Akrep Burç Yorumları 25 Mart 2022

Akrep burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 25 Mart 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Mart 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir sevgiliniz veya oda arkadaşınızla tartışıyorsanız, yenilgiyi kabul etmek için iyi bir zaman olabilir. Artık devam eden düşmanlıklardan kazanacağınız çok az şey var.


25 Mart 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İşinizi bitirmek, size şimdi çok ihtiyaç duyduğunuz bir başarı hissini getirecektir.


25 Mart 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah Oğlak burcunun şifalı asteroit Chiron ile kesiştiğinde, sesinizde kısıtlanmış hissedebilir veya başkaları sizi dinliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Kendinizi savunmak için cazip gelse de, bir sonraki hareketinizi perde arkasında planlayıp, harekete geçmeden önce durumunuzu iyice analiz etmek için adımlar atmanız daha iyi olabilir. Neyse ki, bu öğleden sonra ay, öngörülemeyen Uranüs’e bir öpücük göndererek sizi kalıpları kırmaya teşvik ettiğinde ilham sizi bulacak. Bu titreşimler, özellikle son zamanlarda alışılmış taktikleriniz işinize yaramadıysa, alışılmadık olanı kucaklamak için mükemmeldir.


25 Mart 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ne istediğini biliyorsun ama liderliği alma fikrine karşı da tereddütlüsün, Akrep. Örneğin, ay pragmatik Oğlak burcuna ve iletişim, düşünce süreci ve yakın çevreden oluşan meraklı üçüncü evinize girerek kişilerarası alışverişlerinizi ve mevcut zihniyetinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirir. Bununla birlikte, Luna ayrıca, saygılı altıncı durum tespiti eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile yüzleşecek ve bu da, bastırılmış korkularınız ve güvensizliklerinizle yüzleşmeniz için size meydan okuyacaktır. Ay, ilişki sektörünüzde asi Uranüs ile uyum içindeyken, bugün her şeyi sallamaktan korkmayın – konfor alanınızdan çıkmayı gerektirse bile.


25 Mart 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Söylenmesi gerekeni söyle Akrep. Geri bildiriminizi vermek veya görüşünüzü belirtmek için doğru zamanı bekliyorsanız, Oğlak burcundaki son dördün ay sizi buna zorlayabilir. Ay evresi, çok “şimdi ya da asla” havası olan kozmik bir krizdir. Sonuç olarak, bir şey söylemek için acele etmiş hissedebilirsiniz. Herhangi bir şey olursa, girişinizi vermek için Oğlak’ın topraklanmış, sorumlu tonuna yaslanabilirsiniz. Ton, çim ve zamanlama hala çok önemli, bu yüzden ay ışığının sizi aceleyle konuşmaya zorlamasına izin vermeyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.