Terazi Burç Yorumları 12 Şubat 2022

Terazi burcunun 12 Şubat 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 12 Şubat 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 12 Şubat 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 12 Şubat 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 12 Şubat 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 12 Şubat 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Şubat 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir arkadaşınıza açılın ve ne ilginç şeyler olabileceğini görün. Görüşlerinizi sorulmadan önce paylaşın. Bugün yapabileceğiniz en iyi şey, yavaşlamak ve işlerin kendi hızında gitmesine izin vermektir.


12 Şubat 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kötü bir durumdan en iyi şekilde nasıl yararlanılacağını öğrenmek eğlenceli değil, ama paha biçilemez.


12 Şubat 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evrende büyülü bir gün ve bu özellikle şu anda sizin için geçerli Terazi. Örneğin, bekar, aşık ya da zaten romantik bir ilişki içinde olmanıza rağmen, içeri girmeye ve kalbinizin arzularını ve duygusal özlemlerini gerçekten kabul etmeye çağrılıyorsunuz. Ne de olsa, cilveli gezegen yöneticiniz Venüs’ün ilahi muadili, aynı zamanda uzlaşma, evlilik ve diğer önemli diğer yedinci evinizin hükümdarı olan Mars ile çarpışması her gün değil. Sonuç olarak, zamanınızı ve enerjinizi uzun ömürlü olduğu kadar aynı derecede tatmin edici olan bir şeye yatırmaya hazırsınız. Dileğiniz yerine getiriliyor.


12 Şubat 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Güç dinamikleri ve hiyerarşiler, son birkaç gün içinde iş yerinde görevlerin nasıl yürütüldüğüne ilişkin değişiklikleri uygulayarak değişmiş olabilir. Terazi, bu tür değişiklikler hakkında bir fikriniz varsa, bugün bunu yapmanın tam zamanı olabilir, çünkü Oğlak burcundaki Merkür, Boğa burcundaki kuzey ay düğümü ile üçgen açı yapıyor. Söylemeniz gereken her şey, özellikle liderlik, otorite veya güvenlik konusunu ihlal ediyorsa, başlangıçta rahatsız edici olabilir. Ancak iletişim halinde olmalısınız, çünkü endişeleriniz konusunda dürüst olmak, kariyer yolunuzda sizi daha fazla güvenlikle aynı hizaya getirecektir.


12 Şubat 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda, Yengeç ayı ile şifalı asteroid Chiron arasındaki zorlu kare sayesinde, profesyonel taleplerin aşk hayatınıza veya kişisel bakım uygulama becerinize zarar verdiğini hissedebilirsiniz. Her son damlasını kendinize geri gönderseniz bile, günü aşka adayarak bu duygularla savaşın. Bu öğleden sonra Luna ve Uranüs arasında faydalı bir bağlantı, son zamanlarda birikmiş olan tüm stresi üzerinizden atmanıza yardımcı olabilir, bu yüzden cildinizi dökmekten ve biraz buharı üflemekten korkmayın. Gün sona ererken ay, Venüs ve Mars ile yüzleşecek ve gecenizin geri kalanını evinizde rahat bir şekilde geçirmenizi sağlayacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.