Terazi Burç Yorumları 20 Şubat 2022

Terazi burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 20 Şubat 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Şubat 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün yapacak çok işiniz var — yolunuzdakiler gibi devasa engeller için zamanınız yok. Mesele şu ki, üstesinden gelmediğiniz sürece bu bariyerin neden burada olduğunu asla bilemezsiniz. Belki de içinden inanılmaz derecede harika bir şey çıkar.


20 Şubat 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Biriyle entelektüel bir bağlantı kurmak kolaydır – beyniniz var.


20 Şubat 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Venüs ve Mars ile sert bir kare oluşturarak burcunuzda yolculuğuna devam ederken, sevgili Terazi, bu sabah evinizdeki gerginlik sizi bulabilir. Ev arkadaşlarınıza karşı küçük küskünlükler besliyorsanız, muhtemelen yüzeye çıkacaklar ve günü ekşi ve sinirli bir ruh hali içinde geçirmenize neden olacaklardır. Kendinizi özellikle sıcak kanlı hissediyorsanız, temiz hava ve arkadaşlık için evinizden biraz uzaklaşmak iyi bir fikir olabilir. En diplomatik olmayan kişilere şikayetlerinizi iletmemeye çalışın, çünkü sonunda hayal kırıklıklarınızın alevlerini körükleyebilirler.


20 Şubat 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, bugün sevgilinize yaklaşmadan önce bir nefes alın ve kendinizi kontrol edin. Ayın burcunuzda parıldamasına ek olarak – ki bu da yansıtır ve yansıtır – Luna, dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla Mars’la (ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı) aynı anda karşı karşıya gelecek. Bir şekilde hissediyor olabilirsiniz ve yine de gerçek doğanızı ifade etmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Belki de bu, kaostan kaçınmanın bir yoludur, ancak gerçekte, kendinizi sorumlu tutamamanız sadece süreci geciktirmektir. Neyse ki, ayın Satürn ile üçgen açı yapması sonraki adımlara netlik ve yapı getirecek.


20 Şubat 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay burcunuzda, Terazi ve Kova’da Satürn ile üçgen açı yaptığınızda, yaratıcı arayışlarınız için duygusal yatırımlarınızı düşünürken nispeten bir araya gelmiş hissedebilirsiniz! Üçlü, yaratıcı projelerinizi iş yerinde sürdürürken kendinize yüksek saygı duymak için mükemmeldir. Bununla birlikte, Ay, Oğlak burcunda Mars ve Venüs’ü kare yapar, bu da Terazi ideallerinden daha fazla Oğlak ideali çığlık atan alternatif bir yaklaşım düşünmeniz gerekebileceğini gösterir. Bu nedenle, bugün başkalarından onay veya onay almaya ihtiyaç duymayan bir lider olarak durmak için cesaretinizi toplayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.