Yay Burç Yorumları 15 Şubat 2022

Yay burcunun 15 Şubat 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 15 Şubat 2022 Salı günü neler bekliyor? Yay burcunun 15 Şubat 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 15 Şubat 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 15 Şubat 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 15 Şubat 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Şubat 2022 Salı Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu yeni durumun tüm ayrıntılarını kontrol ettiğinizden emin olun. O tatlı konuşan dostun seni neredeyse görülmemiş bir şey denemeye ikna edebilir, ama daha iyi karar vermen seni son anda kurtarabilir – eğer izin verirsen.


15 Şubat 2022 Salı Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Özellikle can sıkıcı bir duruma ışık tutmak için kendinizi yeni fikirlere açın.


15 Şubat 2022 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün düşüncelerinizi ve davranışlarınızı izleyin ve güneş, kaderin düğümleriyle sert bir t-kare oluşturduğundan, geçmişte evrimleştiğiniz eski yollara kaymadığınızdan emin olun. Bu titreşimler, günlük rutinlerinizde sizi hüsrana uğratabilecek ve patlamaya meyilli bırakabilecek kayalık araziler yaratacaktır. Kendinizi huzursuz veya huzursuz hissediyor olsanız bile, olgunlaşmamış eylemlere veya iletişim alışkanlıklarına geri dönmemeniz önemlidir. Bu öğleden sonra Ay, Satürn’le karşı karşıya geldiğinde amacınızı anlatmak kolay olmayacak, bu da makul ve mantıklı bir eğilimle hareket etmenizi daha da kritik hale getirecek.


15 Şubat 2022 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Macera, genişleme ve bilinmeyen topraklardan oluşan dokuzuncu evinizin göksel hükümdarı olan Luna, tutkulu Aslan burcunda ve macera, bilgelik ve heyecan verici deneyimlerden oluşan geniş dokuzuncu evinizde ışıldamaya devam ediyor, ancak dahası da var. Luna, genel olarak güvensizlik, kısıtlama ve sınırlama duygularını tetikleyebilecek olan görev yöneticisi Satürn’ün tam karşısında oturacak. Yay, yıldızlara ulaşmaktan vazgeçme. Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı, sonraki adımları planlayarak ve gelecekteki hedeflerinizi planlayarak Satürn’ün enerjisinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca, Mars ve Venüs şehvetli ikinci evinizde cızırdayarak hareket ederken, hamlenizi yapmak için kendinize güveniniz ve havanız var.


15 Şubat 2022 Salı Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş yerinde veya işle ilgili kader konuşmaları bugün ortaya çıkacak, Yay. Kova’da güneş kuzey ay düğümü ile kare açı yaparken Boğa’da geri hareket ederken, Merkür Kova’da Pallas’ı Koç’ta altmışlık konuma getirirken, tonunuzu, alanınızı ve zamanlamanızı kuvvetle düşünmelisiniz. Masaya getirmek için benzersiz bir şeyiniz olabilir, bu nedenle işe katkınızı nasıl sunmak istediğinizi düşünün. Günümüz astrolojisini göz önünde bulundurarak, doğru anın ortaya çıkacağını görebilirsiniz. Bununla birlikte, konuşmada potansiyel olarak ortaya çıkan görüşler ve hatta eleştirilerde bir farklılık bekleyin. Tüm olası sorulara ve çürütücülere hazırlanmaya çalışın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.