Terazi Burç Yorumları 28 Şubat 2022

Terazi burcunun 28 Şubat 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 28 Şubat 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Şubat 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Şubat 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 28 Şubat 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 28 Şubat 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Şubat 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Nedense bugün kendinizi bir sözleşmeye bakarken bulacaksınız — bazı banka evrakları, yeni bir cep telefonu planı, bunun gibi bir şey. İnce baskıyı okuyun ve soru sormaktan çekinmeyin.


28 Şubat 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Devam edin — doğru yoldasınız ve bunu biliyorsunuz. Güven artıyor.


28 Şubat 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Kova ayı asi Uranüs ile sert bir kare açı oluşturduğundan, egonuz bu sabah hafif bir darbe alabilir. Kendinizi evren tarafından alçaltıldığınızı fark ederseniz, yumruklarla yuvarlanmaya çalışın, çünkü bu titreşimler öğleden sonra gelmeden önce ortadan kalkacaktır. Neyse ki, yönetici gezegeniniz Venüs, kaderin düğümlerine açı verirken tutkulu Mars’a rahatlayacak. Bu kozmik iklim, sizi tüm engelleri aşmaya motive edecek ve önünüzdeki yola odaklanabilmeniz için tezahür etmiş olabilecek tüm rahatsızlıklardan kurtulmanıza yardımcı olacaktır.


28 Şubat 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Çok fazla içsel çalışma yapıyorsunuz ve şifanız mevcut ortaklıklarınıza yansıyor, Terazi. Bu özellikle, diğer önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi – tatlı gezegensel yöneticiniz Oğlak burcundaki Venüs ile birlikte oturan Mars için geçerlidir. Bu gezegenlerin dördüncü evinizi, aile meselelerinizi ve en içteki duygularınızı harekete geçirmesiyle, bazılarınız evinizin güzel evini yeniden şekillendirme veya belki de özel biriyle birlikte taşınma sürecinde olabilirsiniz. Bu arada Luna, aşk, tutku ve kendini ifade etme ile ilgili romantik beşinci evinizde ışıldayacak, bu yüzden bu mutluluk zamanının tadını çıkarın.


28 Şubat 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geçiminizi sağlamak kolaylaşıyor Terazi. Son zamanlarda hem Mars hem de Venüs, ev projelerini tamamlamak veya aile ilişkileri üzerinde çalışmak gibi özel hayatınızda otorite sahibi olmanızı teşvik etti. Özel hayatınıza ne kadar zaman, enerji ve hatta para ayırdığınız için bu bir bakıma size ikinci bir iş gibi geldi. Şans eseri, gezegenler Boğa burcunda geri giden kuzey ay düğümüyle üçgen açı yapıyor, bu da yaptığınız işin karşılığını alacağınızı ima ediyor. Finansal istikrar veya sağlam yatırımlar yapmak gibi ilerlemenizde oldukça güvende hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.