Oğlak Haftalık Burç Yorumları (14 Şubat – 20 Şubat Haftası)

Oğlak burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 14 Şubat – 20 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 14 Şubat-20 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta başarı, eğildiğinizde gelir. Oğlak, biri size yardım etmeye hazır.

Hafta 14 Şubat Pazartesi günü, kendi Oğlak burcunuzda ve güven evinizde, risk alma evinizde Boğa’da Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapan Plüton ile başlıyor. Bu, 2016’dan beri meydana gelmeyen ender bir durum. Oğlak burcu, ne istediğini biliyorsun. Yıllardır başarı merdivenine odaklandınız. Ancak bazen tırmanırken belli bir seviyede dinlenmeyi seversiniz. O zaman enerjinizi tekrar tırmanışa odaklama zamanı. Bu, ani bir atılım ve size yardım eli uzatmaya istekli bir kişi ile sonuçlanabilir. Bugün, ihtiyacınız olan kaynakları alabilirsiniz.

15 Şubat Salı günü Kova burcundaki güneş para evinizde Kuzey Düğüm ve Güney Ay Düğümü ile kare açı yapıyor. Şimdi iki para kazanma yöntemi arasında karar vermek için yol ayrımında duruyor olabilirsiniz. Çok fazla güvenlik ve kesinlik sunan geçmişe, denenmiş ve gerçek yöntemlere bakıyor olabilirsiniz. Oğlak burcu, geleceğe, çeşitlilik ve büyüme sunan yenilikçi fikirlere de bakıyor olabilirsiniz. Birini diğerine tercih etmeniz gerekli değildir. Belki hem güvenliğe hem de büyümeye sahip olmanın bir yolunu bulabilirsiniz.


Oğlak Burcu 14 Şubat-20 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Her şey bu hafta aşık olmanla ilgili. Hedeflerinizi ve ortaklıklarınızı çevreleyen uzun vadeli ideallerinizi ifade etmenin yeni yollarını buluyorsunuz. Atlamak! Zodyaktaki en kendi kendine güdümlü işaret olarak istediğinizi talep etmekten korkmuyorsunuz. Bu, onunla olan bir aşk bağlantısına olan arzusunu ifade eden bir eşin uçurumunda gelebilir. Enerjinin verdiği şey buysa, süpürülmenize ve romantizme kapılmanıza izin verin. Herkes bazen fazladan sevgiyi hak eder ve onu kucaklayamayacak kadar meşgul olmaktan suçlu olabilirsiniz. Ne istiyorsan sor; ne olursa olsun, seni sevenler onu gerçekleştirmeye çalışacaklar. Merkür, ilişkilerinizdeki değerlerle olan bağlantınızı düşündürüyor. Gerçeğinizi onlarla paylaşmaya hazırsınız, böylece hem duyulduğunu hem de takdir edildiğini hissedebilirsiniz. Kendiniz için net olun ve tüm taahhütler için harika şeylerin olduğundan emin olun. Aşk potansiyelini çevreleyen fikirleriniz konusunda olumlu olun. Standardı siz belirleyin.


Oğlak Burcu 14 Şubat-20 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Oğlak, paranı kazan tatlım!

Bütçe yapmak veya çantayı güvenceye almak için yeni fikirler, 14 Şubat Pazartesi günü Merkür Kova’ya girerken meyvelerini veriyor. Merkür’ün fütürist zihni, paranızı yapmak, bütçelemek ve tasarruf etmek için yeni planlara sahip olabilir. Özellikle teknoloji veya daha büyük topluluğunuz içinde ağ oluşturma ile ilgili benzersiz becerilerinizden yararlanmanıza bile yol açabilir. Merkür, kripto para birimi konusunda bilgili olmak gibi yeni yatırımları da düşünmeye ikna edebilir. Hafta ilerledikçe, ortak varlıklarınızda veya yatırımlarınızda bir bölüm, 16 Şubat Çarşamba günü Aslan’daki ateşli dolunay altında zirve yapıyor. Parlak Luna, belki de satış, birleşme veya satın almadaki kilometre taşlarıyla not edilen mali açıdan dönüştürücü bir süreci olumlu bir şekilde tamamlıyor! Ortak finansal çabalarınızla yaptıklarınızdan dolayı güçlü bir gurur duyabilirsiniz. Mars aynı gün burcunuzda Venüs ile kavuşum yaptığından, özellikle iş becerilerinize güvenebilirsiniz. Aldığınız her şey, güvenlik duygunuzu güvenle etkileyebilir. Daha sonra Jüpiter Balık’ta, ertesi gün Uranüs Boğa’da altmışlık açı yapıyor, bu da yaratıcı profesyonel sürecinizde konfor alanınızdan çıkmak harika olabilir. 18 Şubat Cuma günü Balık sezonu başladığında yaratıcılık devam ediyor.


Oğlak Burcu 14 Şubat-20 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü yavaşlayın ve her şeyin sizin için mükemmel gitmesini beklememeye çalışın. Küçük engellerin tam bir felaket anlamına gelmesi gerekmez. Hafta ortası yaratıcı yönünüzü keşfedin. İçe dönük dönüşleri sayesinde zaten arkadaşlarınızla veya diğer insanlarla gerçekten bağlantı kuramayacaksınız. Cuma gününe kadar takılmaya devam edin ve inanılmaz (neredeyse inanılmaz) ilerleme kaydedeceksiniz. Hafta sonu, insanlarınızla takılmak ve özellikle hiçbir şey yapmamak için harika bir zamandır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.