Kova Burç Yorumları 28 Şubat 2022

Kova burcunun 28 Şubat 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 28 Şubat 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 28 Şubat 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 28 Şubat 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 28 Şubat 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 28 Şubat 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Şubat 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayatındaki tüm uçarı, lapa lapa insanların nesi var? Ve neden onları çekiyor gibisin? Arkadaşların harika, vahşi ve tatlı ama bazen onlara güvenmek de zor. Can sıkıcı! Ama sonra tekrar, onları başka türlü sevemezdin.


28 Şubat 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir girişimde bulunmak sizi uzun bir yol kat edecektir. Çaba için bir ‘E’ almak tatmin edicidir.


28 Şubat 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Kova ayı asi Uranüs’e kare açıyla yaklaşırken, bu sabah evde kaos ortaya çıkabilir. Gününüz zorlu bir başlangıç ​​yapsa bile, iş gününe hazırlanmaya hazırlanırken sakin ve topraklanmış kalmaya çalışın. Neyse ki, bu enerji uzun süre oyalanmayacak. Ve burcunuzda kamp kurduğunuzda, olumlu bir eğilimi korumak kolay olacaktır. Öğleden sonra sizi daha sonra bir sohbet havası bulacak ve telefonunuzun en yakınınızdan ve en sevdiklerinizden gelen mesajlar ve aramalarla aydınlanmasına neden olacak. Bununla birlikte, sosyalleşme arzusunun sizi görevlerinizden çok fazla alıkoymasına izin vermemeye çalışın, aksi takdirde akşamın ilerleyen saatlerinde arayı kapatabilirsiniz.


28 Şubat 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün aklınızda çok şey var ve muhtemelen söyleyecek daha çok şey var, Kova. Bu, özellikle ayın burcunuzdan geçişini düşündüğünüzde geçerlidir, çünkü şu anda özgürlüğünüze öncelik vermeniz daha olasıdır. Soru şu ki, konuşmaya istekli misiniz? Ayın, romantik beşinci evinizin göksel yöneticisi olan Merkür’ün ve ciddi Satürn’ün yanında oturacağını unutmayın, bu yüzden aynı zamanda iş anlamına gelirsiniz. Göğsünden çıkarman gereken bir şey var mı? Luna, en derindeki duyguların dördüncü evinden asi Uranüs ile eş zamanlı olarak kapışacak, bu yüzden saldırmaktan sakının.


28 Şubat 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Denge zamanı, Kova! Hem Venüs hem de Mars Oğlak burcunda olduğundan, bilinçaltınız, işteki çabalarınızda ve taahhütlerinizde otoritenizi geri almakla meşgul oldu. Bugün itibariyle, bu iki gezegen Boğa burcunda geri giden kuzey ay düğümüyle üçgen açı yapıyor ve bu da sizi konumunuzu güvence altına almak için farklı bir yaklaşım benimsemeye teşvik ediyor. Onları kanatlamak yerine profesyonel yeteneklerinize daha fazla güvenmeniz gerekebilir. Daha sorumlu bir role ve zihniyete adım attığınızda, kariyer yolunuzun gidişatının ne kadar istikrarlı hale geldiğini fark edebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.