Kova Burç Yorumları 22 Şubat 2022

Kova burcunun 22 Şubat 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 22 Şubat 2022 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 22 Şubat 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 22 Şubat 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 22 Şubat 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 22 Şubat 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Şubat 2022 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bankada sandığınız kadar çok paranız olmayabilir, bu nedenle bu büyük satın alma için doğru zaman olmayabilir. Temize çıktığını anladıktan sonra yap.


22 Şubat 2022 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün olabildiğince çabuk aktif ol ve zıplamaya devam et!


22 Şubat 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Akrep ayı ve kıç Satürn arasındaki sert bağlantı sayesinde, bu sabah işiniz muhtemelen sizi hayal kırıklığına uğratacak. Bu titreşimler, profesyonel hırslarınız içinde kendinizi kısıtlanmış hissetmenize neden olabilir ve ayrıca siz ve meslektaşlarınız veya patronunuz arasında çatışmaya yol açabilir. Ateşliyken amacınızı tartışarak konumunuzu tehlikeye atmak yerine, gerginliğin dağılmasını bekleyin ve ardından konuyu ihlal edin. Luna ve Neptün arasındaki destekleyici yön sayesinde, iş gününün sonuna doğru konuşma çok daha kolay akacak ve size mevcut gerilimleri yükseltmeden kendinizi ifade etme fırsatı verecek.


22 Şubat 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Atmosfer, bugünün gezegensel konfigürasyonu sayesinde, bugün neşe ve bonhomie biridir. Günü sevdiklerinizle geçirmek veya mümkünse diğer arkadaşlarla eğlenmek iyi bir plan olacaktır. Atmosfer yalnız kalmak için fazla güzel. Müzik ve şarap akabilir, ancak başa çıkmanın bir yolunu bulacaksınız.


22 Şubat 2022 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son birkaç gündür işte neyle tanındın, Kova? Ay Akrep burcunda ilerlerken, mesleğinizle ilgi odağı olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bir başarı veya dönüm noktası için tanınmakla gelebilir. Ancak, övgü ve kötü şöhreti kabul etmek başka bir şeydir. Spot ışığından korunmak yerine onu kucaklayın. Ay, Oğlak burcunda Mars ve Venüs ile altmışlık açıyla bakıldığında, bilinçaltı profesyonelinizin başarılarınız için bu tanınmayı arzuladığını görebilirsiniz. Spot ışığa adım atın – kazandınız!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.