Terazi Burç Yorumları 19 Şubat 2022

Terazi burcunun 19 Şubat 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 19 Şubat 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 19 Şubat 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 19 Şubat 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 19 Şubat 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 19 Şubat 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Şubat 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu ilişkinin korumaya değer bir şeye dönüşmesini istiyorsanız, onu sevginizle ya da daha da kötüsü muhtaçlıkla boğmaya çalışmamalısınız. Geri çekilin ve kendi programına göre gelişmesine izin verin. İşte kimyanın büyüsü.


19 Şubat 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bitiş çizgisine yaklaşmak ile bitiş çizgisini geçmek aynı şey değildir.


19 Şubat 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah kendin hakkında hayal kurmak için kendine izin ver! Ay, burcunuzda yolculuğuna devam ederken, Merkür’e tatlı bir görünüm kazandıracak, zihninizi kendinizi nasıl geliştirebileceğinize ve belki de egonuzu biraz besleyebileceğinize dair fikirlerle dolduracak. Zihninizin kendinizin en yüksek versiyonuna seyahat etmesine izin verin, ardından bu potansiyele ulaşmak için atabileceğiniz makul adımları arayın. Ne yazık ki, bu öğleden sonra ay, şifalı asteroit Chiron’a karşı çıktığında cesaretinizi kaybedebilirsiniz, özellikle de hayallerinizi her zaman desteklemeyen önemli bir diğeriniz varsa. Bu titreşimlerin balonunuzu patlatmasına izin vermek yerine, kendiniz için makul bir hedef seçin. Ardından, ona ulaşacağınıza dair kişisel bir yemin edin.


19 Şubat 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşkın buna değer, Terazi. Sözü açılmışken, ay bugün burcunuza giriyor ve kişisel hayatınızdan benzersiz aşk dilinize kadar her şeye duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Bekar? Doğuştan gelen kararsızlığınıza ve ışıltılı merakınıza rağmen, bu zamanda başkalarına karşı daha cömert olmaya eğilimlisiniz, bu hem bir lütuf hem de bir lanet olabilir, özellikle de kıskançlığı olan biriyle çıkanlarınız. Bununla birlikte, başka bir notta, ayın romantik beşinci eviniz aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme yoluyla anlayışlı Merkür ile yaptığı üçgen açı, başkalarının onayı olsun ya da olmasın sizi en özgün benliğiniz olmaya teşvik ediyor.


19 Şubat 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay burcunuzdayken, Terazi, biraz bilinçli hissedebilirsiniz. Belki bir iş arkadaşınızın size söylediği veya zihinsel olarak sabitlediğiniz bir şeydir. Her ne olursa olsun, profesyonel kendini ifade etme konusundaki güven duygunu bulmak için Merkür Kova’dayken ay üçgenine yaslanmalısın. Kendinize olan güveninizi göstermenin en iyi yolunun yaratıcılığınız olduğunu görebilirsiniz. İşinize bağlı olarak, yaratıcı tarzınızla oynamanız gerekebilir. Bir şey olursa, Mercurial yeteneklerinizi bir dönüş yapmaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.