Terazi Haftalık Burç Yorumları (14 Şubat – 20 Şubat Haftası)

Terazi burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 14 Şubat – 20 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 14 Şubat-20 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, başkalarının istediklerini kendi istediklerinizle dengeleyebilirsiniz. Terazi, uyum buluyorsun.

Hafta 14 Şubat Pazartesi günü, evinizin ve ailenizin evinizdeki Oğlak burcundaki Plüton ile, güç evinizde Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapıyor. Bu, 2016’dan beri nadir görülen bir durum. Bugün, ailenize karşı sorumluluklarınızı ve yükümlülüklerinizi yapmak istediklerinizle dengeliyor olabilirsiniz. Terazi, memnun etmeyi seversiniz ve bu bazen kendi isteklerinizi bir kenara bırakmak anlamına gelir. Ama aynı zamanda içsel bir denge ihtiyacınız var. Her iki dünyanın da en iyisini nasıl bulabileceğinize ve istediğiniz şeyin peşinden giderken ebeveynlerinizi veya çocuklarınızı nasıl mutlu edebileceğinize bakın.

15 Şubat Salı günü, Kova burcundaki güneş, romantizm evinizde Kuzey Düğüm ve Güney Düğüm ile kare açı yapıyor. Terazi, romantik bir ilişki konusunda kararsız olabilirsiniz. Tüm bilgileri ve diğer insanların duygularını dikkate aldığınız için kararları zor bulabilirsiniz. Ve şu anda, bir aşk bağlantısıyla ilerlemeyi veya uzaklaşmayı seçiyor olabilirsiniz. Bir şey kesin. İlişkiniz aynı kalmayacak. Bunu konuşmak için güvenilir bir arkadaşınızı görevlendirmek isteyebilirsiniz.


Terazi Burcu 14 Şubat-20 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu enerji, bu hafta sevmek için daha içsel bir yaklaşım benimsemenizi sağlıyor. Kendinizle ve çocuklukta tanık olduğunuz aşk kalıplarıyla başlıyorsunuz. Gördüğün ve beğendiğin ya da gördüğün ve sevmediğin şeyler olsa da, bir dereceye kadar ilişkilere bakışını sadece senin anlayabileceğin şekilde şekillendirdiler. Biraz rahatsız edici olsa bile kendinle derine in. Ortaya çıkan gerçek, aranızdaki bağları daha da güçlendirebilir. Bunu kendiniz araştırmanız ve potansiyel olarak sevgiyle yeni etkileşim yolları yaratmanız en iyisidir. Güvenlik ve konfor beklentilerinize uyan sınırlar ve ortaklıklar aramak için kendinizi yeniden eğitmeye ve gözlerinizdeki yünü çıkarmaya hazırsınız. Hayatınızda parayı bir kaynak olarak görme biçiminizde devrim yaratmaya çağrılıyorsunuz. Yaşam boyu hedeflerinizi ve güvenli kaynaklarla bağlantınızı içeren daha iyi bir bütçe geleceğinizde.


Terazi Burcu 14 Şubat-20 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İş hayatında sana ne ilham veriyor, Terazi?

14 Şubat Pazartesi günü Merkür Kova burcuna geçtiğinde profesyonel tutku çılgın bir dönüş yapar. Zihniniz, profesyonel sürecinizi denemek için mükemmel olan yeni olasılıklara, tarzlara ve yöntemlere açıktır. Bu Mercurial geçişi sırasında projelerinizle beyin fırtınası yapın ve deneyler yapın! İş yerinde yeni potansiyel projelerin konuşmasını bile başlatabilirsiniz. Haftanın ilerleyen saatlerinde, Leo’daki dolunay altında topluluklarınız ve özlemleriniz doruğa çıkıyor. Vivacious Luna güvenle parlıyor, altı aylık ağ oluşturma yolculuğunuzda gümüş astarı bulmanız, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeniz ve teknolojik ilerlemelerinizi takdir etmeniz için size ilham veriyor. Mars, Oğlak burcundaki Venüs ile aynı gün kavuşum yaptığından, iş yerinde otoriter ancak ilişki odaklı liderlik niteliklerini nasıl üstlendiğiniz için tebrik bile edilebilirsiniz. Özellikle profesyonel yardım taahhütlerinizi nasıl ele aldığınız konusunda, işyerinde “patron” olarak kabul edilen biri olarak tanınabilirsiniz. Jüpiter Balık burcundaki Uranüs’ü ertesi gün Boğa burcunda altmışlık açıyla değiştirirken, çalışma ortamınıza ilham verme ve dönüştürme yeteneğiniz devam ediyor. 18 Şubat Cuma günü güneş Balık burcuna girdiğinde iş yerindeki pozitiflik ilerleyecek. Sınırlarınızı aklınızdan çıkarmayın!


Terazi Burcu 14 Şubat-20 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü çok iyi enerjiniz var ve çok istekliyseniz, bunu bir aşk bağlantısına dönüştürebilirsiniz. Her durumda, birkaç yeni insanla tanışabilirsiniz. Bundan sonraki birkaç gün için rahat olun, böylece istikametinizi toplayabilir ve bir sonraki adıma hazırlanabilirsiniz. Perşembe ve Cuma, samimi toplantılar veya küçük toplantılar için mükemmeldir, bu yüzden basit tutun. Hafta sonu, tam merkezde sizinle birlikte hoş bir sosyal kasırga.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.