Oğlak Burç Yorumları 17 Şubat 2022

Oğlak burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 17 Şubat 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Şubat 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Belirli biriyle yüzleşmeye hazır olduğunuzda aklınıza doğru kelimeler gelecektir, bu nedenle herhangi bir konuşma provasına gerek yoktur. Söylenmesi gerekenleri söylemek için her zaman vaktiniz olduğundan emin olun – işler iyiye gidiyor.


17 Şubat 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Her şey bir sebepten dolayı olur … ve zamanında sebebinin ne olduğunu anlayacaksın.


17 Şubat 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, Jüpiter ve Uranüs gökyüzünde yumuşak bir bağlantıyı paylaşırken, insanlar bugün size iltifat etme ve ilgi gösterme havasında olacaklar. Skalanın mütevazi ucunda bulunma eğiliminde olsanız da, yolunuza çıkan hiçbir tür kelimeyi savuşturmamaya çalışın, onları duymayı hak ediyorsunuz. Bu öğleden sonra Luna, Venüs ve Mars’a bir öpücük göndererek güneş haritanızın ruhsal merkezini harekete geçirdiğinde kutsal bir titreşim devreye girecek. Meditasyon ve kişisel bakım yapmak için biraz zaman ayırın, çünkü öteden gelen büyük ölçüde terapötik titreşimlerden yararlanacağınızdan emin olabilirsiniz.


17 Şubat 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, kalbinizin arzularına göre hareket etmek için yönlendirildiğiniz için artık kendinizi tutamazsınız. Bu, günümüzün heyecan verici Jüpiter-Uranüs sekstilini göz önünde bulundurduğunuzda özellikle doğrudur, çünkü meraklı üçüncü iletişim evinize ve tutkulu beşinci romantizm ve kendini ifade etme evinize önemli bir netlik ve ivme getirecektir. Yüz yüze veya sosyal medya aracılığıyla, harekete geçme ve hatta belki de önemli biriyle işbirliği yapma fırsatı size sunuluyor. Ayrıca, titiz Başak burcunda parıldayan ay (taahhüt ettiğiniz yedinci evinizin göksel hükümdarı) bu zamanda metodik eylemde bulunmayı teşvik ediyor.


17 Şubat 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, konuşmalarının seni nereye götürebileceğini gör. Jüpiter Balık’ta Uranüs’ü Boğa’da altmışlık açıyla döndürürken, sizi iş yerinde yeni bir yaratıcı fırsata götürebilecek şaşırtıcı bir konuşma ya da dolambaçlı bir yol olabilir! Jüpiter, biraz şansla konuşmalarınızı genişletebilir, bu da bir meslektaşınızın veya müşterinin yeni bir proje sunabileceğini veya düşünmeye çalışacağını ima edebilir. Uranüs karışımda olduğundan, yeni fırsat veya yol yaratıcı profesyonel kendini ifade etmeye yol açabilir. Bu, beklediğiniz tatmin edici, sanatsal fırsat olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.