Akrep Burç Yorumları 17 Mart 2022

Akrep burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 17 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Mart 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ana akımdan o kadar uzaklaştınız ki (en az bir yönde), en yakın arkadaşlarınıza ayak uydurmakta zorlanıyorsunuz. Kendinizi biraz geriye sarmaya çalışın.


17 Mart 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İncelik zamanı değil. Bir etki yaratmak istiyorsanız, gururunuzu bir kenara bırakın.


17 Mart 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak ayı geniş Jüpiter ile bağlantı kurarken, tatlı Akrep, bu sabah popülariteniz biraz bunaltıcı olabilir. Kesinlikle ekstra ilgi ve hayranlığın alıcı tarafında olacak olsanız da, bunun kafanıza girmesine izin vermemeye çalışın, aksi takdirde egonuz siz olmadan kaçabilir. Takip ederek sosyal medyanızı büyütmeyi umuyorsanız, akşamın ilerleyen saatlerinde, dolunayın gökyüzünde tezahür ettiği ve on birinci evinizi harekete geçirdiği zaman için sevimli bir gönderi planlamak isteyebilirsiniz. Beğenilerinizin ve takiplerinizin ne kadar hızlı gerçekleştiğine takılmamaya çalışın, aksi takdirde kendi mojo’nuzu atabilirsiniz.


17 Mart 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay burcunu Google’da aramaya gerek yok, Akrep. Örümcek duyularınız zaten size saatin kaç olduğunu söylüyor. Öyle ki, habercinin sezgisel Balık yoluyla geçişi Merkür, kalp merkezli beşinci aşk, tutku ve kendini ifade etme evinizi harekete geçiriyor, bu yüzden bu kulağa ne kadar klişe gelse de, kalbinizi dinleyin. Elbette, titiz Başak ayı topluluk, toplum ve dünya çapındaki ağdan oluşan on birinci evinizi aydınlatırken, kendi romantik özlemlerinize rağmen başkalarının görüşlerini aşırı analiz ediyor olabilirsiniz. Merkür ayrıca, karışıma beklenmedik bir enerji katmanı ekleyerek Uranüs’ü seksen yapacak, bu yüzden akışa devam edin.


17 Mart 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütleriniz için biraz tutku uyandırın, Akrep! Zihniniz Merkür Balık’tayken hayal kurmaya cüret ediyor, çünkü bu geçiş projelerinize yaratıcı, yaratıcı bir yaklaşım benimsemenize izin verdi. Merkür bugün Boğa burcunda Uranüs’e altmış açı yaptığından, projelerinizin yükümlülüklerinizin ve çalışma ilişkilerinizin değerini nasıl çarpıcı biçimde değiştirebileceğini görebilirsiniz. Profesyonel taahhütlere dönüşme konusundaki konuşmalar, kiminle ve ne üzerinde çalıştığınızın doğasını kökten değiştirebilir. Meslektaşlarınıza önermek için harika bir fikriniz varsa bu harika olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.