Mart Aylık Burç Yorumları Neler? Burç Yorumu 2022 Mart

Yılın 3. ayında burçların etkisini karakteriniz ve günlük hayatınız üzerinde ne kadar hissettiğinizi öğrenmek mi istiyorsunuz? 2022 yılının 3. ayı olan Mart ayında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi,Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların Mart ayı nasıl geçecek? Mart Aylık Burç Yorumları ile bu sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Koç Burcu

Koç Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Hayallerinizi tezahür ettirmek

Koç, bu hareketli ay 2 Mart’ta şanslı Jüpiter ve elektrikli Uranüs ile bağlantı kuran Balık burcundaki muhteşem yeniay ile başlıyor. Veya bir şans eseri tarafından desteklenen bir girişim başlatmaya karar verebilirsiniz.

Ateşli Mars ve uyumlu Venüs, ertesi gün güçlü Plüton ile aynı hizaya geldiğinden, işiniz veya işinizle ilgili güçlü bir değişim fırsatı da var. Yoğun bir başarı arzusu umut vaat etmeye başlayabilir ve bunu gerçeğe dönüştürmek için yardıma sahip olacaksınız.

Tatlı Venüs ve savaşçı Mars bu ay bir süre birlikte seyahat edecek ve beşinci ayda Kova’ya geçiş yaparak sosyal hayatınızı güçlendirecek ve sizi akraba ruhlarla temasa geçirecek.

Başak burcundaki dolunay ve yaşam tarzı sektörünüz 18 Mart’ta Plüton ile aynı hizaya geliyor, bu nedenle parlaklığını kaybetmiş bir hedef gibi bir şeyi bırakmak, heyecan verici yeni gelişmelerin önünü açabilir.

Bu ayın en önemli haberi, sizin için yeni bir başlangıcın habercisi olan yirminci ayda güneşin burcunuza geçişi. Bu, kimliğiniz ve amaç duygunuzla temasa geçeceğiniz bir zamandır. Spot ışıkları sizin ve sorumluluğu üstlenmek için adım atma becerinizin üzerinde. Ve her türlü zorluğun üstesinden gelmenin tadını çıkaracaksınız.

Messenger Merkür, 27 Mart’ta Koç burcuna geçerek zekanızı öne çıkarıyor ve özgür ifadeyi teşvik ediyor. Dünyayla paylaşacak bir mesajınız varsa, diğerlerini bu konudan haberdar etmek ve bunu ortaya çıkarmak için her türlü medyayı kullanmak için zaman kaybetmezsiniz.

Son olarak, ay, iletişimsel Merkür ile aynı hizada olan burcunuzda bir yeni ay ile sona eriyor. Bu sizin için yılın en iyi yeni ayı, bu yüzden niyetlerinizi yazmaya ve bunları düzenli olarak okumaya değer. Bilinçaltınıza battıklarında, neredeyse hiç çaba harcamadan tezahür etmeye başladıklarını göreceksiniz.


Boğa Burcu

Boğa Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Takım Başarısı

Ekip çalışması, Boğa burcu, sosyalleşme ve ağ oluşturma için harika olan, projelerin geliştiğini ve fırsatların yoğun ve hızlı bir şekilde ulaştığını görebileceğiniz bir aşamadasınız. Hem çevrimiçi hem de çevrimdışı ne kadar çok karıştırır ve karışırsanız, sizin için o kadar iyi olur. Ve başkalarıyla birlikte çalışmak, gurur duyacağınız güçlü sonuçlar getirebilir.

2 Mart’ta Balık burcundaki yeni ay, enerji veren Uranüs ve iyimser Jüpiter ile bağlantılı olduğu için altın renginde. Bir karşılaşma veya sohbet, yeni fikirleri ve projeleri harekete geçirebilir. İşbirlikleri ve grup etkinlikleri büyük bir başarı olabilir ve bir sonraki seviyeye geçmek için istekli olacaksınız.

Sevimli Venüs ile savaşçı Mars arasındaki güçlü bağ, iki haftadan biraz fazla sürer. Bu güçlü eşleşme Oğlak burcunda ve inanç sektörünüzde başlar ve Kova burcunda ve kariyer bölgenizde biter. Burada, gelişmeye başlayabilmeniz için bir tıkanıklık noktasını aşmanıza yardımcı olabilecek hareket halindeki bir süreç var.

