Oğlak Haftalık Burç Yorumları (21 Şubat – 27 Şubat Haftası)

Oğlak burcunun 21 Şubat – 27 Şubat haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 21 Şubat – 27 Şubat haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 21 Şubat – 27 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 21 Şubat – 27 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 21 Şubat – 27 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 21 Şubat – 27 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 21 Şubat – 27 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta insanların dikkatini çekiyorsun. Oğlak, sen manyetiksin.

Kalan projelere odaklanmanız ve masanızdan işleri kaldırmanız için zamanla verimli bir hafta başlıyor. 22 Şubat Salı günü Boğa burcunda Ay, Kuzey Ay Düğümü ile karşıt konuma geliyor. Oğlak, bir iş kurmaya, bir terfiyi kabul etmeye veya hayatınızda büyük bir değişiklik yapmaya hazırlanıyor olabilirsiniz. Büyük olasılıkla bu hafta olmayacak, ancak ördeklerinizi arka arkaya alıyorsunuz (ve çok fazla ördek var).

23 Şubat Çarşamba günü haftanın ortasına doğru, kendi burcunuzda ve güven evinizdeki Mars, iletişim evinizde Balık’taki Neptün ile 60’lık açı yapıyor. Bugün, normalden çok daha ikna edicisiniz. Oğlak burcu, insanları yanınıza alabilir, takipçiler bulabilir ve Alaska’da yaşayan insanlara klima satabilirsiniz. Bugün, bir bağlantı kurmak için birlikte çalışmak istediğiniz birine ulaşın.


Oğlak Burcu 21 Şubat – 27 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta çok şey olacak ve en azından ilk birkaç gün hepsini aynı anda halletmek için fazlasıyla hazır olacaksınız. Enerjiniz güçlü olacak ve gerçekte neler olduğunu görebilmelisiniz. Ancak Çarşamba akşamı, insanlar tuhaflaşmaya başlayacak ve birkaç derin nefes almanız ve dramalarının sizi anlamlı bir şekilde içermediğini kendinize hatırlatmanız gerekebilir – ve bu en iyisi. Yakın biri bu hafta sonu saldırganlaşmaya başlayabilir, bu yüzden geri adım atmaya hazırlanın.


Oğlak Burcu 21 Şubat – 27 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcu, oldukça yok edilemezsiniz ve bu hafta size bunu hatırlatacak. Kafanıza koyduğunuzda yapamayacağınız şey yoktur. Bu hafta ayrıca maneviyatınıza daha bağlı hissedeceksiniz ve büyüyen inanç sisteminizle uyumlu insanlarla bağlantı kurmak isteyeceksiniz. Belki de zamanınızı ve enerjinizi topluluğa bir nedene veya hizmet eylemine daha fazla harcamaya daha yatkın hissediyorsunuz.

Öyleyse, yirmi üçüncü gün, ihtiyacı olanlara geri vermek ve yardım etmek için harika bir gün. Aşkta, bu haftanın cinsel arzularınızı artırdığını ve insanların size daha çok çekildiğini göreceksiniz, bu da eşinizle tanışmak için ideal bir zaman. Özellikle yatak odasında enerji alışverişi sizin için yükselir. İş yerindeki iletişiminize karşı dikkatli olun. 24’ünde, insanlar biraz gergin olabilir, bu yüzden hafifçe yürüyün. Yaratıcılığı öncelikler listenizde tutun ve kurnaz tarafınızın sahneye çıkmasına izin veren yeni bir beceri öğrenip öğrenemeyeceğinize bakın. Ustalaşmaya devam ettikçe yeni bir hobinin daha fazla gelir getirmeye başlayabileceğini görebilirsiniz.


Oğlak Burcu 21 Şubat – 27 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Hafta ortasına kadar parlama vaktin olacak, Oğlak!

23 Şubat Çarşamba günü Yay burcundaki son çeyrek ayın altındaki verimsiz veya olgunlaşmamış çalışma algılarına “elveda” deyin. Aynı gün Mars burcunuz olan Neptün Balık burcunda altmışlık açınız Neptün iken harekete geçmek için ilham alabilirsiniz. Ancak ilerlemeyi seçerseniz, Neptün zor bir sis oluşturabileceğinden, nasıl karşılaştığınız ve mesajınızın istendiği gibi alınıp alınmadığı konusunda net bir fikriniz olsun. Ancak ertesi gün Venüs, Neptün Balık’ta altmışlık açı yaptığından, muhtemelen doğru etkiye sahip olacaksınız. İkinci altmışlık, sunumunuzun yumuşak bir parıltıya sahip olduğunu gösteren rüya gibi bir auraya sahiptir. Profesyonel arayışların peşinden gitmek için özellikle çekici ve kendinden emin hissedebilirsiniz! Bununla birlikte, aynı gün Kova’daki Merkür, Boğa’daki Uranüs ile kare açı yaptığında, güvenlik ve finansın değeriyle ilgili bazı iletişimsel gerilimler fark edebilirsiniz. Kare, belki de yaratıcılığınızın değeri veya profesyonel kendini ifade etme değeriyle ilgili görüşlerdeki bir farklılığı gösterir. Şans eseri, kareye uzlaşma yoluyla aracılık edilebileceğinden, bir tür atılımın mümkün olduğunu görebilirsiniz. Diğer kişinin vizyonunu da görmeye çalışın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.