Akrep Aylık Burç Yorumları Neler? Akrep Burç Yorumu Nisan 2022

Akrep burcunun Nisan ayı için burç yorumları neler? Akrep burcunun Nisan ayı neler bekliyor? Akrep burcunun Nisan ayı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun Nisan ayı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun Nisan ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu Nisan ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu Nisan Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Ateşli Koç burcunda 1 Nisan’da aşk hayatınızda topu yuvarlayan yeni bir ay var. Her zamanki sabrınız şimdi test ediliyor ve normalden çok daha dışadönük hale geliyorsunuz. Büyük hamleni şimdi yap, Akrep. Hızlı! Sinirini kaybetmeden önce!

Dördüncüsü, özgürlük arayan Kova burcunda, gerçekten yapmak istediğiniz şey ile yapmanız gerektiğini bildiğiniz başka bir şey arasında kalmanıza neden olabilecek rahatsız edici bir Mars-Satürn kavuşumu yaratır. Sorumluluklar, özellikle de tatmin edici bir aşk hayatının önüne geçtiklerinde, tam bir fahişedir. Uzun vadeli sonuçlar şu anda gerçekten radarınızda değil, ama belki de olmalılar.

10 Nisan’da iletişim kurabilen Merkür ile diğer yöneticiniz gizemli Pluto arasında, yeni birini tanımanıza veya mevcut partnerinizle aranızdaki bağı derinleştirmenize engel olabilecek belirsiz bir kare var. Gerçekten nasıl hissettiğini saklamaya çalışarak ne kazanırsın? Daha açık olmanın bir yolunu bulamazsanız, bu işe yaramayabilir.

Güçlü Mars, nihayet on dördünde, akraba su burcu Balık için havadar Kova’dan ayrıldığında, bu içe dönük enerjiyle çevrili kendinizi daha rahat hissedersiniz. Önümüzdeki birkaç haftayı ciddi bir öz-yansıtma yapmak için ayırın. Ruha iyi gelir.


Akrep Burcu Nisan Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

5 Nisan’da Venüs Balık’a girdiğinde romantizm çiçek açıyor. Flört, zevk ve tutkuyla dolu eğlenceli bir deneyime dönüşüyor. Onuncu ayda Merkür Boğa burcuna geçtiğinde bunu resmileştirin. Birine nasıl hissettiğinizi söylemek zor olsa da, onun kaçmasını istemezsiniz.

Özellikle Mars, 14 Nisan’da Balık burcuna girdiğinde, romantizm daha da seksi hale gelir. Tüm fantezilerinizi gerçekleştirirken yatak odasında yaratıcı olun. Ancak, tüm bu zevkle, on altısında Terazi burcundaki dolunay sırasında kendinize biraz zaman ayırın. Güvenlik açığı korkunuzun iyi bir şeyi mahvetmesine izin vermeyin, Akrep.

19 Nisan’da güneş Boğa burcuna geçtiğinde henüz çıkmaya başlamadıysanız ne duruyorsunuz? Önümüzdeki dört hafta, aşık olmak ve hayatınıza uyum getiren istikrarlı bir ilişkiye girmek için mükemmel, o yüzden kendinizi dışarı atın.

29’unda Merkür İkizler burcuna girdiğinde baştan çıkarıcı yanınız ortaya çıkıyor. İnsanları büyünün altına sokmak kolay olacak, ama onları ipe çekme. En iyi randevu geceniz, yeni ayın 30 Nisan’da Boğa burcunda olduğu ve şehvetli bir romantizm gecesi yarattığı zamandır. Baygınlık!


Akrep Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Yaratıcılıktan Yararlanma

Astroloji açısından yoğun bir ay, Akrep, kozmos sizi organize olmaya ve bazı olumlu günlük alışkanlıklar yaratmaya teşvik ediyor. Yaşam tarzı sektörünüzdeki güneş, rutinlerinizi değiştirmeye ve hiçbir yararlı amaca hizmet etmeyen bu faaliyetleri bir kenara bırakmaya teşvik ediyor. Bir alışkanlık takipçisi kullanmak büyük ödüller kazanabilir ve sizi tutarlı ve hedeflerinizi gerçekleştirebilmenizi sağlayabilir.

Ayrıca romantizm, yaratıcılık ve boş zaman aktivitelerine artan bir vurgu vardır. Tatlı Venüs ve go-getter Mars, sırasıyla 5 Nisan ve 14 Nisan’da Balık burcuna geçerek karışıma daha fazla cızırtı katıyor. Flört döngüsüne geri dönüyorsan, harika zaman geçirebilirsin.

Terazi burcundaki dolunay on altıncı ayda tenha bir bölgede gerçekleşiyor ve programınızı basitleştirebilirseniz daha kolay bulabilirsiniz. Her zamankinden daha yorgun hissediyorsanız, vücudunuzu dinleyin ve kendinize bir mola verin. Biraz şımartmaya sığabilirseniz, bunun için gidin.

Güneş 19 Nisan’da yaklaşık bir aylık bir konaklama için Boğa burcunda süzülürken, ilişkiler ve etkileşimler daha önemli hale geliyor. Planlarınızla ilgili aldığınız geri bildirimlerden keyif alacaksınız ve bağlantı kurduğunuz kişilerin üzerinde düşünmediğiniz fikirleri olabilir. Odak noktası, solo gitmekten ziyade bir ekip olarak çalışmaktır.

Ayrıca otuzunda bu sektörde bazı değişikliklere neden olabilecek bir güneş tutulması var. Bu turbo şarjlı yeni ay, bir sonraki seviyeye bir ilişki alma veya bir iş ya da romantik ortaklığa başlama şansı getiriyor. Ayrıca yeni bir sayfa açmaya karar verdiğiniz zaman da olabilir. Bir bağ umduğunuz gibi çalışmıyorsa ve bir süredir çatlaklar görülüyorsa, onu bitirmeye ve yeni bir başlangıç ​​yapmaya hazır olabilirsiniz.


Akrep Burcu Nisan Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Akrep, öğrenme isteğiniz işinizde güçlendirici ve canlandırıcı bir güçtür. Özveriniz yadsınamaz ve takdire şayan. Şimdi bu ay, finansal sağlığınızın geleceğini yeniden düşünmek ve üzerinde çalışmak için zaman veriyor.

Şimdi bazı akıllı kararlar vermeli ve bu geçişte acele etmemelisiniz. Gezegen yöneticiniz Mars, 14 Nisan’da Balık’ın mistik ve sanatsal sularına daldığında Balık stelyumu zirveye ulaşır. Bu enerji, kişisel yatırımlarınıza yaratıcı bir yaklaşım benimsemenizi teşvik eder, böylece gelecekte sizin ve aileniz için ödüller toplarlar. Çalışkan olun ve yıllardır yapmak istediğiniz bu değişiklikle ilgili içgüdülerinizi haklı çıkarmak için ödevinizi yapın.

Oğlak burcunda geri giden Plüton’un yirmi dokuzuncuda başlayan güçlü etkisi, enerjinizi artırabilir. Her şey sezgiyle ve ütü sıcakken ne zaman vuracağını bilmekle ilgili. Refahınız üzerindeki tam etkisinden emin olmasanız bile harekete geçmeye hazırsınız. Güçlü iş ahlakınız sayesinde birçok beceri edindiniz ve bu sizi sandığınızdan çok daha fazla pazarlanabilir kıldı. Kendinizi ortaya koyun ve 30 Nisan’da Boğa burcundaki güneş tutulması sırasında talih çarkının lehinize döndüğünü göreceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.