Kova Burç Yorumları 20 Şubat 2022

Kova burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 20 Şubat 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Şubat 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Özellikle iyi olduğunuz bir şey, kendinizi yazılı olarak ifade etmektir, ancak bunu asla yapmazsınız. Bugün oturun ve birine yürekten bir mektup yazın. Vakit ayırdığınız için çok gurur duyacaklar.


20 Şubat 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün size eşlik edecek benzer düşünen insanları bulun – bir sohbet başlatın.


20 Şubat 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili su taşıyıcısı, bu sabah Terazi burcu Mars ve Venüs ile sert bir kare açı oluşturduğu için bu sabah kendinizi biraz bunalmış hissedebilirsiniz ve pek de kendinizde değil. Bu titreşimler, haritanızın bilinçaltına hükmeden bölümünü tetikleyecek ve bu da tam olarak açıklayamayacağınız nedenlerden dolayı kendinizi kötü hissetmenize neden olabilir. Luna ve Neptün arasındaki dengesiz bir açı, aradığınız tatmini elde edemeyeceğiniz anlamına geleceğinden, alışveriş veya maddi öğelerle kendinizi neşelendirmenin cazibesinden kaçının. Her şey yolundaymış gibi davranmak yerine, kendinize düşüncelerinizle ve duygularınızla oturma izni verin, böylece psişenize ağırlık veren herhangi bir sorunun temeline inebilirsiniz.


20 Şubat 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir aşk yolculuğundasın ama bu süreçte bilinmeyene teslim olmak zorunda kalacaksın Kova. Ay, egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge evinizin üzerinde gezinirken, şansınız ya sizden uzaktaki biriyle flört ediyor ya da her zamanki tipiniz olmayan biriyle çıkarak suları test ediyor olabilirsiniz. . Bununla birlikte, zorluk, potansiyel olarak, kapalı onikinci gizli eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla kırmızı-sıcak geçişinin ortasında ayın karesinden Mars’a gelebilir. Bazı şeyler hakkında emin değilseniz, cesaretiniz kırılmasın.


20 Şubat 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi burcundaki ay, burcunuz Kova’daki Satürn ile üçgen açı yaptığında kariyerinizde yeni yönleri benimsemek mümkündür. Güzel zihinsel üçlü, kariyerinizde yeni maceralara dönüşebilecek makul girişimlerin artılarını ve eksilerini tartmanız için sizi teşvik ediyor. Bununla birlikte, Ay, Oğlak burcunda Mars ve Venüs’ü kare yapar; bu, bir sonraki profesyonel maceranızda ilerlemek için birkaç zihinsel bloğu atlamanız gerekebileceğini gösterir. Zihinsel blok, hangi yolu veya fırsatı seçeceğini bilememek olabilir. Hatta kendi kendini sınırlayan inançlara ve güvensizliklere atıfta bulunabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.