Akrep Burç Yorumları 10 Mart 2022

Akrep burcunun 10 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 10 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunun 10 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 10 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 10 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 10 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

10 Mart 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Uyarı: İleride olası huysuzluk! Arkadaşlarına onların değil, sen olduğunu söyle ve her şeyi salıvermenin bir yolunu bul (bovling mi? İlkel bir çığlık mı?).


10 Mart 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün çok hızlı alışacaksınız – beyniniz her zamankinden daha keskin.


10 Mart 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah, İkizler ayı puslu Neptün ile sert bir bağlantıya girerken, sevgili Akrep, ince darbelere veya güç mücadelelerine dikkat edin. Bu titreşimler, sizi ego vuruşlarına karşı normalden daha hassas hale getirerek, başkalarının görüşlerinden ziyade kendinize değer vermenizi önemli hale getirebilir. Luna, modern hükümdarınız Pluto’ya dengesiz bir bakış açısına girdiğinde, bu akşam tartışmalara veya yanlış iletişimlere yol açabilecek gergin tartışmalardan kaçının. Şans eseri, cadılık saati yaklaştıkça ve ay Yengeç burcunu besleyerek, haritanızın maneviyatı yöneten bölümünü harekete geçirerek hava hafifleyecek.


10 Mart 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün İkizler burcundaki ilk dördün ayı, seks, birleşme, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan erotik sekizinci evinize duygusal vurgu ve ileriye doğru hareket getirecek. Yine de, burada bitmiyor çünkü Luna, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Neptün ile aynı anda karşı karşıya gelecek. Akrep, sevgilinle bir sonraki aşamaya geçmeye karar versen de, bu dönemde sınırlarının farkında olman önemli. Paylaşmak önemsemektir (bazen), ancak birinin size hissettirdiği şey her zaman size olan sadakatiyle eşleşmez. Kabul, bu tam tersi olabilir, bu yüzden kimseyi yönlendirmediğinizden emin olun.


10 Mart 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Finansman ve yatırım oldukça uzun bir süreçtir, Akrep. Bugünün İkizler burcundaki ilk dördün, potansiyel olarak kriz moduna girmeye yol açabilecek birkaç aksilik önerebilir. Bir sonraki yatırımınızı veya kaynaklarınızı kendi avantajınıza nasıl kullanacağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Birkaç barikat çıkabilse de, Mercurial ayı birçok harika fikir üzerinde beyin fırtınası yapacak. Çok yakında, varlıklarınız veya yatırımlarınızla ilgili bir sonraki hamleniz hakkında daha iyi bir bakış açısına sahip olmanızı sağlayacak bir atılıma sahip olacaksınız. Gerekirse, güvenilir bir sırdaştan fikirlerinizi aktarın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.