Oğlak Haftalık Burç Yorumları (28 Şubat – 6 Mart Haftası)

Oğlak burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 28 Şubat – 6 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 28 Şubat – 6 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında harika bir yerde olacaksınız ve o kadar topraklanmış olacaksınız ki, diğerleri sizi tavsiye veya destek için gidilecek kişi olarak görebilir. İsterseniz insanlarla büyük bir şekilde bağlantı kurabilmelisiniz. Perşembe ve Cuma günleri iş sorunları hayatınızı tüketecek, bu yüzden garip bir patronla ya da herhangi bir şeyle uğraşmaya hazır olun, ancak arkadaşlarınızla ya da tatlınızla değil. Tüm hafta sonu sosyal oyunlar oynanacak ama saygıdeğer bir şekilde yer vermelisiniz.


Oğlak Burcu 28 Şubat – 6 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Önümüzdeki bu yoğun hafta boyunca kendinizi zayıflatabilirsiniz. Hafta 28 Şubat Pazartesi günü Venüs ve Mars ile kendi Oğlak burcunuzda ve güven evinizde, risk alma evinizde Boğa’da Kuzey Düğüm ile üçgen açı yaparak başlıyor. Bugün ilgi odağı oldunuz ve bunu çok güzel bir şekilde başarıyorsunuz. Patronunuz sizi şirket çapında bir toplantıda yerine koyabilir ya da oyundaki lider bir ayak bileğini burktuğunda tüm satırları bilirsiniz. Bugün, üzerinize büyük bir baskı gelebilir.

1 Mart Salı günü iletişim evinizdeki güneş, romantizm evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile altmışlık açı yapıyor. Oğlak burcu, bugün çok müstehcen bir iletişim alabilirsiniz. Bu, eski sevgilinizden, tamamen bittiğinden emin olmadığınız bir metin olarak gelebilir. Ve şimdi bu oldukça ciddileşiyor ve oldukça seksi olabilir.

Haftanın ortasına doğru, 2 Mart Çarşamba günü, Kova burcundaki Merkür, para evinizde Satürn ile kavuşuyor. Bugün paraya erişiminiz engellenebilir. Bir kredi kartı şirketi size şüpheli masraflar olduğunu ve bu nedenle kartınızı iptal etmeleri gerektiğini söyleyebilir. Veya ATM’ye gidersiniz ve parası biter. Cebinizde olduğunu sandığınız 20 dolar kayıp gibi görünüyor. Bugün parayla uğraşıyorsanız, bunu çok dikkatli yapın.


Oğlak Burcu 28 Şubat – 6 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Balık burcundaki yeni ay sizi çok meşgul ve aktif yapıyor – bu da arkadaşlarınız ve sevgililerinizle konfor alanınızın dışında şeyler yapmaya zorlanacağınız anlamına geliyor. Bu ay tutulması üçüncü iletişim evinizi harekete geçirdiğinden, duygularınızı ifade ettiğinizde başkaları tarafından açıkça duyulmuyormuş gibi hissedebilirsiniz. Düzgün konuşan birinin varlığında kırmızı bayrakları gözden kaçırmak kolay olabileceğinden, şu anda aşırı karizmatik kişilere dikkat etmek de önemli olacaktır.

Öğleden sonra Lady Luna, şanslı Jüpiter’e bir öpücük göndererek günlerimizi aydınlatacak ve moralimizi yükseltecek. Jüpiter aktifken iyi şans asla çok geride değildir, bu yüzden bir saniyenizi ayırın ve bir dilek tutun ve evrene kalbinizin ne istediğini söyleyin. Bu kozmik bağlantının aynı zamanda maceracı yönünüzü harekete geçirmesi muhtemeldir, bu nedenle akşam rutininizden kurtulmaya çalışın. Yatma vakti yaklaştıkça ilişkilerdeki yanlış iletişimlere dikkat edin. Eğer gücendiyseniz veya akşamın ilerleyen saatlerinde bir tartışma patlak vermeye başlarsa, duruma açıklık getirmek için durun, çünkü bunların hepsi büyük bir yanlış anlama olabilir.


Oğlak Burcu 28 Şubat – 6 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Oğlak, dönüştürücü bir geleceğe hazır olun!

28 Şubat Pazartesi gününden itibaren Oğlak burcundaki Venüs ve Mars, Boğa burcunda geri giden kuzey ay düğümü ile üçgen açı yapıyor, bu da profesyonel kendini ifade etme konusunda doğru yolda olduğun anlamına geliyor! Üçlü, mesleğinizde diğerleri arasında öne çıkmanıza izin veren stilinizi, markanızı, estetiğinizi veya imzanızı oluşturmayı ima edebilir. Bu nedenle, kişiliğinize ve profesyonel bakış açınıza en uygun olanı görmek için farklı fikirlerle oynamak için bu eğlenceli yönü kullanın! Ardından, birkaç gün sonra Balık burcunda mistik bir yeni ay olacak ve bu, yakın topluluklarınızla çalışmak ve iletişim becerilerinizi geliştirmek için altı aylık yeni bir döngünün kapısını açıyor. Tatlı Luna, iş arkadaşlarınızla veya iş yerindeki yakın sırdaşlarınızla daha iyi bir bağlantı kurmanız için sizi teşvik edecek. Hayal gücü veya şefkat gerektiren iletişim odaklı bir pozisyonda çalışıyorsanız, bu ay tutulmasını özellikle yararlı bulabilirsiniz. Daha sonra Mars ve Venüs, 3 Mart Perşembe günü Oğlak burcunda Plüton ile kavuşum yapacak. Kavuşma muhtemelen bir lider veya başlatıcı olarak nasıl karşılaştığınız hakkındaki gerçekleri gün yüzüne çıkaracağından, biraz stresli olabilir. Ancak bu açıklamaları profesyonelliğiniz üzerinde çalışmak için uygulayabilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.