Akrep Burç Yorumları 6 Mart 2022

Akrep burcunun 6 Mart 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 6 Mart 2022 Pazar günü neler bekliyor? Akrep burcunun 6 Mart 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 6 Mart 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 6 Mart 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 6 Mart 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Mart 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkalarında olduğunuzu arkadaşlarınıza bildirin. Birini eli kurabiye kavanozunda yakalarsanız, onunla önden ilgilenin.


6 Mart 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugünün küçük sorunlarının bariz çözümleri olacak, bu yüzden bunlara fazla takılmayın.


6 Mart 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Ay bugün Boğa burcuna geçiyor ve odağınızı sevgiye ve kalp meselelerine kaydırıyor. Ne yazık ki bu, Merkür ve kaderin düğümleri arasındaki sert t-kare sayesinde gününüzün romantizm ve rüya gibi enerjiyle dolu olacağı anlamına gelmiyor. İlişkilerinizdeki veya yakın arkadaşlıklarınızdaki herhangi bir dengesizlik, özellikle de eşitsiz alışverişlerde bir kalıp fark ederseniz, hayal kırıklığına uğramaya başlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızı duygusal olarak beslemek her zaman önemli olsa da, karşılığında aynı nezaketi almıyorsanız, devam etmenin zamanı gelmiş olabilir. Ayrılmanıza neden olsa bile, iyiliğin karşılığını almayacak insanların ihtiyaçlarını karşılamak için daha az enerji harcamaya söz verin.


6 Mart 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ayın istikrar arayan Boğa burcunda kayması ve taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz üzerine, bire bir ortaklıklarınızın temelini çevreleyen duygusal temalar kesinlikle akılda kalacak. Bununla birlikte, kişisel yaşamınızda ve ilişkilerinizde daha fazla özgürlük aramaya eğilimli olduğunuz için, Mars-Venüs’ün Kova’daki ilk çıkışıyla – dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla – buna meydan okunabilir. Senin için hangisi daha önemli, Akrep? Siz ve diğer önemli kişinin duygusal tatmini arasında seçim yapmak adil değil, bu yüzden gerçekten yapabileceğiniz tek şey sağlıklı bir uzlaşma bulmak.


6 Mart 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Farklı bir zihniyet benimseyin, Akrep! Mars ve Venüs bugün sabit Kova için Oğlak’tan ayrılırken, yeni bir bakış açısı düşünmeye teşvik ediliyorsunuz. Burcunuz maalesef yeni basılan Mars ve Venüs’ü kareler. Ancak, işte her zaman istediğiniz gibi olamayacağınız için kareler profesyonel gelişim için amaçlı olabilir. Venüs, sizi alışılmamış veya alışılmadık ortaklıkları keşfetmeye teşvik ediyor. Daha önce düşünmeyeceğiniz kişi ve partilerle yakın çalışmayı düşünmelisiniz! Mars ayrıca sizi normal yaklaşımınızdan farklı bir şey yapmaya motive edecek, belki de kafa kafaya bir süreç kullanarak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.