Akrep Aylık Burç Yorumları Neler? Akrep Burç Yorumu Mart 2022

Akrep burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? Akrep burcunun Mart ayı neler bekliyor? Akrep burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeteneklerinizi Paylaşmak

Akrep, bu Mart ayında yaratıcılığa, romantizme ve hayattan zevk almaya vurgu yaparak kendi elementinizde olacaksınız. Ayın başlarında Balık burcundaki güneş, yeteneklerinizi dünyaya serbest bırakmanız için size ilham verebilir ve Jüpiter’in bu sektörde de sevinçli olmasıyla çok iyi yapabilirsiniz.

2 Mart Balık burcundaki yeni ay, dikkat edilmesi gereken bir olaydır çünkü onu yaratıcı bir iş, ek iş, yeni hobi veya romantizm başlatmak için kullanabilirsiniz. Ve Jüpiter ile aynı hizada olduğu ve Uranüs’e enerji verdiği için, çabalarınıza bir şans eseri yardım edebilir. Bir web sitesi başlatmak veya becerilerinizi başka şekillerde tanıtmak istiyorsanız, bunun için harika bir zaman.

Ayrıca bu ay birlikte hareket eden tatlı Venüs ile ateşli Mars arasında ilginç bir etkileşim var. Üçüncüsünde konuşma ve düşünce sektörünüzde güçlü Pluto ile hizalanmış olarak başlarlar. Bu, yoğun bir şekilde yatırım yaptığınız bir tutumu, fikri veya zihniyeti bırakmanız gerekebileceğini gösteriyor. Buna bağlı kalmanın boşuna olduğunu fark edebilirsiniz, bu da bu ayın dinamik bir değişim zamanı getirebileceği anlamına gelir.

5 Mart’ta hem Venüs hem de Mars Kova’ya ve kendi bölgenize hareket ederken, sizi köklerinizle ve özgün benliğinizle bağlantı kurmaya teşvik eden tamamen yeni bir bakış açısı benimseceksiniz.

On sekizinci dolunay, bir süredir dört gözle beklediğiniz bir kutlama veya olayla aynı zamana denk gelebilir. Oldukça bir fırsat ve hatta zaman zaman biraz duygusal olabilir.

Güneş 20 Mart’ta Koç’a ve ardından bir hafta sonra konuşkan Merkür’e yaklaşırken, yaşam tarzı sektörünüz bir öncelik haline geliyor. Bu, faaliyetlerinizi düzene sokmak ve işinize yaramayan her şeyi atmak için bir fırsattır.

Son olarak, otuz birinci Koç burcundaki yeni ay, o sırada bir projeye veya iş fikrine başlarsanız, başarıya ulaşmanıza yardımcı olabilir.


Akrep Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Mart, 2 Mart’ta Balık burcunda yeni ay olduğunda, bir rom-com’dan fırlamış gibi görünen eğlenceli bir randevu gecesi ile başlar. gerçeklik.

Kelepçe sezonu için bir ortak bulamadıysanız, beşincisinde Venüs ve Mars Kova’ya girdiğinde bir tane alsanız iyi olur. Bir durum gemisi geliştirerek evde sıcak kalın. 9 Mart’ta Merkür Balık’a girdiğinde, çıkarları olan bir arkadaş ilişkisine başlayın.

Veya on sekizinde Başak burcundaki dolunay sırasında çevrimiçi görün. Kar eriyene kadar sizi eğlendirebilecek biriyle tanışabilirsiniz. Ancak, 20 Mart’ta güneş Koç burcuna girdiğinde, aşk hayatınızda biraz bahar temizliği yapmak isteyebilirsiniz. Bagajı dışarı fırlat!

Bu, Merkür yirmi yedinci gün Koç burcuna geçtiğinde eski sevgilinize mesaj atmayı bırakmanız gerektiği anlamına gelir. Bu yeni bir sezon, bu yüzden eski alevleri geçmişte bırakın. 31 Mart’ta Koç burcunda yeniay olduğunda, aşk hayatınızı devam ettirmek için bazı verimli flört alışkanlıkları geliştireceksiniz.


Akrep Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

2 Mart’taki yeni ay sırasında işyerinde sıçrayan tüm dahice fikirler sizi şaşırtabilir.

Gezegensel yöneticiniz Mars, altıncıda Kova burcuna geçerek odağı kolayca kaybetme tehlikesini beraberinde getiriyor. Son teslim tarihiniz varsa, Akrep, görevden çok uzaklaşmadığınızdan emin olun.

Bir iş arkadaşınızla herhangi bir kişilerarası sorun yaşıyorsanız, güneş 20 Mart’ta Koç burcuna geçtiğinde bu sizin için yoğun bir şekilde ortaya çıkabilir. Aradaki herhangi bir yarayı iyileştirmeye çalışırken sezginize güvenin. sen. Bu geçiş herkes için drama getirebilir ve hiç kimseyle herhangi bir problem yaşamamış olsanız bile, şimdi yaşadığınız gibi hissedebilirsiniz. Muhtemelen sadece transittir.

27’sinde Merkür Koç burcuna geçtiğinde, muhtemelen her şeyi biraz fazla kişisel alırsınız, bu da kolayca gücenebileceğiniz anlamına gelir. Mümkünse, sadece işinize odaklanın ve bir öfke nöbetinin geldiğini hissederseniz, günlük tutmak için biraz zaman ayırın. Herhangi biriyle etkileşime geçmeden önce sıkıştırmayı açmaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.