Oğlak Haftalık Burç Yorumları (7 Şubat – 13 Şubat Haftası)

Oğlak burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Oğlak burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Gezegenler bu hafta haritada bir demet oluşturacak şekilde hizalandı. Oğlak, hedefine bağlısın ve bunu herkes biliyor.

Hafta, 6 Şubat Pazar günü, kendi Oğlak burcunuzdaki Mars ile, ailenizin evinde Koç’ta Kayron ile kare açı yaparak başlıyor. Bir çatlağı iyileştirmek için bir aile üyesiyle bir araya geliyor olabilirsiniz. Asi bir akrabayı sürüye geri getirmek için güçlerinizi birleştirebilirsiniz. Oğlak burcu, akşam yemeği gibi birlikte bir şeyler yaptığınızda veya bir odayı yeniden boyamak gibi bir ev projesinde çalışırken iyileşmeyi deneyimlersiniz. Yan yana çalışırken, konuşma şifa yönünde akabilir.

8 Şubat Salı günü Mars, romantizm ve macera dolu evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmak üzere ilerliyor. Bir şans toplantısı sizi canlı yayında dans ettirebilir. Geçmişte hayran olduğunuz biriyle yeniden tanışabilirsiniz. Bu, sosyal medya veya bir flört sitesinde biriyle bağlantı kurmak için harika bir zaman. Veya bir çöpçatanla çalışmayı düşünüyorsanız, şimdi başvurunuzu gönderme zamanı.


Oğlak Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta kişiliğinize birçok değişiklik getiriyor. Merkür ve Plüton 11 Şubat’ta güneş burcunuzda süzülerek geçiyor. Bu sizi arzularınız hakkında ifade sahibi yapacak ve başkalarıyla oynamaya istekli hale getirecek. On birinci sizin için özellikle önemli bir tarih. Bir yandan, bu Plüton yönü, romantik hassasiyetlerinizi ve içsel benliğinizle olan ilişkinizi vurgular. Aynı zamanda Merkür, güneş burcunuzla hizalanır ve bireysel olarak etrafınızda yeni bir döngü başlatır. Güçlü iradeli kişiliğiniz ile tanınan Plüton, yeni bir yaşam yoluna adım atmaya başladığınızda size ışık saçacak. Değişimle mücadele ederken bu zor olabilir. Ancak, dönüşüm bize ilerleme sağlayabilir. Kendinizin yeni, benzersiz versiyonuna hoş geldiniz! Unutma, senden sadece bir tane var. Yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü kullanarak normlara isyan edin. Güneşinizle aynı hizada olan Mars ve Uranüs sekizinci ayda hizalandığında, derinlemesine sohbetler yoluyla başkalarıyla bağlantı kurmaya daha meyilli olacaksınız. Son olarak, ihtiyaçlarınızı başkalarıyla ifade edebilir, özgüven artışına ilham verebilir ve aşk hayatınızda yeni bir başlangıç ​​yapmanız için size güç verebilirsiniz.


Oğlak Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Oğlak, bu hafta profesyonel kendini ifade etme konusunda nasıl eğileceksin?

8 Şubat Salı günü Boğa burcundaki ilk dördün Ay’da sanatsal vizyonunuzu ve yaratıcılığınızı göstermenin zamanı gelebilir. Profesyonel kimliğinize sahip olmanın etkisini hemen görebilirsiniz. Sonuç olarak, sizi yenilikçi yöntemlerinize şaşırtıcı ama değerli şekillerde sahip olmaya motive edebilir! 11 Şubat Cuma günü zihinsel Merkür burcunuzda ve kimlik sektörünüzde Plüton ile kavuşum yaptığında profesyonel hünerinizi göstermenin zamanı gelecek. kendi patronu. Kendiniz için daha fazla çalışmaya öncelik vermek için kontrol veya mikro yönetim hissi veren tüm iş ilişkilerinden ayrılma zamanı gelebilir. Motive edici bir rol oynayan birliktelik sayesinde, kariyerinizde bir sonraki adımlarınızı atmaya hazır hissedebilirsiniz. 12 Şubat Cumartesi günü Oğlak burcundaki Merkür geri giden kuzey düğümü Boğa burcunda üçgen açı yaptığından, lider olarak yükselmek kaçınılmaz bir taahhüt haline geliyor.


Oğlak Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü destek için çalışanlarınızı arayın. İhtiyacın olacak ve onlar senin için orada olacaklar. Aklında aşık olduğun inanılmaz derecede ateşli biri veya ulaşılmaz görünen başka bir hedef varsa, kendini tam da olman gereken yerde bulana kadar ilerlemenin zamanı geldi. Bu hafta sonu pozitif enerjiniz deli gibi akacak ve tanıştığınız herkes üzerinde harika bir izlenim bırakacaksınız. Pazar günü alçakta yatmaya çalışın. Planlarınız bir araya gelmeyebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.