18 Mart Başak burcundaki dolunay, boş zaman bölgenizi vurgular ve en çok sevdiğiniz aktiviteleri şımartmak için bir çağrı olabilir. Duygular yüksek olduğunda, özellikle romantizm söz konusu olduğunda pişman olacağınız kararlar verebilirsiniz. Bu ay evresi yüksek bir gelgit gibidir, bu nedenle her şey mantığı geçersiz kılabilecek duygusal enerjiyle güçlendirilmiştir.

20 Mart’ta güneş Koç burcuna ve ruhsal bölgenize girerek sessiz bir yansıma zamanını başlatıyor. Önümüzdeki dört hafta, yarım kalmış işleri birleştirmek ve artık hizmet etmeyen her şeyi bırakmak içindir. Modası geçmiş veya yıpranmış ne varsa serbest bırakılmalıdır.

Konuşkan Merkür, 27 Mart’tan itibaren Koç burcuna geçerek duygularınızla bağlantı kurmanızı ve onlar hakkında daha net konuşmanızı sağlıyor.

Son olarak, 31 Mart Koç burcundaki yeniay, daha fazla iç huzuru kazanmanıza yardımcı olabilecek meditasyon veya yoga gibi bir uygulama yapmak için mükemmeldir.


İkizler Burcu

İkizler Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Yüksek uçan

İkizler, en üstteki hırs ve başarı sektörünüze mükemmel bir şekilde odaklanmak, bu ayı kutlamak için bir ay haline getirebilir. Güneş, 20 Mart’a kadar bu bölgede yolculuğuna devam ediyor ve kendine güvenen Jüpiter, 10 Mayıs’a kadar yolunuza ilginç teklifler ve heyecan verici olanaklar getirmek için burada devam ediyor.

İkinci aydaki yeni ay sizin için olumlu ve dikkat edilmesi gereken bir şey. Jüpiter ve devrimci Uranüs ile bağlantılıdır ve beklenmedik ama çok hoş bir fırsatla çakışabilir. Hedeflerinizi ve niyetlerinizi önceden yazmak ve bunları her gün baştan sona okumak yardımcı olacaktır, çünkü bu onları tezahür etmeye teşvik edebilir.

Venüs ve Mars bu ay birlikte seyahat ediyor, her zaman senkronize değil ama yeterince yakın. 3 Mart’ta ikisi de, serbest bırakılması gereken bir şeyin bırakılmasıyla çakışabilecek dönüştürücü bir bölgede Plüton ile hizaya giriyor. Dayanmanın anlamsızlığını anlayacaksın. İki gün sonra bu gezegenlerin ikisi de Kova burcuna geçiyor.

18’inde, kendi bölgenizdeki dolunay, özellikle bunalmış hissediyorsanız, iş/yaşam dengenizi ve onu nasıl iyileştirebileceğinizi düşünmek için bir çağrı olabilir. Bu gün dinlenmek ve şarj olmak için zaman ayırmaya çalışın.

Güneş yirmisinde Koç burcunda süzülür, sosyal sektörünüzü aydınlatır ve sizi arkadaşlarınızla bağlantı kurmaya, akraba ruhlarla bağlantı kurmaya ve fikirlerinizi ve ideallerinizi paylaşanların arkadaşlığından ve desteğinden keyif almaya teşvik eder.

Haritanızın bu alanı aynı zamanda yönetici gezegeniniz olan konuşkan Merkür 27 Mart’ta harekete geçtiğinde ve hem çevrimiçi hem de çevrimdışı bağlantı kurmanız için size ilham verdiğinde hızlanır. Bir grup projesi üzerinde çalışıyorsanız, coşkunuz onu çok keyifli ve başarılı bir deneyim haline getirebilir.

Son olarak, ayın son gününde Koç burcundaki yeni ay, yeni bir arkadaşlığın, grup veya kulüp üyeliğinin veya bir süredir düşündüğünüz uzun vadeli hedefin başlangıç ​​noktasını işaret edebilir. Tutkunuzu takip edin ve nereye gittiğini görün.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Kalbinin sesini dinle

Yengeç, Balık burcundaki güneş ve uzak ufuklar sektörünüz bu aya lezzetli bir başlangıç ​​yapacak ve yeni seçenekleri keşfetmeye hevesli olacaksınız.

