Terazi Haftalık Burç Yorumları (28 Şubat – 6 Mart Haftası)

Terazi burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 28 Şubat – 6 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 28 Şubat – 6 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında çok fazla farklı aktivite yapmaya dikkat edin, çünkü hepsinden bunalmış hissetmek sizin için çok kolay olacak. Organize olabilir veya günlerinizi öncelik sırasına koyabilirseniz, işler sizin için daha kolay olacaktır. Perşembe günü hayat büyük bir şekilde hızlanacak ve yeni bir aşk bağlantısına yol açabilecek tatlı, kısa bir ciddi, pozitif enerji evresi deneyimlemelisiniz. Hafta sonu alışveriş için yapılır, bu yüzden herkesi en iyi fırsatlarla yenmeye çalışmalısınız.


Terazi Burcu 28 Şubat – 6 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta havada çok top var. Hokkabazlık yapmayı öğreniyorsun. Hafta 28 Şubat Pazartesi günü, aile evinizde, Oğlak burcunda Venüs ve Mars ile, kaynaklar evinizde Boğa’da Kuzey Düğüm ile üçgen açı yaparak başlıyor. Bir aile üyesiyle bir araya geldiğinizde öyle bir sinerji oluşur ki durdurulamaz hale gelirsiniz. Terazi, bu bir kardeş, kuzen veya yaşayan partneriniz olabilir. Şimdi oturun ve bu pozitif enerjiden yararlanmak için bir plan yapın. Gelecek için verimli tohumlar ekiyorsun ama bu o kadar kolay ve rahat ki, kestirip kaçırabilirsin.

1 Mart Salı günü iş evinizdeki güneş, yatırım evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs ile altmışlık açı yapıyor. Balık burcunda da yeni ay var. İşinizden elde ettiğiniz avantajlara bakıyor olabilirsiniz. Bunlar, eğitim yardımından şirket hisselerini harika bir fiyata satın almanın bir yoluna kadar değişebilir. Sağlık sigortasında indirimler veya emeklilik için tasarruf etmenin bir yolu olabilir. Bir işiniz varsa, kendiniz için emeklilik tasarrufları ayarlamayı düşünün.

Haftanın ortasına doğru, 2 Mart Çarşamba günü Kova burcundaki Merkür, romantizm ve macera evinizde Satürn ile kavuşuyor. Terazi, bu enerjinin en iyi kullanımı, sevgilinle sert, takla atan ve seni terleten bir şey yapmaktır. Ormanda bir gün zip astarı yapın veya bir dağdan snowboard yapın. Bugün zor bir şey yaparak fayda sağlıyorsunuz.


Terazi Burcu 28 Şubat – 6 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yeni ay nedeniyle geçmişten alınan dersler bu hafta yeniden ortaya çıkabilir. Evrenin sizi bir düzeyde test ettiğini hissedebilirsiniz, ancak sağlıksız kalıpları kırabildiğiniz sürece, uçan renklerle geçmelisiniz. Neyse ki, karşı taraf başımıza bela açmaktan çok bize yardım etme havasında olacak. Ay ve Jüpiter arasında faydalı bir bağlantı, masaya “çalışırken ıslık çalacak” bir enerji getirecektir, bu nedenle, özellikle potansiyeliniz yükseleceğinden, ertelemenin sizi alt etmesine izin vermeyin. Bu şekilde, karşınızdakine duygularınızı kolayca ifade edebilmeli veya kolayca ezebilmelisiniz.

İyileştirici asteroit Chiron’dan gelen destekleyici enerji bu hafta sizinle olacak ve ilişkinizde kalıcı olabilecek mevcut sorunları iyileştirmeniz için sizi cesaretlendirecek. Haftanın sonu yaklaşırken, muhtemelen eşinizle macera ve sosyalleşme havasında olacaksınız. Yapabiliyorsanız, akşam yemeği için ortak arkadaşlarınızla buluşmak ve bir çift randevusu almak için bazı planlar yapmaya çalışın. Bekarsanız, arkadaşlarınızdan bağlantı kurabileceğiniz bağımsız bir arkadaşınızı getirmelerini isteyin.


Terazi Burcu 28 Şubat – 6 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta başlangıçta zorlayıcı olsa da, inanılmaz derecede ödüllendirici olabilir, Terazi!

Mali açıdan istikrarlı olmak istiyorsanız, 28 Şubat Pazartesi günü Oğlak burcundaki Venüs ve Mars Boğa burcunda retrograd kuzey düğümü ile üçgen açı yaptığında, paylaşılan varlıklarınız ve kaynaklarınız hakkında farklı şekilde gitmek zorunda kalabilirsiniz. farklı bir hırs, bağlantı ve bağlılık tarzına adım atmakta zorlanır. Ancak, Deniz Keçisi zihniyetini üstlenmenize izin verirseniz, mali kaderinizi ve güvenliğinizi yeniden tanımlayabileceğinizi görebilirsiniz. Birkaç gün sonra, Balık burcundaki büyülü yeniay, günlük iş yaşamınızda ve çevrenizde altı aylık yeni bir döngüye başlayacak. Balık enerjisi, mutlu, şanslı, yaratıcı bir akışa girmek için mükemmeldir. Bu nedenle, bir iş için yaptığınız şeyden zevk almanın ve hatta önümüzdeki altı ay boyunca belirli yönleriyle sanatsal olarak denemenin daha kolay olduğunu görebilirsiniz. Bununla birlikte, Balık enerjisinden işyerinde kolayca yararlanılabileceğinden, sağlıklı iş-yaşam sınırlarını koruduğunuzdan emin olun. Son olarak, 3 Mart Perşembe günü, Venüs ve Mars’ın Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yaptığı zaman, kendinizi güçlü bir konumda bulabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.