Oğlak Burç Yorumları 7 Şubat 2022

Oğlak burcunun 7 Şubat 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 7 Şubat 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 7 Şubat 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 7 Şubat 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 7 Şubat 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 7 Şubat 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Şubat 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Günün gezegen sıralaması göz önüne alındığında, bugün kalpleri kıran kişi siz olabilirsiniz. En azından şu anda içerdiği her şeyle veya bir başkasına kısmen hesap vermenin zorluğuyla uğraşamazsınız. Sadece kaçmanız ve o özgürlük hissini ve istediğiniz zaman istediğiniz yere gitme yeteneğini hissetmeniz gerekiyor.


7 Şubat 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir zombi filminde misin? Bugün yolunuza çıkan tüm o sallanan, hantal insanların nesi var? Gerçek et yiyen mutantlar değiller, bu yüzden umutsuz önlemlere başvuramazsınız. Kaçmayı veya kapınızı çivilemeyi düşünün.


7 Şubat 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, konuşmalarınızı yönlendirmek için sezginize güvenin. Balık burcundaki Pallas asteroidi sayesinde iş konuşmalarınızda ve grup dinamiklerinizde altta yatan tonlara duyarlı olursunuz. Ne alıyorsun? Bu soruyu asteroidin bugün Boğa burcunda kuzey ay düğümüne altmışlık açı yapması olarak düşünün, bu da işinizde kendinizi nasıl yönlendireceğinizi bilmeniz için daha açık olma zamanının geldiğini ima ediyor. İş arkadaşlarınızın fikirlerinizi nasıl aldığına ve yaratıcılığınıza nasıl tepki verdiğine dikkat edin. Ne kadar çok alırsanız, başarılı olmak için konumunuzu o kadar iyi ayarlayabilirsiniz!


7 Şubat 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Endişelenme, bitirmen gereken her şeyi bitirmek için bolca enerjin olacak.


7 Şubat 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Boğa burcunun şanslı Jüpiter ile tatlı bir açı oluşturduğu ve düşüncelerinizin gerçeğe dönüşmesine yardımcı olduğu için, bu sabah sadece sözlerinizle çok şey yapabilirsiniz. Sadece mantralar veya olumlu düşünme yoluyla olsa bile, geleceğe hükmetmek için sesinizi kullanın. Ay ve Uranüs, şu anda burcunuzda bulunan Mars ve Venüs’e açı verirken, bu öğleden sonra beklenmedik sürprizler sizi bulacak. Bu süre zarfında alışılmamış şeylere “evet” deyin ve evren sizi yakında unutamayacağınız bir yolculuğa çıkaracaktır. Gün sona ererken, yaratıcı ilhamın sizi bulacağından emin olduğunuzdan, kurnaz olmanın yollarını arayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.