2 Mart’taki yeni ay, yeni maceralar için bir atlama noktasıdır ve iyimser Jüpiter ve yenilikçi Uranüs ile canlandırıcı bağlantıları ile birdenbire yeni fırsatların ortaya çıkmasını bekleyebilirsiniz. Kendi fikrinizi veya projenizi mümkün olan en iyi koşullarda hayata geçirmek için doğru zamanda doğru yerde olabilirsiniz.

Keyifli Venüs ve kırmızı-sıcak Mars, Oğlak burcunda başlayıp Kova’da biten tüm ay birlikte yolculuk ediyor. Bu, ilişkiler ve finansal konularla ilgili bir değişim ve iyileşme süreciyle çakışabilir. Bu alanlarda sorunlarınız varsa, havada olumlu bir değişim var.

On sekizinde Başak burcundaki dolunay, sözlerinizi güçlü duygularla doldurabilir. Önerdiğiniz şey hakkında çok güçlü hissedebilirsiniz, ancak bunu doğru şekilde kullanırsanız çok ikna edici olabilirsiniz. Sinirlilik nedeniyle küçük tartışmaların çıkma olasılığı vardır, ancak biraz egzersiz gevşemenize ve sorunları daha sakin bir şekilde çözmenize yardımcı olabilir. Vücudunu hareket ettirmeye çalış!

20 Mart’ta güneş Koç burcuna ve haritanızın en üst sektörüne kayarken kendinizi ilgi odağında bulabilirsiniz. Asteroid Pallas ve şifacı Chiron zaten bu bölgede, Pallas sizi planlarınızı bir sonraki aşamaya taşıyabilecek stratejiler geliştirmeye teşvik ediyor. seviye. Şimdi görülme zamanı, bu yüzden özgeçmişinizi gönderin, becerilerinizi ve hizmetlerinizi tanıtın ve dikkat çekmek için elinizden geleni yapın.

Son olarak, otuz birincideki yeni ay, zeki Merkür ile bağlantı kurar ve bu günü bir plan veya proje başlatmak için bir gün yapar. Her ne ise, ay gelgiti ivme kazanmanıza yardımcı olabilir.


Aslan Burcu

Aslan Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeni bir başlangıç

Leo, Parlak güneş, dönüşüm ve yeniden doğuş sektörünüzde hareket ediyor, bu yüzden bu ay heyecan verici bir ay gibi görünüyor. Kapatılması gereken alanlara karşı tetikte olacak ve artık sizin çıkarlarınıza hizmet etmeyen her şeyi bırakmaya istekli olacaksınız.

Cazip Jüpiter ve şımarık Uranüs ile bağlantılı 2 Mart’ta bu bölgede muhteşem bir yeni ay ile yeni bir ritimle dans etmeye başlayacaksınız. Arzular kalbinize davetsiz bir şekilde yükselebilir ve doğru ve gerçek hissedebilir. Onlara odaklanmanın ve onları gerçeğe dönüştürmenin zamanı geldi.

Ayrıca, tatlı Venüs ve savaşçı Mars’ın bu ay Oğlak’ta başlayıp Kova’da sona ererek birlikte hareket etmesiyle devam eden bir başka ilginç astrolojik fenomen daha var. Yeni bir şeye başlamadan önce bir projeyi bitirmeniz gerekebilir. Bu gezegenlerin gelişimi, sürecinizi yansıtabilir.

18’inde, titiz Başak burcunda dolunay ile birlikte para meseleleri ön plana çıkıyor. Sakin ol. Kendinizi savurganlık yapmaya cezbedebilirsiniz; bu, zor duyguların üstesinden gelmenin ve kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olmanın bir yolu olabilir. Bu olursa, doğada yürümeyi veya biraz şımartmanın tadını çıkarmayı düşünün. Sadece ihtiyacın olan şey olabilir.

20 Mart’ta, güneş dinamik Koç burcuna ve yeni girişimler ve heyecan verici fırsatlar sektörünüze doğru ilerlerken, ateşli benliğinizle daha uyumlu hissedeceksiniz. İster seyahat etmeyi, ister bir girişimde bulunmayı veya eğitim görmeyi umuyor olun, harekete geçecek ve yola çıkmaya hazır olacaksınız.

