Oğlak Burç Yorumları 5 Şubat 2022

Oğlak burcunun 5 Şubat 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 5 Şubat 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 5 Şubat 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 5 Şubat 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 5 Şubat 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 5 Şubat 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

5 Şubat 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kime güvendiğinize dikkat edin. Son zamanlarda biraz fazla paylaşımda bulunuyorsunuz. Arkadaş olarak saydığın kişi şu anda o kadar arkadaş canlısı olmayabilir. Tanıdıklarınızı yakın tutun ve görünen en iyi arkadaşlarınızı daha da yakın tutun.


5 Şubat 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay ateşli Koç burcunda parlarken, işte biraz huzursuz hissedebilirsiniz. Oğlak burcunuz, stoa burcunuz, genel bir gerginlik hissini ima ederek, kardinal ay ayını kareler. Çalışmak için yavaş ve istikrarlı bir yaklaşım benimsemek isteyebilirsiniz, ancak kozmos zihniyetinizle aynı fikirde değil. Cesur Luna, aksi halde temellendirilmiş profesyonel sürecinize aykırı olan tutku, içgüdü ve içgüdüsel duyguları harekete geçirir. Ama bu enerjiden öğrenecek bir şey var. Belki de bir inanç sıçraması yapmanın, içgüdülerinizi takip etmenin ve işte istediğiniz şeyin peşinden gitmenin zamanı gelmiştir!


5 Şubat 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün birçok ayrıntı içeren bir görevin üstesinden gelin. Bunu doğru yapmak için yeterince odaklanmış durumdasınız.


5 Şubat 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda kendinizden önce başkalarını besliyorsanız, Venüs ile şifalı asteroit Chiron arasındaki sert bağlantı sayesinde bu size yetişecektir. Koç ayı, bu sabah Venüs’ü uyumlu hale getirecek, bu da özellikle tükenmiş hissediyorsanız duygusal bir erimeyi tetikleyebilir. Neyse ki, Luna yönetici gezegeniniz Satürn’e destek gönderdiğinde bu enerji öğleden sonra parçalanacak. Bu enerjiyi maddi alemlerle yeniden bağlantı kurmak, etrafınızdaki dünyada lüksü bulmak için kullanın. Bu aynı zamanda bir masaj planlamak için iyi bir zaman olabilir, bu yüzden kendinizi şımartmaktan suçlu hissetmeyin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.