Terazi Burç Yorumları 17 Şubat 2022

Terazi burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 17 Şubat 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Şubat 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün biraz bunalmış hissediyorsunuz – iyi bir sebeple. Herkesin işaret ettiği gibi, yılın bu zamanı streslidir. En azından bir yardım eli kullanabilirsiniz. Noktalı çizgiyi imzalamadan önce, ince baskıyı okuyun.


17 Şubat 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayattaki önemli şeylere odaklanın – eğlenceli değilse, doğru değil.


17 Şubat 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün, Başak ayı uğurlu Jüpiter ve devrimci Uranüs açılarıyla açı yaptığından, tezahür oyununuzda bazı ciddi sonuçlar görmeye başlayabilirsiniz. Ne yazık ki, bu tür nimetlerle örtüşen yeni sorumlulukların üstesinden gelmek için savaşırken iç baskıların arttığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Şu anda düzenli ve temelli kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve kendinizden mükemmelliği talep etmekten kaçının. Gün sona ererken, ay tatlı Venüs’ü ve tutkulu Mars’ı öperken, geceyi evde özel biriyle geçirmeyi planlayın veya yaratıcı bir proje üzerinde çalışmayı tercih edin.


17 Şubat 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlı gezegen yöneticiniz Venüs, ilahi muadili Mars (sözleşmeler, uzlaşma ve diğer önemli yedinci evinizin göksel yöneticisi) ile birlikte dans etmeye devam ediyor ve evinizin dördüncü evinize bolluk ve uyum ve duygusal temeller getiriyor. Terazi, kulağa ne kadar klişe gelse de, beyaz çitleri arıyorsunuz ve sonsuza kadar mutlu olmanızdan daha azına razı olmuyorsunuz. Bununla birlikte, bugünün Jüpiter-Uranüs altmışlığı, önemli bir ortaklığın ayrıntılarını ve temelini çevreleyen konulara açıklık ve aydınlanma getirecek. Ay’ın Başak’taki yolculuğu ve bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli on ikinci eviniz, sezgisel farkındalığınızı artırır.


17 Şubat 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün iş yerinde beklenmedik ama tesadüfi bir şey olabilir, Terazi! Jüpiter Balık’ta Uranüs Boğa’da altmışlık açı yaptığından, yatırımınızın karşılığını alabileceğinizi görebilirsiniz. Jüpiter iş hayatınıza fayda sağlıyor, çalışma rutinlerinizi ve çevreyi zarafetle genişletiyor. Bu arada Uranüs, varlıklarınızı, paylaşılan kaynaklarınızı ve yatırımlarınızı sallıyor. Birlikte, göksel enerji tesadüfi bir katalizör görevi görebilir! Yatırım yaptığınız bir şeyin bugün size şaşırtıcı bir şekilde geri döndüğünü görebilirsiniz. Ayrıca işinizi dönüştürmek için bir fırsatın ortaya çıkması da mümkündür!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.