Meraklı Merkür, 27’sinde Koç burcuna geçerek yeni gelişmelerin hızını artırıyor. Yeni bir başlangıç ​​vaat eden her şey ilginizi çekecek. Ve 31 Mart Koç burcundaki yeni ay ile birlikte, dikkatinizi çeken ve geleceği daha iyi hale getirebilecek her şeye geçmek için sabırsızlanacaksınız.


Başak Burcu

Başak Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

iyi kimya

İlişkiler bu ay büyük bir potansiyel gösteriyor, Başak, 20 Mart’a kadar Güneş Balık’ta olacak, bağlantı kurmanız, etkileşim kurmanız ve başkalarıyla birlikte çalışmanın keyfini çıkarmanız için size ilham verecek. Bu, bir ekip üzerinde tek başınıza çalışmaktan daha fazlasını başarabileceğiniz bir zamandır.

Her şeyi başlatmak için, hızlı Jüpiter ve elektrik Uranüs ile aynı hizada olan Balık burcunda muhteşem bir yeni ay var. Bir projede çalışmak, bir iş kurmak veya romantik bir ilişkinin tadını çıkarmak için doğru kişiyi bulmak asla kolay değildir. Bu güçlü ay evresi, işleri mümkün olan en iyi şekilde başlatmaya yardımcı olabilir.

Mart ayında birlikte seyahat eden sevimli Venüs ile şımarık Mars arasında da ilginç bir şeyler oluyor. Yolculukları 3 Mart’ta Oğlak burcundaki güçlü Plüton ile aynı hizada başlıyor ve iki gün sonra Kova burcuna geçiyor. Bu, çalışmayan bir şeyi bırakma şansınız olabilir, böylece yeni fırsatları kucaklayabilir ve ilerleyebilirsiniz.

On sekizinde, burcunuzda güçlü duygular uyandıran dolunay ile normalden daha duygusal olabilirsiniz. Sizi kızdırmak çok uzun sürmeyebilir, ancak ağlamaya başlarsanız, her şeyi bırakın. Sonuç olarak çok daha iyi hissedeceksiniz. Bununla birlikte, daha sonra pişman olabileceğiniz bir anda bir şeyler yapabilir veya söyleyebilirsiniz. Düşünce için bir duraklama, bundan kaçınmaya yardımcı olabilir.

Son olarak, 20 Mart’ta güneş Koç’a ve finans, iş ve dönüşüm sektörünüze doğru ilerlerken, önümüzdeki dört hafta bazı değişiklikleri çalmak için bir şans getiriyor. Hareketli Merkür bir hafta sonra bu burçta hareket eder, ardından ayın son gününde Koç burcundaki yeniay gelir, böylece yeni gelişmeler sizi fazlasıyla hak ettiğiniz başarıya giden yolda engelleri aşmaya hazır bulabilir. İçgüdülerinize de güvenin. Nokta atışı yapacaklar.


Terazi Burcu

Terazi Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

düzene sokma

Güneş ve pozitif Jüpiter, yaşam tarzı bölgenizde, Terazi, bu nedenle önümüzdeki haftalar büyük umut vaat ediyor. Bu, yeni zorlukların ve ilginç fırsatların tadını çıkarabilmeniz için aktivite yelpazenizi genişletme şansınız.

2 Mart Balık burcundaki yeniay sizin için çok faydalı olabilir. Jüpiter ve elektrikli Uranüs ile aynı hizada olduğundan, birdenbire heyecan verici bir şey olmasını bekleyin. Hayatınızı bir sonraki seviyeye taşımak için beklediğiniz şey olabilir.

Güzel Venüs ve kızıl-sıcak Mars şimdi ilginç bir dans yapıyor. Oğlak burcunda başlayıp Kova burcunda biten tüm ay boyunca birlikte hareket ediyorlar. 19 Aralık 2021’de Venüs geri hareketine başladığından beri bir süreç yaşanıyor. Bir şeyler sona eriyor veya yeni bir aşamaya giriyor olabilir. Ve her iki gezegen de beşincisinde Kova burcuna geçerken, yaratıcılığınızı, romantik fırsatlarınızı ve çok daha fazlasını keşfetmekte özgür olacaksınız.

18 Mart dolunayı Başak burcunda ve ruhsal sektörünüzde gerçekleşiyor ve bu, programınızı basitleştirmek için bir çağrı olabilir. Bunalmış hissediyorsanız, dinlenmek ve yeniden şarj etmek için biraz zaman ayırmaya çalışın.

