir akşam yemeği yemek için mükemmel bir gün. Bu yüzden özel bir şey planlayın. Hafta sonu, iş stresinden dolayı aşk hayatınıza oldukça gergin bir enerji getiriyor. Ondokuzuncu günün, eşinize çok fazla alan vermeniz ve karşılığında aynı şeyi beklemeniz gereken bir gün olduğu konusunda önceden uyarıda bulunun. Bu, gereksiz tartışmalardan kaçınmanıza yardımcı olacaktır.


Akrep Burcu 14 Mart – 20 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Haftanız ilerledikçe, profesyonel taahhütlerinize yaratıcı bir şekilde şımartmalısınız, Akrep.

13 Mart Pazar günü Güneş Balık burcunda Neptün ile kavuşum yaparken işte yaratıcı bir şekilde nasıl görünebileceğinizi hayal edin. Sulu kavuşum burcunuzda bir üçgen oluşturarak sizi sanatsal yönünüzü keşfetmeye teşvik eder. Pek çok yeteneğin var, bu yüzden onları işte kullanmanın yollarını hayal et! Biraz yardıma ihtiyacınız varsa, ertesi gün güneş Boğa burcunda geri giden Kuzey Ay Düğümü’ne altmışlık açıyla dönerken bir şans eseri bulabilirsiniz. Temelli ancak idealist olan altmışlık, yaratıcılığınızın kaderinde olduğunu ve muhtemelen profesyonel taahhütlerinizde bir rol oynadığını gösterir. Bir meslektaşınız (veya müşteriniz) ne kadar yetenekli olduğunuzu bile fark edebilir. Ancak bu konuşma, 17 Mart Perşembe günü Merkür Balık’ta Uranüs Boğa’da altmışlık açı yaptığı haftanın sonuna kadar gerçekleşmeyebilir. İkinci altmışlık, sizi beklenmedik bir yola sokabilecek ani bir vahiy, hatta verimli bir beyin fırtınası oturumunu ima edebilir. iş yerinde yaratıcı taahhütlerinizi dengelemek için. Ertesi gün, Başak burcundaki dolunay, kiminle çalışmaya ve neyin peşinden gitmeye değer olduğunu pratik olarak ayırt etmenize yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.