Terazi Burç Yorumları 8 Şubat 2022

Terazi burcunun 8 Şubat 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 8 Şubat 2022 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 8 Şubat 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 8 Şubat 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 8 Şubat 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 8 Şubat 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Şubat 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu, yaraların iyileştiği -duygusal olanların- ve her türlü sözün en az yüz kez kırıldıktan sonra yeniden verildiği türden bir gündür. Ancak bu sefer bir daha kırılmaları mümkün değil, değil mi? Aşıklar rahat yemek ister; soyulmuş üzüm, istiridye ve her türlü düşündürücü lezzetler elden beslemek isterler. Merak etme; üzümler ekşi olmayacak; tatlılık hakimdir.


8 Şubat 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gerekenlere sahipsiniz, ancak bugün harekete geçmek için kendinizi zorlamanız gerekiyor. Bu bir sürüklenme gibi görünüyorsa, işlerin çok daha kötü olabileceğini ve hızlandırmazsanız olabileceklerini unutmayın!


8 Şubat 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Varlıklarınızı güvence altına alma zamanı, Terazi. Boğa burcunda parlayan ilk çeyrek ay ile mali dönüşüm, yatırımlar ve varlıklardan oluşan gizli sektörünüz ortaya çıkıyor. Şimdi bu sektörü istikrara kavuşturmanın zamanı geldi. Özellikle Oğlak burcundaki Mars’ın arka planda Uranüs’ü Boğa burcunda üçgenlemesi ile bu alanda önemli bir hamle yapmaya hazır hissedebilirsiniz. Ancak güvenlik duygunuzu dengelemek veya dönüştürmek için böyle bir hamle yapmak, konfor alanınızın biraz dışında görünebilir. Araştırmanızı ona göre yaparsanız ve buna göre plan yaparsanız kararlarınızda daha özgüvenli hissedebilirsiniz.


8 Şubat 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Size verilen bir hediyenin büyük sorumlulukları vardır, ancak bunun sizi durdurmasına izin vermeyin.


8 Şubat 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, özellikle konu fikir ve görüşlerinizi paylaşmaya geldiğinde, yargılanma korkusunun sizi bu sabah konuşmaktan alıkoymasına izin vermeyin. İş sırasında sakin bir ruh halinde olsanız da, bu akşam Toros ayı iletişimsel Merkür’e bir öpücük üflerken konuşkan ruhunuz ortaya çıkacak. Bu enerjiyi en yakın arkadaşlarınız ve ailenizle bağ kurmak için kullanın, özellikle de onlarla aynı çatıyı paylaşıyorsanız. Akşam sona ererken, sadece sessizlik ve iç gözlem için biraz zaman ayırmaya çalışın ve Luna, dönüştürücü Plüton ve kuzey düğümü ile faydalı bir bağlantı paylaşıyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.