Güneş yirminci ayda Koç burcuna geçerken ilişkiler kutlanacak bir şey olabilir. Yalnız gitmek yerine, başkalarıyla birlikte çalışarak daha iyi sonuç alırsınız. Ekip çalışması ile tek başınıza yapabileceğinizden çok daha fazlasını başarabilirsiniz. Ayrıca, herhangi bir zorluğun üstesinden gelmek ve yakın olanlarla daha fazla zaman geçirmek için bir şans.

İletişimsel Merkür 27 Mart’ta Koç burcuna geçtiğinde, diğerleri aynı fikirde olmasa bile gerçek fikirlerinizi dile getirmeye hazır olacaksınız.

Son olarak, bir değişime hazır olun, çünkü 31 Mart’ta Koç burcundaki yeni ay, bir romantizmi, hatta bir arkadaşlığı yeni bir yakınlık düzeyine taşımak için bir şans olabilir. Yeni bir sayfa açmanın zamanı geldiyse, şimdi yapın.


Akrep Burcu

Akrep Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeteneklerinizi Paylaşmak

Akrep, bu Mart ayında yaratıcılığa, romantizme ve hayattan zevk almaya vurgu yaparak kendi elementinizde olacaksınız. Ayın başlarında Balık burcundaki güneş, yeteneklerinizi dünyaya serbest bırakmanız için size ilham verebilir ve Jüpiter’in bu sektörde de sevinçli olmasıyla çok iyi yapabilirsiniz.

2 Mart Balık burcundaki yeni ay, dikkat edilmesi gereken bir olaydır çünkü onu yaratıcı bir iş, ek iş, yeni hobi veya romantizm başlatmak için kullanabilirsiniz. Ve Jüpiter ile aynı hizada olduğu ve Uranüs’e enerji verdiği için, çabalarınıza bir şans eseri yardım edebilir. Bir web sitesi başlatmak veya becerilerinizi başka şekillerde tanıtmak istiyorsanız, bunun için harika bir zaman.

Ayrıca bu ay birlikte hareket eden tatlı Venüs ile ateşli Mars arasında ilginç bir etkileşim var. Üçüncüsünde konuşma ve düşünce sektörünüzde güçlü Pluto ile hizalanmış olarak başlarlar. Bu, yoğun bir şekilde yatırım yaptığınız bir tutumu, fikri veya zihniyeti bırakmanız gerekebileceğini gösteriyor. Buna bağlı kalmanın boşuna olduğunu fark edebilirsiniz, bu da bu ayın dinamik bir değişim zamanı getirebileceği anlamına gelir.

5 Mart’ta hem Venüs hem de Mars Kova’ya ve kendi bölgenize hareket ederken, sizi köklerinizle ve özgün benliğinizle bağlantı kurmaya teşvik eden tamamen yeni bir bakış açısı benimseceksiniz.

On sekizinci dolunay, bir süredir dört gözle beklediğiniz bir kutlama veya olayla aynı zamana denk gelebilir. Oldukça bir fırsat ve hatta zaman zaman biraz duygusal olabilir.

Güneş 20 Mart’ta Koç’a ve ardından bir hafta sonra konuşkan Merkür’e yaklaşırken, yaşam tarzı sektörünüz bir öncelik haline geliyor. Bu, faaliyetlerinizi düzene sokmak ve işinize yaramayan her şeyi atmak için bir fırsattır.

Son olarak, otuz birinci Koç burcundaki yeni ay, o sırada bir projeye veya iş fikrine başlarsanız, başarıya ulaşmanıza yardımcı olabilir.


Yay Burcu

Yay Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Eve yakın

Yay burcu, 20 Mart’a kadar evinizin bulunduğu bölgede güneşlenme fırsatı sunuyor. Her zamanki görevlerinizle meşgul olurken, bu aşama kendinizi beslemek, pillerinizi şarj etmek ve önceliklerinizi yansıtmak içindir.

Balık burcundaki yeni ay, ev ve aile durumunuza yeni olanaklar getirebilir. Şanslı Jüpiter ve devrim niteliğindeki Uranüs ile aynı hizada olduğundan, beklenmedik bir şey size kendinizi iyi hissetmeniz için bir neden verebilir. Ve eğer yeni planlarınız varsa, onları harekete geçirmek için en iyi zamanlardan biri.

