Terazi Burç Yorumları 1 Mart 2022

Terazi burcunun 1 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 1 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 1 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 1 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir şey hakkında – büyük olasılıkla aşk hayatınız ve Yılbaşı Gecesi planlarınız – hakkında karar vermeye çalışarak daireler çiziyorsunuz. Mantıklı hiçbir şeye inmeyecek, bu yüzden bağırsaklarınızla (ve tüm seksilerin nereye gittiğiyle) gidin.


1 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Herkes senin kadar hızlı hareket etmiyor. Sabırlı ol; bırakın kendi hızlarında gitsinler.


1 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Güç mücadelelerine dikkat edin ve bu sabah kendinizi ucuza satmayın sevgili Terazi, özellikle de size adil davranılmadığını düşünüyorsanız. Kova ayı ile kader düğümleri arasındaki sert bir t-kare, yolunuza bir veya iki zorbalık yapabilir ve bu da kendinizi savunmanızı önemli hale getirir. Neyse ki, Luna şefkatli Balık’a girdiğinde öğleden sonraya kadar daha sakin ve daha hassas bir enerji havayı dolduracak. Zihninizi ve bedeninizi beslemek için bu titreşimleri kullanın, bu size düşüncelerinizi hatırlama ve güne zorlu bir başlangıç ​​yaptıktan sonra merkezinizi bulma şansı verecektir.


1 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş, düzenli altıncı evinize enerji vermeye devam ediyor, ancak aynı zamanda sekizinci ev birleşmeleriniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla asi Uranüs’e uyumlu bir altmışlık yaklaşma sürecinde. Terazi, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, mevcut bağlantılarınızı bir büyüteç altına alıyor olabilirsiniz, belki de hem sizin hem de diğer önemli kişilerin lehinde bir şeyler yapma umuduyla. Neyse ki, Mars’ın ve gezegen yöneticiniz Venüs’ün yardımıyla – dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla – gözlerinizi ödül üzerinde tutuyor ve uzun vadeli düşünüyorsunuz.


1 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay Kova için Oğlak’tan ayrılırken, özel hayatınızdaki gerginliğin azaldığını hissedebilirsiniz Terazi. Şimdi yeni ayın altında, dikkatiniz evden ve aileden yaratıcı çabalarınıza kayıyor. Gün geçtikçe, iş alanınızda neleri farklı yapabileceğinizi, size kimlerin ilham verdiğini ve neler yapabileceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Luna, alışılmadık Kova burcunda yaratıcıdır, bu nedenle yeni yaratıcı süreçler için beyin fırtınası yapmak için mükemmel bir geçiş olabilir. Zihinsel bir lunapark olduğundan, parlak fikirlerinizi takip etmek için her şeyi yazmalısınız!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.