Yengeç Haftalık Burç Yorumları (7 Şubat – 13 Şubat Haftası)

Yengeç burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Yengeç burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Gezegenler bu hafta bir demet şeklinde sıralanıyor. Yengeç, kararlılığın tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşıyor.

Hafta 6 Şubat Pazar günü, ilişkiler evinizdeki Oğlak burcundaki Mars ile, itibar evinizdeki Kayron ile Koç burcundaki bir kare yaparak başlıyor. Bir arkadaş veya aile üyesi, bir ilişki durumunda size yardım etmeye isteklidir. Yeni biriyle tanışmak istiyorsan, geçmişinden birini bırakmalısın. Ve bunu entelektüel olarak anlayabilirken, kalbinizde hala bu kişiye bağlı enerji kabloları olabilir. Bu yön iyileşmekle ilgilidir, böylece ilerleyebilirsiniz, bu yüzden bir çift manevi makas alın ve o ipleri kesmeye başlayın.

8 Şubat Salı günü Mars, topluluk grupları ve benzer düşünen insanlardan oluşan evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapacak. Yengeç burcu, yeni insanlarla tanışabileceğiniz sosyal bir etkinliğe davet edilebilirsiniz. Bu, tiyatroya veya bir doğaçlama grubuna bağlı olabilir. Bu, kasaba için karbon ayak izini azaltmak isteyen sosyal açıdan bilinçli bir grup olabilir. Veya bu, pozitif enerjiyi çekmek için büyüyen ayda bir araya gelen manevi bir grup olabilir. Bugün, birçok ilginç insanla tanışabilirsiniz.


Yengeç Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Son birkaç yılı, kendinizi ve hedeflerinizi anlamanıza yardımcı olan ilişkileri dönüştürmek ve geliştirmek için harcadınız. On birincisinde, Merkür ve Pluto ortaklıklar evinizi harekete geçirirken, kendiniz ve diğerleri arasındaki farklılıklar konusunda daha şefkatli ve düşünceli olmayı ve aynı zamanda en içteki çevrenize nasıl olumlu rehberlik edeceğinizi öğreneceksiniz. Bu hafta, güneşinize karşı çıkan Merkür ve Plüton, görülmenize ve takdir edilmenize izin verdiğinden, çabalarınızla özellikle gurur duyabilirsiniz. Sekizincisinde, Uranüs ve Mars hayal kırıklıkları yaratabilirken, Uranüs’ün iyileştirici enerjisini hayal kırıklıklarını ve sıkıntıları savuşturmak için kullanın. Kendiniz olan enerjik sünger olarak, başkalarının duygularına kapılıp gitmemelisiniz. Çatışmadan uzaklaşın. Başkaları pençelerini çıkarırsa, sert sözlerle geri adım atmamak için ana yola çıkma seçeneğiniz var. Unutmayın, son sözün olmaması en büyük güçtür ve hafta sonuna üstün bir şekilde girmenizi sağlayacaktır. Ne kadar aşmaya ve duyarlı olmaya çalışırsanız, başkalarından o kadar fazla nezaket göreceksiniz.


Yengeç Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta ilerledikçe, taahhütlerinizi sağlamlaştırmaya hazır hissedebilirsiniz, Yengeç!

Boğa burcundaki ilk dördün, 8 Şubat Salı günü profesyonel ağınız, ağ oluşturma fırsatları ve hayallerinizdeki değeri görmeniz için sizi cesaretlendiriyor. Aynı gün Oğlak burcundaki Mars Uranüs’ü Boğa burcunda üçgen açı yaptığı için, beklenmedik bir şekilde bu tür taahhütlerde bulunmak doğaldır. Dünyevi ancak orijinal üçlü, benzersiz çabalarınızla ve hatta olası bağlantılarınızla bir inanç sıçraması yapmanızı teşvik ediyor! Dönüştürücü enerjiye adım atmak, 11 Şubat Cuma günü Merkür Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yaptığında devam ediyor. Dünyevi ama radikal kavuşum, profesyonel yazışmalarınızda otorite, güç ve statüde büyük bir değişim görebileceğinizi gösteren taahhütler sektörünüzü vuruyor. Sizi dinlemeyen veya etkili iletişim kurmayan iş ortaklarından uzaklaşma zamanının geldiğine karar verdiğinizde olabilir. Ayrıca, oyun alanını düzleştirmek için bir ortaklığın bir yönünü de sonlandırabilirsiniz. Oğlak burcundaki Merkür, ertesi gün Boğa burcunda geri giden kuzey ay düğümü ile üçgen açı yaptığında, söylenen her şey kaderine terk edilebilir.


Yengeç Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü büyük şeyler olur, ama sen buna hazırsın. Bazen her şeyi büyük bir şekilde sallamanız gerekir. Yeni bilgilere uyum sağlamayı öğrenirken birkaç gün boyunca durumlar garip gelebilir, ancak aynı anda milyonlarca şey yapmanız gerekmedikçe iyi durumda olmalısınız. Haberler bu hafta sonu farkındalığınıza süzülecek ve büyük olasılıkla önümüzdeki birkaç hafta boyunca hayatı ilginç hale getirecek. Pazar günü, oda arkadaşlarınızla ya da sevgilinizle aranız garipleştiğinde soğukkanlı davranmanız gerekecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.