Venüs ve Mars, 3 Mart’ta Plüton ile hizalanırken para meselelerinde bir değişim olabilir. Bu yön, Venüs’ün 19 Aralık 2021’de geri hareketine başlamasıyla başlayan bir sürecin parçası. her iki gezegen de beşincide Kova burcuna geçerken.

İlgi odağı olmaya hazır mısınız? Kendinizi tesadüfen orada bulabilirsiniz, çünkü 18 Mart’ta Başak burcundaki dolunay, kendinizi güçlü hissettiğiniz konularda konuşmanız için sizi cesaretlendirebilir. Bir şeyi herkese açık hale getirerek, başkaları bu konuda yalnız olmadıklarını hissedebilir. Yine de, sizi savunmasız bir noktaya koyabilir.

Yeni maceralar için hevesliyseniz, yirmisinde güneş Koç burcuna ve boş zaman bölgenize girerken keşfe çıkma zamanı. Harekete geçmeye hazır olacaksınız ve bu sizi belki de rekabetçi sporlara katılma veya daha riskli eğlenceleri keşfetme konusunda bulabilir. Enerji seviyeniz yüksek olabilir ve vücudunuzu hareket ettirmek size gerçekten iyi hissettirecektir.

Son olarak, 31 Mart Koç burcundaki yeniay, sizi zorlayan bir hobi edinmeye teşvik edebilir. Romantizmi bir sonraki seviyeye taşımaya hazırsanız, bu, o özel kişiye ilk buluşmada teklifte bulunma fırsatınız olabilir.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Kolayca Üstesinden gelin

Oğlak, bu birçok nedenden dolayı olağanüstü bir ay. Konuşma ve düşünce sektörünüze yapılan vurgu, ilerleme için birçok fırsatı ortaya çıkarır. Sizin dalga boyunda olan başkalarıyla bağlantı kurmaya ve etkileşimlerinizden ne çıktığını görmeye istekli olacaksınız.

Yine de hazır olun, çünkü 2 Mart’ta rüya gibi Balık burcunda muhteşem bir yeniay, yolunuza çok özel bir teklif getirebilir. Bu, bir süredir dahil olmak istediğiniz bir projenin başlangıcı olabilir. İyimser Jüpiter ve yenilikçi Uranüs resmin bir parçası olarak, sizi ileriye taşımak için mükemmel bir anda iyi şanslar gelebilir.

Venüs ve Mars bütün ay birlikte yolculuk ederken bazı ilginç olaylar da yaşanıyor. İşaretinizde başlarlar ve güçlü Plüton ile hizalanırlar; bu, bir şeye yüzde 100 vermek veya tamamen bırakmak için önemli bir kararla çakışabilir. Biri ya da diğeri olacak ve ne yapmak istediğinizi öğrendikten sonra rahatlamanız çok büyük olabilir.

Yeni yerler ve yüzler keşfetmeye hazır mısınız? Başak burcundaki dolunay ve on sekizinci gündeki uzak ufuklar sektörünüz, içinizde birçok duyguyu harekete geçiren fikirlere ve fırsatlara ışık tutabilir. Bir şey o tatlı noktaya dokunursa, hemen üzerine atlamaya hazır olabilirsiniz. Yine de sonuçları düşünün ve daha sonra pişmanlık olmayacağından emin olun.

Ev ve aile sektörünüz, 20 Mart’ta güneş içeri girerken aydınlanır, ardından bir hafta sonra zeki Merkür gelir. Bu, özellikle önümüzdeki dört hafta boyunca, hayatınıza dinlenmek ve iyileşmek için biraz zaman ayırmanız için bir fırsattır.

Son olarak, otuz birinci Koç burcundaki yeni ay, sizi bir süredir yok olan bazı Kendin Yap projelerine başlama konusunda istekli bulabilir. Aynısı, düzenleme ve başlatmaya hevesli olduğunuz tüm aile projeleri veya planları için de geçerlidir.


Kova Burcu

Kova Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Rahatlama hissi

Kova, değerleriniz ve kaynaklarınız bu ay başlarken bir öncelik. Balık burcundaki güneş ve 20 Mart’a kadar finansal bölgeniz, özellikle hayal gücünüzü kullanırsanız, para kazanmanın yeni yollarına ilham verebilir. Ama aynı zamanda hayır kurumlarına veya ihtiyacı olanlara vererek çok cömert olabilirsiniz. Sadece faturalarınızı ödemek için yeterli bakiyeniz olduğundan emin olun.

Bu sektördeki ikinci ay, küçük bir talihle, hoş bir hediyeyle veya birinin size fırlattığı bir sürprizle aynı zamana denk gelebilir. Büyüyen bir ağaca dönüşen bir para tohumu ekilebilir. Belki bir ek iş başlatacak ve herkesin sunduğunuz şeyi istediğini göreceksiniz. İlgili herkes için bir kazan/kazan.

Başınızın üzerinde bir bulut asılıysa, 3 Mart’taki yoğun bir Venüs-Mars-Plüton birleşmesi, durumun gerginliğini azaltmak için bir şeyler yapmanız için size ilham verebilir. Bir şeyi veya birini taahhüt etmek veya bırakmak anlamına gelebilir. Ne yapman gerektiğini biliyorsun, bu yüzden tereddüt etme.

Beşinci ayda hem Venüs hem de Mars burcunuza taşınacak ve meselelerde çok daha rahat hissetmeye başlayacaksınız ve sonunda devam edebilecekmişsiniz gibi.

Yine de 18 Mart’ta Başak burcundaki dolunaya hazır olun, çünkü halının altına süpürülmüş duyguları ön plana çıkarabilir. Onları açığa çıkarmak, yapacağınız en iyi şey olabilir. Herhangi bir endişe ve endişe daha sonra erimeye başlamalıdır.

Yirminci ayda, güneş Koç burcuna ve iletişim bölgenize kayarken, konuşmanızda spontane olacak ve her şeyi olduğu gibi anlatmaya hazır olacaksınız. Düşünceyi eylem izleyecek ve bu nedenle neyin yanlış gidebileceği üzerinde durmaktan vazgeçmeyeceksiniz. Sadece onunla devam edeceksin.

Son olarak, 31 Mart Koç burcundaki yeni ay, bir proje, çalışma veya işbirliği başlatmanın zamanıdır. Heyecan verici bir an olabilir.


Balık Burcu

Balık Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Harika Fırsatlar

Bu sizin için birden fazla yönden harika bir ay, Balık. Burcunuzdaki güneş size muazzam bir destek verir, enerjinizi arttırır ve kendinizi ifade etmeniz için size güven verir. Doğanızın en girişimci yönü görülmek ister ve doğal olarak dışarı çıkmaya başlar.

İkinci olumlu etki, 2 Mart’ta burcunuzdaki yeni ay. Senin için en önemli olan nedir? Şimdi başla.

Bu gezegenler birlikte yolculuk ederken, ayın ilk iki haftasında sevimli Venüs ile ateşli Mars arasında ilginç bir dans oluyor. Oğlak burcunda başlayıp Kova burcunda son bulurlar. 3 Mart’ta karışıma dahil olan güçlü Plüton ile toksik bir arkadaşlığı veya sosyal durumu bırakmaya hazır olabilirsiniz. Ve eğer yaparsan, ondan iyi bir şekilde kurtulduğunu anlayacaksın.

Her iki gezegen de 5 Mart’ta Kova burcuna ve ruhsal bölgenize taşınıyor ve sizi içe dönmeye ve ruhunuzun manzarasını keşfetmeye teşvik ediyor. Dikkatiniz düşünceleriniz, duygularınız ve ruhsal farkındalığınız üzerinde olacaktır. Tüm potansiyelinizi ortaya çıkarmak için istekli misiniz? Bir öğretmen veya yaşam koçu yardımcı olabilir.

Başak burcunda dolunay zamanında duygular doruğa çıkabilir. Başkalarının sözleri olabilir veya hiç konuşmadığın bir şeyi paylaşabilirsin. Her iki durumda da duygusal bir zaman olabilir.

Güneş Koç burcuna geçerken 20 Mart’tan itibaren finans odak noktası haline geliyor. Ve 31 Mart’ta Koç burcundaki yeni ay, kontrolü daha fazla elinizde tutmanıza yardımcı olacak değişiklikleri başlatmak için mükemmel bir zaman. Bir yan koşuşturmaya başlamaya hazır mısınız? Şimdi devam edin ve ay gelgiti ivme kazanmanıza yardımcı olacaktır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/monthly-overview.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.